ya bende cd ye istiyorum ama yok sanırım benim dr da öyle bi teknoloji ayy ne güzel büyüdüğünde izletirsiniz sonra anlamış olur leyleklerin getirmediğini annesinin karnında gün gün nasıl büyüdüğünü
kızlar isim daha doğrusu isimler buldum oğluma .
ALAZ,ARAL,ARAS,BARIŞ,ÇAĞIL,ÇAĞIN,DORUK,ILGAZ,KUZEY,POYRAZ,TUNA,URAL,YAĞIZ
sizce engüzeli hangisi? eşime 1000 tane buldum beğenmedi umarım bunlardan beğenir. si<zde söyleyin fikrinizi hangiis daha güzel?
barışşşş eşimin adı:)) ben yağız poyraz ve kuzey isimlerinide beğeniyorum ha bide eymen
amin canım inşallah :Saruboceq:
ay sende şanslısın en güzel cd ye falan çekilmiş kaydirigubbakcemile5
günaydın aslıcım nasılsın canım
Ebrucum bir de bir sakıncası yoksa sorabilir miyim? siz neden 8 yıl çocuk yapmadınız? anlattında ben mi kaçırdım bilmiyorum ama... şimdi 8 yıllık evliyiz deyince merak ettim..
barışşşş eşimin adı:)) ben yağız poyraz ve kuzey isimlerinide beğeniyorum ha bide eymen
Biz çocuk hiç düşünmedik, çalışma hayatı v.s. derken 8 yıl bitti. Ailemiz tabi istiyordu biz de bir kere deneyelim sonra ileride pişman olmayalım, yazı tura gibi birşey yapalım dedik. 1 denemede hamile kalırsam doğuracam, hamile kalmazsak demek ki kısmet değilmiş diyip denedik olmadı diye kapatacaktık, bizim mercimek anlamış bizim ne olduğumuzu :)) 1 denemede hamile kaldım, demek ki kısmetmiş dedik bekliyoruz bebişi... Allah isteyip de olmayanların da başına nasip etsin... Zamanlaması da güzel oldu işten ayrılalı 1 sene oldu ev keyfini çıkartırken şimdi kısmetse bir de bebiş zevki tatmak kısmetmiş...
Günaydın güzel anneler ve mercimekleri ....hepinize süper bir gün diliyorummmmm...doktora giden arkadaşlara hayırlı haberler ile gelmelerini diliyorum..
Merhaba, biz geldik.
Dün aceleyle çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
Sevincimize ortak olan herkese sonsuz teşekkürler.
Bu sabah pek iyi değildim. 3 ay sorunsuz geçti bu sabah mide bulantısıyla uyandım.
Niye olur bu? Bir yerde bebeğin saçları çıkıyor ondan diye okumuştum.
Aman ne fena bir şeymiş.
Daha yeni yeni iki lokma atabildim ağzıma.
Sizler nasılsınız?
ayyy Ladyfog aynen beni anlatıyorsunn..dediklerinin hiçbiri bende de ya olmadı ya da oldu :))) bakalım ikimizinki tutacakmı kaydirigubbakcemile3
günaydın Ebrucuumm :)) afiyet olsun.. benim de genelde burnum tıkalıdır hatt aşuan bile öyle... biz nem için eve nem makinesi aldık süper bir alet tavsiye ederim.. gerçekten çok rahatlıyor.. inanır mısın eşim horluyordu.. artık onun sayesinde horlamıyor bile...
hayatım ister inan ister inanma ilk sana bakıyorum ve doruka burada mısınız iyi misiniz diye iyi mesajlarını okuyunca içim rahatlıyor çok sevindik iyi olmanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?