canım ben umarım jübile yapıyordur diyor ve ekliyorum... benim de yeni yeni sabah bulantılarım başladıı.. başımın ağrıması vs. de cabası mafoldumben
özlem bence senin oğlun olacak şimdi içimden birden öyle geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben umarım jübile yapıyordur diyor ve ekliyorum... benim de yeni yeni sabah bulantılarım başladıı.. başımın ağrıması vs. de cabası mafoldumben
özlem bence senin oğlun olacak şimdi içimden birden öyle geldi
![]()
bugün yün alacağım önce kuzenimin benden 9 hafta önce oğlu olacak onun için hırka öreceğim
sonrada bebişime uyku tulumu:)bir dergide gördüm uyku tulumu okadar güzeldiki
![]()
bugün yün alacağım önce kuzenimin benden 9 hafta önce oğlu olacak onun için hırka öreceğim
sonrada bebişime uyku tulumu:)bir dergide gördüm uyku tulumu okadar güzeldiki
Ay Ebrucum çok güldüm valla :)))) çok şekermiş..tabii bizim seninle yaşlar aynı olduğundan biz biliriz ama buradaki pek çok arkadaş hatırlamazlar o günleri...bende her akşam heycanla beklerdim benim adımı söyleyecekmi diye ..ne günlerdi...günaydın canım ben de seniii çoook öpüyorum.
Adile teyze deyince aklıma çocukluk hatıram geldi bu konu ile ilgili ; Ben çocukken parmağımı emiyordum, o zaman da adile naşit'in uykudan önce diye bir programı vardı , teyzem sen git beni ispiyonla tv seyrederken birden Adile naşit tv'den "Ebruuuu çek bakimm parmağını ağzındannn" ayy ne yapacağımı şaşırmıştım tabi bizimkiler koptularr gülmektenn...
Ya kızlar ne kadar maharetlisiniz yaaa..benim elime ver şişi bir ters bir düz başka birşey yapamam ben..ama bizim ailede herkes benim gibi..yiğenim doğduğunda halam para ile birilerine harka yelek falan ördürtmüştü etrafa ..
bu model yandan saçörgünün altından düğmeli galiba.boydan fermuarlı daha kullanışlı olur sanırım.
ben alize diye bi dergide gördüm annem almış.elinizden örgü geliyorsa süper şeyler var içinde.çok ciciydiler.
bu modeli netten"örgü uyku tulumu dedim ve buldum.
aslıcım bende bilmiyorum aslında örmeyi ama annem gösterecek kol kesmeyi falan.diğer tarafı zaten düz örülüyor.umarım becerebilirim
kızlaaar grip olduum çok kötüyüm elımde tuvalet kagıdı rulosu dolasıyorum üfff(
bu çok kolay işte bunu örebilirsin canım.en azından örmesi kolay sen düz örgü , haroşe,yada lastik şeklinde örer üstünü süslersin.uzunca atkı gibi örüp yanları düğme ile kapatmış.
![]()
bu çok kolay işte bunu örebilirsin canım.en azından örmesi kolay sen düz örgü , haroşe,yada lastik şeklinde örer üstünü süslersin.uzunca atkı gibi örüp yanları düğme ile kapatmış.