• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

içten içten ben de kız istiyorum da ondan galiba tarafsız olamıyorum ama benim de belirtiler hep erkek diyor zaten annem de senin oğlun olacak demişti

bebekorgu3.jpg

bugün yün alacağım önce kuzenimin benden 9 hafta önce oğlu olacak onun için hırka öreceğim
sonrada bebişime uyku tulumu:)bir dergide gördüm uyku tulumu okadar güzeldiki

Son düzenleme:
özlem bence senin oğlun olacak şimdi içimden birden öyle geldi

canım ilk günden beri benim içime kız doğuyor ama demiştim herzaman yanılırım... bu sefer başkalarını da yanıltıcam gibi geliyor... kızım olsun çok istiyorum ama erkek annesi olmakta ayrı bir duygu. ama eşim için çok sevineceğim erkek olursa o acayip erkek istiyor.. benim için ikiside güzel olduğundan Allahıma şükredeceğim :)))

bebekorgu3.jpg

bugün yün alacağım önce kuzenimin benden 9 hafta önce oğlu olacak onun için hırka öreceğim

ayy canım ne güzel ben de beyaz battaniye örüyorum dün akşam baktı bir kaç model buldum ben de üstünü işliycem bitince sen hangi dergide gördün ben de alayım gerçii anlamam ama bir gösteren olursa ben de örebilirim belki

bebekorgu3.jpg

anaammm ne güzel bişeymiş bu böyleee.. nasıl giydiriyoruz bunu bebeğe fermuarlı mı?

günaydın canım ben de seniii çoook öpüyorum.

Adile teyze deyince aklıma çocukluk hatıram geldi bu konu ile ilgili ; Ben çocukken parmağımı emiyordum, o zaman da adile naşit'in uykudan önce diye bir programı vardı , teyzem sen git beni ispiyonla tv seyrederken birden Adile naşit tv'den "Ebruuuu çek bakimm parmağını ağzındannn" ayy ne yapacağımı şaşırmıştım tabi bizimkiler koptularr gülmektenn...
Ay Ebrucum çok güldüm valla :)))) çok şekermiş..tabii bizim seninle yaşlar aynı olduğundan biz biliriz ama buradaki pek çok arkadaş hatırlamazlar o günleri...bende her akşam heycanla beklerdim benim adımı söyleyecekmi diye ..ne günlerdi...

bu model yandan saçörgünün altından düğmeli galiba.boydan fermuarlı daha kullanışlı olur sanırım.

ben alize diye bi dergide gördüm annem almış.elinizden örgü geliyorsa süper şeyler var içinde.çok ciciydiler.
bu modeli netten"örgü uyku tulumu dedim ve buldum.
aslıcım bende bilmiyorum aslında örmeyi ama annem gösterecek kol kesmeyi falan.diğer tarafı zaten düz örülüyor.umarım becerebilirim

Ya kızlar ne kadar maharetlisiniz yaaa..benim elime ver şişi bir ters bir düz başka birşey yapamam ben..ama bizim ailede herkes benim gibi..yiğenim doğduğunda halam para ile birilerine harka yelek falan ördürtmüştü etrafa ..

şimdi yok öyle programlar o zamanlar hatırlıyorum annemler bile izlerlerdi şimdi saçma sapan vurdu kırdı kimsenin bişey anlamadığı çizgi filmler var ben ki bayılırım çizgi film izlemeye şimdikilerin hiç biri ne uçan kaz ne şirinler tadını vermiyor

Ya kızlar ne kadar maharetlisiniz yaaa..benim elime ver şişi bir ters bir düz başka birşey yapamam ben..ama bizim ailede herkes benim gibi..yiğenim doğduğunda halam para ile birilerine harka yelek falan ördürtmüştü etrafa ..

ben de düz örgüden başka bişey bilmem onunla da zaten bişi olmuyor.. ama Allahtan bizim aile de annem çok iyidir bu konu da büyük görümcem de öyle yelekler örmeye başladılar hatta bir takımı bitirdiler bile :)))

bu model yandan saçörgünün altından düğmeli galiba.boydan fermuarlı daha kullanışlı olur sanırım.

ben alize diye bi dergide gördüm annem almış.elinizden örgü geliyorsa süper şeyler var içinde.çok ciciydiler.
bu modeli netten"örgü uyku tulumu dedim ve buldum.
aslıcım bende bilmiyorum aslında örmeyi ama annem gösterecek kol kesmeyi falan.diğer tarafı zaten düz örülüyor.umarım becerebilirim

ben alayım o zaman dergiyi bir anlayan bulurum anlatacak bunu bana çok cici bir de bunu beyazdan örersem ayyy ne güzel olur benim kara yavrum bunun içine

biz geldikkk.
ayy bu öğlen çok yağlı bi şey yedim yandım akşama kesin ya midem bulanıcak ya ağrıyıcak ama napiyim ilk defa canım bi şey istedi ve dibine kadar yedim:(
bu arada bizim kızımız olursa ismi hazır ama erkek olursa babamız hiçbir ismi beğenmiyor var herhalde bi düşüncesi babasının adını düşünüyor desem kayınpeder koymayın sakın diye tembihledi bilmiyorum artık.

bu arada bende bebişime bi sürü şey örücem inşallah becerebilirsem:)

bu çok kolay işte bunu örebilirsin canım.en azından örmesi kolay sen düz örgü , haroşe,yada lastik şeklinde örer üstünü süslersin.uzunca atkı gibi örüp yanları düğme ile kapatmış.

canımmm sil çabuk bu resmi pek hoş bir görüntü olmadııı

bebek-örgüleribebek-uyku-tulumu-vert.jpg

bu çok kolay işte bunu örebilirsin canım.en azından örmesi kolay sen düz örgü , haroşe,yada lastik şeklinde örer üstünü süslersin.uzunca atkı gibi örüp yanları düğme ile kapatmış.

tatlım oarada bir de örgü kelebekler gördüm hemen yapayım dikerim battaniyeme çok iyi oldu çok sağol ayyy iyiki varsınız kızlar ya

benim annemde çok iyi anlar örgüden birde ablamın kaynanası şimdiden neler ördüler bebeğe aklınız şaşar rahat on parça hırkaydı yelekti battaniye bile ördüler çok güzel şeyler yapıyorlar valla allah razı olsun hepsinden ama ben hiç beceremem öyle şeyleri :D

Back
X