• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

aaaa ttalım supermıs ya kendım yapabılırım hıc dusunmemıstım ya cok cok sagol... olmadı bı battanıye acaryım altına oynasın dursun:D

battaniye olmass.tüylü ya biraz.bebikin ağzına kaçar tüyleri allerji yapabilir falan.
nevresimlik kumaşlardan olabilir.

tatlım okudum sımdı.... ve benımde dusundugum bı konu bu dogumda esımın benle gırmesını ıstıyorum ama sadece destek olması elımı tutması ve bana yardımcı olması ıcın... yoksa dogarken benım o durumumu gorsun ıstemıyorum..... bıde bu gogus konusu... sonucta cocuk ordan yemek yıyecek... bunu bı erkek tarafından dusununce bana ıgrenc geldı bı anda...

tatlım okudum sımdı.... ve benımde dusundugum bı konu bu dogumda esımın benle gırmesını ıstıyorum ama sadece destek olması elımı tutması ve bana yardımcı olması ıcın... yoksa dogarken benım o durumumu gorsun ıstemıyorum..... bıde bu gogus konusu... sonucta cocuk ordan yemek yıyecek... bunu bı erkek tarafından dusununce bana ıgrenc geldı bı anda...

Benimkinde zaten Meryem Ana Sendromu oldu. Bir de (ah tekme yedim, tekmelemesene anneyi yavrum) onu görürse hepten kaçar.
Şükür ki, örfümüz adetimiz var.

nasılsınız kızlar bizim bebekte maşallah acayip hareketli benim kontrolümde cumartesi o zaman gittiğimde ayrıntılı ultrasyon için gün verecek inşallah

ayy evet ya
en iyisi girmemesi galiba ki zaten o en baştan tavrını koydu ben girmem diyee:kedi:

nasılsınız kızlar bizim bebekte maşallah acayip hareketli benim kontrolümde cumartesi o zaman gittiğimde ayrıntılı ultrasyon için gün verecek inşallah

canım hoşgeldin
senin göbüşünüde gördüm maşallah kocaman olmuşş yaaaopuyorumnanaktan

ben eşimin benimle doğuma girmesini isterim ama eşim dayanamayacağını söylüyor :)) ki zaten ben doğuma girene kadarki sıkıntılarımı o da benimle yaşayacak doğumhane de görüp görebileceği de farklı değil.. bu yüzden onun bu isteğine saygı duyuyorum... hem beni dışarıda bekleyip telaşla çıkmamı beklemesi benim için daha çekici sanki :))) zaten O kısmı ne doğumda ne de doğumdan kısa bir süre sonra gösterme taraftarı değilim...ama emzirme konusunda ne düşünecek içine ne doğacak bilmiyorum aslında şimdi biraz biraz konuşup ona nasıl bir etki yapacağını görebilirim :))

slm kizlar hazirliklar baslamis galiba ben daha bebisime bisey almadim
cinsiyetini ogrenince alayim diyorum ama tabiki bizimki gosterirse
sizler neler aldiniz guzel guzel ciciler varmi gorelim resimleri bayanssulusmile

herhangi bişi olabilir canım.. vaktim olacak yapmak için

ttalım bak ne yap bılıyomusun hem basıt hem cok lezzetlı oluyo... patlıcanı soy... cok kuuck olmasın boyle 5-6 cm boyunda dogra... az bı yag koy.. at tencereye... sonra bıberlerı dogra aynı sekılde patlıcan bıraz olunce bıberıde at kavrulsun tuzunu at kı cabuk olsunler... pısmeye yaklasınca domatesınıde dogra anı buyuklukte yarım dıste sarımsak.. at ustune karıstır... domatesler ıyıce erıyyınce pısınce kapat altını... zaten kokusu nefıs oluyo... uzerınede yogurt... yanınada tarhana veya sehrıye corbası yemede yanında yat valla...

resim.php
[/URL][/IMG]

Bakın kızlar kadın kendısı yapmıs oyun halısını... hos bence

ttalım bak ne yap bılıyomusun hem basıt hem cok lezzetlı oluyo... patlıcanı soy... cok kuuck olmasın boyle 5-6 cm boyunda dogra... az bı yag koy.. at tencereye... sonra bıberlerı dogra aynı sekılde patlıcan bıraz olunce bıberıde at kavrulsun tuzunu at kı cabuk olsunler... pısmeye yaklasınca domatesınıde dogra anı buyuklukte yarım dıste sarımsak.. at ustune karıstır... domatesler ıyıce erıyyınce pısınce kapat altını... zaten kokusu nefıs oluyo... uzerınede yogurt... yanınada tarhana veya sehrıye corbası yemede yanında yat valla...

mıımmm çok lezzetli bişi geldi birden gözümün önüneeeee cokacimcoook çok saol canıımm

Ben kaçıyorum kızlar kendinize iyi bakın...

görüşürüz canım
yarın içinde kolay gelsin
ALLAH işini rast getirsin canımm

ben eşimin benimle doğuma girmesini isterim ama eşim dayanamayacağını söylüyor :)) ki zaten ben doğuma girene kadarki sıkıntılarımı o da benimle yaşayacak doğumhane de görüp görebileceği de farklı değil.. bu yüzden onun bu isteğine saygı duyuyorum... hem beni dışarıda bekleyip telaşla çıkmamı beklemesi benim için daha çekici sanki :))) zaten O kısmı ne doğumda ne de doğumdan kısa bir süre sonra gösterme taraftarı değilim...ama emzirme konusunda ne düşünecek içine ne doğacak bilmiyorum aslında şimdi biraz biraz konuşup ona nasıl bir etki yapacağını görebilirim :))

aynen aynı şeyleri düşünüyorum canım:))

slm kizlar hazirliklar baslamis galiba ben daha bebisime bisey almadim
cinsiyetini ogrenince alayim diyorum ama tabiki bizimki gosterirse
sizler neler aldiniz guzel guzel ciciler varmi gorelim resimleri bayanssulusmile

selam canımm
ben daha bebişe hiçbişey almadım
kendime de dün ilk defa hamile pantolonu ve bluz aldım dün

sağol angel büyüdü valla bebek artık içerden zorlandıkça büyüyoruz :)

maşallah canım
çok tatlı
benim azcık çıktı
1 ay sonra falan çeker koyarım inşallahbayanssulusmile

kızlar şimdi eşime söyledim sevinçten delirdi. akşama bakacağız iyice hareketlerine meleğimin....

ayyy yaaa ne güzel anlatmışsın
kebaptan daha güzel yaaa

Back
X