ben de karar vermeye çalışıyorum.. seymanın tarif çok hoşuma gittii :)) eğer suya koyup bekletmek gerekmiyorsa onu yapıcam... :)
bekletmene gerek yoktur bence ya.ben hemen az bi suda tuzla ovuşturup yıkıyorum sonra atıyorum tavaya.patlıcanlarda sırf hormon bu sıra.çok severim patlıcanı
Resim Yükle, Image Upload, Image Hosting, Resim Upload | Your Free Image Upload Service şeymacım buradan da yükleyebilirsinn
kızlar ben kacar... yarın gorusuruz ınsallah... opuyorun herkezı herkeze sımdıden afıyet olsun... ben acıktım buarada...
hoscakalın... gorusuruz.... muck muck muck
İYİ AKŞAMLAR şeymecım.
bende çıkıyorum
herkese sağlıklı bi akşam diliyorum
herkese iyi akşamlar bende kaçarım bebeklere ve kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman
hallisna .!.:merhaba canım 2010 ağustos anneleri listesinde ismin var ama güncelleme için bilgilerin eksik..
listeyi aktif hale getirip temize çekiyorum..
güncel bilgilerinle birlikte seni de tekrar bekliyoruz.. sevgiler..
Ben evde olduğum halde kalpazanlık ediyorum bir ara başlamıştım insan çok iyi oluyor bi dzen felan geliyor insana sonra mide bulantılarım felan çok oldu ooof çok kötü günlerdi şükür geçti bıraktım hala başlıcam tekrar kılmaya bakalım ne zaman...
sevgili hallisna, özelden yazmamı istemişsin ama hala 50mesaj kotasını aşamadığımdan yollayamıyormuşumgüncelleme için buradan bilgi vereyim.. 2li testi de 3lü testi de yaptırmadım.. cinsiyet tam belli olamadı.. kıza benziyor dedi ama dr. bide 22.haftada inş. 2.düzey ultrasona gidicem..
valla namaza başlamak ister istemez başlamak lazım, yoksa sinsi şeytankötükedihüso sürekli görevde olduğu için bir bahane:uhm: buldurup erteletip durur bizlere.. oysa ki, bırakın milyonlaaarca nimetleri hadi bir kenara, alıp vermekten asla geri duramadığımız nefesin karşılığı için bile olsa namazı kılmak üzerimize farzdır... evet nefes devam ettikçe namaz devam etmeli.. hesap gününde ilk sorulacak olan amelimiz, olmazsa olmazımız, dinimizin direği...
haydi, namazı kılması gerektiğine ikna olmuş tüm annecik adayları:CüvCüv:, bebişlerimizingelmekte olması nimetini de fırsat bilip namazlarımıza başlayalım inşaallah... vereliniortak opuyorumnanaktan alkisalkisalkis
destek olması açısından şu linklere de bakılabilir; (link vermem henüz serbest değilmiş, www kısmını siz ekleyiveriniz:)
risaleara.com/oku.asp?id=16
risaleara.com/oku.asp?id=18
risaleara.com/oku.asp?id=34
valla namaza başlamak ister istemez başlamak lazım, yoksa sinsi şeytankötükedihüso sürekli görevde olduğu için bir bahane:uhm: buldurup erteletip durur bizlere.. oysa ki, bırakın milyonlaaarca nimetleri hadi bir kenara, alıp vermekten asla geri duramadığımız nefesin karşılığı için bile olsa namazı kılmak üzerimize farzdır... evet nefes devam ettikçe namaz devam etmeli.. hesap gününde ilk sorulacak olan amelimiz, olmazsa olmazımız, dinimizin direği...
haydi, namazı kılması gerektiğine ikna olmuş tüm annecik adayları:CüvCüv:, bebişlerimizingelmekte olması nimetini de fırsat bilip namazlarımıza başlayalım inşaallah... vereliniortak opuyorumnanaktan alkisalkisalkis
destek olması açısından şu linklere de bakılabilir; (link vermem henüz serbest değilmiş, www kısmını siz ekleyiveriniz:)
risaleara.com/oku.asp?id=16
risaleara.com/oku.asp?id=18
risaleara.com/oku.asp?id=34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?