2010 Ağustos Anneleri

bekletmene gerek yoktur bence ya.ben hemen az bi suda tuzla ovuşturup yıkıyorum sonra atıyorum tavaya.patlıcanlarda sırf hormon bu sıra.çok severim patlıcanı

bekletmene gerek yoktur bence ya.ben hemen az bi suda tuzla ovuşturup yıkıyorum sonra atıyorum tavaya.patlıcanlarda sırf hormon bu sıra.çok severim patlıcanı

ayy evet canım haklısın ama canım istedi şimdi yazık ne zamandır kocama da doğru düzgün yemek yapamıyorum... yapayım da sevinsiin :))

kızlar ben kacar... yarın gorusuruz ınsallah... opuyorun herkezı herkeze sımdıden afıyet olsun... ben acıktım buarada...

hoscakalın... gorusuruz.... muck muck muck

herkese iyi akşamlar bende kaçarım bebeklere ve kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman

ee ozaman ben de gideyiimmm :gitme:

hepinizi bisürü kocaman öptüm yarın görüşmek üzereeee opuyorumnanaktan

hallisna .!.:
merhaba canım 2010 ağustos anneleri listesinde ismin var ama güncelleme için bilgilerin eksik..
listeyi aktif hale getirip temize çekiyorum..
güncel bilgilerinle birlikte seni de tekrar bekliyoruz.. sevgiler..

sevgili hallisna, özelden yazmamı istemişsin ama hala 50mesaj kotasını aşamadığımdan yollayamıyormuşum güncelleme için buradan bilgi vereyim.. 2li testi de 3lü testi de yaptırmadım.. cinsiyet tam belli olamadı.. kıza benziyor dedi ama dr. bide 22.haftada inş. 2.düzey ultrasona gidicem..

valla namaza başlamak ister istemez başlamak lazım, yoksa sinsi şeytankötükedihüso sürekli görevde olduğu için bir bahane:uhm: buldurup erteletip durur bizlere.. oysa ki, bırakın milyonlaaarca nimetleri hadi bir kenara, alıp vermekten asla geri duramadığımız nefesin karşılığı için bile olsa namazı kılmak üzerimize farzdır... evet nefes devam ettikçe namaz devam etmeli.. hesap gününde ilk sorulacak olan amelimiz, olmazsa olmazımız, dinimizin direği...

haydi, namazı kılması gerektiğine ikna olmuş tüm annecik adayları:CüvCüv:, bebişlerimizin gelmekte olması nimetini de fırsat bilip namazlarımıza başlayalım inşaallah... vereliniortak opuyorumnanaktan alkisalkisalkis

destek olması açısından şu linklere de bakılabilir; (link vermem henüz serbest değilmiş, www kısmını siz ekleyiveriniz:)
risaleara.com/oku.asp?id=16
risaleara.com/oku.asp?id=18
risaleara.com/oku.asp?id=34

merhaba canım,testleri sen mi istemedin yoksa doktorun mu yapmadı?

ınsallah canım ınsallah baslayalım...

ne kadar güzel anlatmışsın,yüreğine,ellerine sağlık böyle güzel bir yazı yazdığın için,hakikaten aklından geçtigi an kılmak lazım yoksa şeytan hep iteleyip duruyor seni,Rabbime karşı bari bi nebze olsun kulluk görevimizi yerine getirebilmek adına ibadetlerimizi yaparız inş..:Saruboceq:

mehlikacım.. cinsiyeti kız olarak ekledim.. bizim cinsiyetlerde hep değişebilir olarak söylendi..
şimdilik ilk söylenenleri yazdım.. sonrasında tekrar düzeltirim..
ama ne olur listemz aktif olsun bana bilgilerinizi ya özelden yada topikten paylaşın olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…