Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım,testleri sen mi istemedin yoksa doktorun mu yapmadı?
ne kadar güzel anlatmışsın,yüreğine,ellerine sağlık böyle güzel bir yazı yazdığın için,hakikaten aklından geçtigi an kılmak lazım yoksa şeytan hep iteleyip duruyor seni,Rabbime karşı bari bi nebze olsun kulluk görevimizi yerine getirebilmek adına ibadetlerimizi yaparız inş..:Saruboceq:
slm kızlar bayadır giremedim
yarın sınavım var bana dua edin lütfen veremezsem diplomamaı alamıycam çok üzgünüm kaç gündür çalışlıyorum
annemlere geldik o kıızmla ilgilendi bende çalıştım bakalım yarın belli olacak herşey
yarın yine uğrarım
biz iyiyz okuduğum kadarıyla herkes de iyi sanırım geçmişi çok okuyamadım
3 gündür felaket karnım ağrıyor umarım bişey yoktur
2 li test sonucum çıkmış ama eşim dr.u bulamamış inş çarşamba göstereck umarım iyi çıkmıştır o da
liste baya renklenmiş ne güzel
kendinize iyi bakın bebişlerinizede
öpüyorum hepinizi
yarın baya burda olurum inş gezmeye gitmezsek
sınavım bitsin hergün gezicemm ohhhh
hee bide bebfon aldık dün
arçelik kameralı baya güzelmiş,daha tam kullnamadım annem kızımın yanındaydı hep
sesi falan iyi çıkıyor mu haber verim size almak isteyen alır bebişine
kardeşim hediye aldı bize ilk maaşında
çok işime yarayacak gelenim gidenim bitmedği için benim
neyse çenem düştü yine
hadi ben kaçtım
iyi geceler
aynı stresi geçen sene ben yaşamıştım tatlım okulum uzamıştı tek derse kalmıştım.seni çok iyi anlıyorum. dualarım seninle. allah zihin açıklığı versin iyi geceler.tatlı uykular:1hug:
canım çok sağolasın ben yüksek lisans yapıyorudum bırakmıştım geçen sene af çıkınca geri döndüm hamile hamile gittim o kadar 20 günlük bebekle sınavlara girdim,kalan dersim olunca okuldan atacaklar canım baya sıkkın bakalaım ne olacak
arkadaşlar merhaba, Biz de dr'dan geldik veeee "kızzzz" geliyor inşallah tamamına ererse tabi. Çin takvimi haricinde tutan birşey olmadı. Ne annemin tuz atma testleri ne rus takvimi , bulantımın hiç olmaması, hiç sivilcem v.s. de olmadı bütün erkek alametleri ters çıktı. Tansiyonum yüksek çıktı hiç hayatımda 15-8 olmamıştım , tuzu kesecem dikkat edecem bakalım bu hafta nasıl seyredecek. Normalde ben hep 11-7 tansiyonluydum şaşırdım walla... Neyse bizde haberler böyle, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir... Sevgiler
arkadaşlar merhaba, Biz de dr'dan geldik veeee "kızzzz" geliyor inşallah tamamına ererse tabi. Çin takvimi haricinde tutan birşey olmadı. Ne annemin tuz atma testleri ne rus takvimi , bulantımın hiç olmaması, hiç sivilcem v.s. de olmadı bütün erkek alametleri ters çıktı. Tansiyonum yüksek çıktı hiç hayatımda 15-8 olmamıştım , tuzu kesecem dikkat edecem bakalım bu hafta nasıl seyredecek. Normalde ben hep 11-7 tansiyonluydum şaşırdım walla... Neyse bizde haberler böyle, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir... Sevgiler
ayy canım bnm hadi hayırlısı. bu sene belki de bn öyle olcam. yüksek lisans başvuruları ağustosta kazanınca eylülde başlıyo. napsam bilmiyorum.kazanınca kayıt dondurulmuyo dimi yüksekte? ben de yeni 40ım çıkmış olcak eğer kazanırsam. uuf evliyken okumak zor anneyken daha da zor. allah yardımcımız olsun.
inş yarın sınavın iyi geçer. :Saruboceq:
sağol cnm,inş iyi geçer,dondurulur mu bilmiyorum cnm,bi araştır sen,ben hem çalışıyordum hem okuyordum zor geldi bıraktım o zaman keşke bırakmasaymışım
hergün ders oluyo bebeğini bırakman çok zor olur ya dondur yada ertele cnm bi sene
benim öyle şansım yoktu af çıktı diye mecbur gittim,af olduğu için ben donduramadım sen iyice araştır tatlım hayırlsısı olsun inş.
iyi geceeler kızlar ben yatayım artık kızım sabah kuşu erkenden kalkıyo
bende sınava gidicem bakalım sonumuz hayır olsun ben elimden geleni yaptım
öpüyorum herkesi
kızlar birde ciğer yerseniz yada hamileyken bi yerinize sürerseniz bebek doğunca o yerde iz oluyormuş yada çilek onu biliyormusunuz
gül koklamayada sakıncalı diyolar komşumuzun ablasının yüzünde gül izi var da annesi hamileyken gül koklamış öle olmuş diyolar
amannn hayatımız hurafede yinede ben sakınıyorum:))
valla namaza başlamak ister istemez başlamak lazım, yoksa sinsi şeytankötükedihüso sürekli görevde olduğu için bir bahane:uhm: buldurup erteletip durur bizlere.. oysa ki, bırakın milyonlaaarca nimetleri hadi bir kenara, alıp vermekten asla geri duramadığımız nefesin karşılığı için bile olsa namazı kılmak üzerimize farzdır... evet nefes devam ettikçe namaz devam etmeli.. hesap gününde ilk sorulacak olan amelimiz, olmazsa olmazımız, dinimizin direği...
haydi, namazı kılması gerektiğine ikna olmuş tüm annecik adayları:CüvCüv:, bebişlerimizingelmekte olması nimetini de fırsat bilip namazlarımıza başlayalım inşaallah... vereliniortak opuyorumnanaktan alkisalkisalkis
Kızzlar amcamlardan geldim cinsiyet konusunda yengem çok anlar öle şeyleri oğlan geliyor oğlan dedi ve artık cinsiyet konusunu kapatıyorum doktora gidene kadar düşünmicem bile...1 hafta sonra 3'lü testimi yaptırıcam dua edinde iyi çıksın...
Biz kaçar yatıyoruz bu arada yarın eve dönüyorum artık modem işi çözülene kadar nete giremicem ben gelince herkesin cinsiyeti belli olur heralde dua edeyimde biran önce hallolsun herkes kendine iyi baksın ve bebişlere de tabiki hallisna cım buluşma felan olursa bana da özel msj atarsanız sevinirim herkesi göbüşlerinden öptümm bye bye...