• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ebrucum çok sevindim senin adına canım.eşime söyleyince şoka girdi.o biraz erkek istiyoda benim belirtiler ve hurafeler seninle aynı olunca benimki biraz hayal kırıklığına uğradı

Ben de inan şok içindeyim, şimdiye kadar inşallah kızın olur duaları dışında bütün tahminler erkek yönündeydi ve tutmadı. Ben zaten erkek olursa nasıl olur diye düşünüyordum hiç erkek yok ailede, en son erkek yarın askere gidiyor sonrası hep kız. Kızları daha çok seviyorum inşallah çok tatlı bir cimcime olur, Şimdi isim bulma çalışmalarına yoğunlaşmaya geldi. Hepimiz için hayırlısı olsun canım, Hepinizi öpüyorum iyi dilekleriniz için, benim de dualarım sizlerle Allah hepimizin yardımıcısı olsun.

Bugün biz mi erken kalktık sizler mi uyudunuz ilk defa günün ilk mesajını ben yazıyorum.

Hepinize çooooooook güzellllllll bir gün diliyoruz , kolay gelsin.

Hepinizi öptüm

Bugün biz mi erken kalktık sizler mi uyudunuz ilk defa günün ilk mesajını ben yazıyorum.

Hepinize çooooooook güzellllllll bir gün diliyoruz , kolay gelsin.

Hepinizi öptüm

Günaydıınn Günaydııınnn Günaydııınnn opuyorumnanaktan

Ebru çok tebrik ederim.. ne güzel almışsınız güzel haberi Alah bizlere de nasip etsin..

Tebrikler!!!

Günaydıınn Günaydııınnn Günaydııınnn opuyorumnanaktan

Ebru çok tebrik ederim.. ne güzel almışsınız güzel haberi Alah bizlere de nasip etsin..

Tebrikler!!!

Çok teşekkürler canım, inşallah allah sizlere de nasip etsin. Yine bizim test haftaya kaldı fakat ... İnşallah iyi çıkar, öptüm canım

Çok teşekkürler canım, inşallah allah sizlere de nasip etsin. Yine bizim test haftaya kaldı fakat ... İnşallah iyi çıkar, öptüm canım

3lü test haftaya mı kaldı??? yoksa yaptırdınızda sonucu mu bekliyorsunuz? ayyy çok güzel yaa kız evlat sahibi olacaksınızz miss miss :)))

kızlaaarrr bu arada dün gece ben bebeğimin hareketlerini hissettiiimm ve bu sefer eminiiiimmmm :)))) dün de aynısı olmuştu ama sadece birkere pıt olup durmuştuuu.. dün gece pıt pıt pıııttt baloncuklar patladı içimdeeeee okadar mutlu oldum kiii okadar huzurlu uyudum ki anlatamam sizzeeeee.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ya bende sizinle sohbet etmek istiyorum ama işte çalışınca anacak arada gelip okuyorum yazdıklarnızı bende bazen yazıyorum ama .Bebeğini hisseden varmı ben hareket hissetmiyorum.Ama karnıma bakınca eşimde gayet net görüyor göz seyirmesi gibi atıyor ama bu hareketi olamaz heralde çünkü çok düzenli hep aynı kalp atışı gibi kalbi desem dışardan görünür mü bilmiyorum bu şekilde bir şey yaşayan var mı aranızda...sağlıcakla kalın..

günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım ya bende sizinle sohbet etmek istiyorum ama işte çalışınca anacak arada gelip okuyorum yazdıklarnızı bende bazen yazıyorum ama .Bebeğini hisseden varmı ben hareket hissetmiyorum.Ama karnıma bakınca eşimde gayet net görüyor göz seyirmesi gibi atıyor ama bu hareketi olamaz heralde çünkü çok düzenli hep aynı kalp atışı gibi kalbi desem dışardan görünür mü bilmiyorum bu şekilde bir şey yaşayan var mı aranızda...sağlıcakla kalın..

günaydın canım.. çok fazla arkadaş var bebeğin hareketlerini hissedebilen.. ama dışarıdan bişey görünüyor mu yada babalar bunu anlayabiliyorlar mı bilmiyorum...
dün akşam ben de ilk defa bu kadar farklı hissettim... kıpırdaması durmasın diye nefes bile almadım :) ama elimi oraya koyunca durduu :))) çok güzeldiiii opuyorumnanaktan

herkezlere gunaydın... guzel haber alanlara bır masallahda benden :nazar: tebrıkler canım ebrucum kız bebişimiz olcak ha cok sevındım... ozlemım bak sende hıssetmısın bebişi... cok guzel oluyo demı... :nazar:

Kızlar ben baya hasta oldum kulagım cok agrıyo bogazım bıde gece hıc uyuyamadım burnum hep tıklaıydı nefes alamadım... ama doktora gıdıp gıtmeme konusunda kararsız kaldım... Bebegime bı zararı olurmu ki bu hastalıgın sızce gıtmelımıyım...

arkadaşlar merhaba, Biz de dr'dan geldik veeee "kızzzz" geliyor inşallah tamamına ererse tabi. Çin takvimi haricinde tutan birşey olmadı. Ne annemin tuz atma testleri ne rus takvimi , bulantımın hiç olmaması, hiç sivilcem v.s. de olmadı bütün erkek alametleri ters çıktı. Tansiyonum yüksek çıktı hiç hayatımda 15-8 olmamıştım , tuzu kesecem dikkat edecem bakalım bu hafta nasıl seyredecek. Normalde ben hep 11-7 tansiyonluydum şaşırdım walla... Neyse bizde haberler böyle, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir... Sevgiler

ebrucum günaydın
Allah ım gönlüne göre verdi istediğin olduuukaydirigubbakcemile2 hayırlısı buymuş demekkaydirigubbakcemile2
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhopuyorumnanaktan

canım çok sağolasın ben yüksek lisans yapıyorudum bırakmıştım geçen sene af çıkınca geri döndüm hamile hamile gittim o kadar 20 günlük bebekle sınavlara girdim,kalan dersim olunca okuldan atacaklar canım baya sıkkın bakalaım ne olacak

canımcım üzme kendini
Allah ım yardımcın olsun bu halinle bu kadar emek veriyosun Allah ım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:

doğruymuş yaa arkadaş ciğer kesiyrmuş yanlışlıkla elini kaşının ortasına sürtmüş kimse de dememiş sonra hep korkmuş doğunca ya bişi olr mu diye alnının ortası kıpkırmızıymış birkaç sonra geçmiş gerçi.kardeşimin de sol kolunda boylu boyunca harita gibi birşeyler var annem de kahve telvesini yermiş hep çok severmiş koluna mı sürttü ne yaptı...

Ayy evet canım yaa hep bahane bunlar biliyorum ama işte :utangac: aslında biras sıkıp 1-2 hafta kılınca bir daha üşenince kendini sorumlu hissedip (gerçi sorumluyuz) biraz geciktirince utanıyor insan...

Tebrik ederim Allah kucağına da almayı nasip etsin canım benim de hurafeler hep kız yününde ama bakalım...

belkide canım çünkü duymuşrum yane:kedi:
ben şimdi ciğerden gülden çilekten uzak duruyorummmbayanssulusmile

herkes burda görüyorum ama neden kimse yazmıyoooooo mafoldumben

geldik güselim geçmişe bakıyordum nasılsın şekerim
ayy meleğinin pıtlamalarınıda hissetmişsin çok sevindim canımmopuyorumnanaktan
darısı başımıza inşallahhhopuyorumnanaktan

herkezlere gunaydın... guzel haber alanlara bır masallahda benden :nazar: tebrıkler canım ebrucum kız bebişimiz olcak ha cok sevındım... ozlemım bak sende hıssetmısın bebişi... cok guzel oluyo demı... :nazar:

Kızlar ben baya hasta oldum kulagım cok agrıyo bogazım bıde gece hıc uyuyamadım burnum hep tıklaıydı nefes alamadım... ama doktora gıdıp gıtmeme konusunda kararsız kaldım... Bebegime bı zararı olurmu ki bu hastalıgın sızce gıtmelımıyım...

günaydın şeymacımm geçmiş olsun canımm dikkat et kendine
ama çok kötüysen bir doktora görün istersennn canım kendi sağlığın için

günaydın canlar
hepinize güzel bir gün diler kocaman öperimmopuyorumnanaktan

günaydın canım... evet çok güzel oluyormuşşş pıt pıtlaarrr opuyorumnanaktan

canım dayanabiliyorsan evde geçirmeye çalış vitaminler al ama dayanamazsan git doktora kötüleşebilirsin..

Benimde nasipse 14 ağustos ;% 80 kız yarım 4 . Konrole gidicem testler uygulanacak çocuk için kanamam olduğu için 4 ayda 2 defa iğne vuruldum 3 gün arayla inş yavrum sağlıklı olur rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde onu bana bağışla tüm yavrularımızı da bağışla hayırlı ve sağlıklı dünyaya gelsinler inş

kızlar hepinize günaydınnn

hepiniz ne güzel bebeklerinizi hissetmeye başlamışsınız...
ben dün gece kalçamda felaket bir ağrıyla uğraştım. sanki bıçak saplanıyo gibi, yürümek bile işkenceydi, allahtan sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu, sizede oluyomu böyle ağrılar

ebrucum günaydın
Allah ım gönlüne göre verdi istediğin olduuukaydirigubbakcemile2 hayırlısı buymuş demekkaydirigubbakcemile2
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhopuyorumnanaktan

canımcım üzme kendini
Allah ım yardımcın olsun bu halinle bu kadar emek veriyosun Allah ım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:

belkide canım çünkü duymuşrum yane:kedi:
ben şimdi ciğerden gülden çilekten uzak duruyorummmbayanssulusmile

geldik güselim geçmişe bakıyordum nasılsın şekerim
ayy meleğinin pıtlamalarınıda hissetmişsin çok sevindim canımmopuyorumnanaktan
darısı başımıza inşallahhhopuyorumnanaktan

günaydın şeymacımm geçmiş olsun canımm dikkat et kendine
ama çok kötüysen bir doktora görün istersennn canım kendi sağlığın için

evet canım Allah herkese nasip etsiinn.. daha ilkti ama olsun devamı gelir inş. zemuszemus

günaydın canım.. çok fazla arkadaş var bebeğin hareketlerini hissedebilen.. ama dışarıdan bişey görünüyor mu yada babalar bunu anlayabiliyorlar mı bilmiyorum...
dün akşam ben de ilk defa bu kadar farklı hissettim... kıpırdaması durmasın diye nefes bile almadım :) ama elimi oraya koyunca durduu :))) çok güzeldiiii opuyorumnanaktan

Merhaba canım bebeğini hissetmeye başlaman çok güzel artık için daha rahat edecektir sanırım çünkü hissetmeyince insan merak ediyor nasıl diye en azında hareketleri ben iyiyim anne mesajıdır demi.benim harekete gelince karnımı açınca bariz bir hareket görünüyor dışardan nefes alıp verirken karın hareket ediyor onun dışında resmen karnım kalp hhareketi ritminde titriyormu desem seyriyormu desem yani o tarzda bir hareket ama beni mutlu ediyor bu durum beni mutlu ediyor bebeğim ile ilgili bir durum bu diyorum sonuçta...:emir_bebek::CüvCüv:

kızlar sagolun hepınız ama gıdeyım olmazsa ben doktora ya olmıcak bole hepsı tamam katlanıyosunda kulak agrısı zor oluyo...

ben dün gece kalçamda felaket bir ağrıyla uğraştım. sanki bıçak saplanıyo gibi, yürümek bile işkenceydi, allahtan sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu, sizede oluyomu böyle ağrılar

ttalım bende de oluyo... yuruyemıyorum kıpırdayamıyorum bazen... ozellıkle sol tarafıma

Benimde nasipse 14 ağustos ;% 80 kız yarım 4 . Konrole gidicem testler uygulanacak çocuk için kanamam olduğu için 4 ayda 2 defa iğne vuruldum 3 gün arayla inş yavrum sağlıklı olur rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde onu bana bağışla tüm yavrularımızı da bağışla hayırlı ve sağlıklı dünyaya gelsinler inş

Tebrikler arkadaşım :)) Allah hepimize sağlıklısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)

günaydıınn canım :))

bana da oluyor durup duruken yürümekte zorlanıyorum... eskiden ayakta kaldığım için mi acaba diye düşünüyordum ama değil normal otururken ayağa kalkarken bazen öyle bir acıyor kii.. acısı da hiçbişeye benzemiyorr...

Merhaba canım bebeğini hissetmeye başlaman çok güzel artık için daha rahat edecektir sanırım çünkü hissetmeyince insan merak ediyor nasıl diye en azında hareketleri ben iyiyim anne mesajıdır demi.benim harekete gelince karnımı açınca bariz bir hareket görünüyor dışardan nefes alıp verirken karın hareket ediyor onun dışında resmen karnım kalp hhareketi ritminde titriyormu desem seyriyormu desem yani o tarzda bir hareket ama beni mutlu ediyor bu durum beni mutlu ediyor bebeğim ile ilgili bir durum bu diyorum sonuçta...:emir_bebek::CüvCüv:

inş. daha sık hissetmeye başlarsam artık doktora gitme hevesim gider daha sabırlı olurum bilirim nasılsa orada benimle :))) opuyorumnanaktan

Back
X