hoşbuldum canım teşekkür ederim...Allah iyilik versin inş. hepinize canım,bende iyiyim çok şükür ilk 3ayın kötü günlerini geride bıraktık elh şimdi düzeldim,yaa bende gecen hafta bel ve karnımda çok agrı oluyordu ama şimdi ağrım filan kalmadı,sadece baş ağrısı oluyor okadar canım..opuyorumnanaktan
canım benimde belim ve kasıklarımda ağrı oluyor doktor normal dedi ama magnesıum diasporal yazdı krampalara kasılmalara ağrılara çok iyi geliyor birde ben serklaj olduğum için verdi bir bardak suya döküyorum içtikten 10 dak sonra hiç ağrım falan kalmıyor kabızlığada çok iyi geliyor
kıslar adanadan selamlar hepinize nasılsınız bakım bugün canım annelerim?
kıslar adanadan selamlar hepinize nasılsınız bakım bugün canım annelerim?
bende geldimmmm
tesekkurler canım... sen nasılsın bebiş nasıl?? tatlım benım bıde sana bı sorum olcak... ınsallah bız eylulde adanaya tasınıyoruz da kalorıferlı ev bulmak mumkun mu... bıde klımalı olsa bebek usurmu adanada sadece klıma veya elektrıklı soba yeterlı olur mu cevaplarsan cok sevınırım ınan kı... kafamda takılı kaldı bunlar cunku
tesekkurler canım... sen nasılsın bebiş nasıl?? tatlım benım bıde sana bı sorum olcak... ınsallah bız eylulde adanaya tasınıyoruz da kalorıferlı ev bulmak mumkun mu... bıde klımalı olsa bebek usurmu adanada sadece klıma veya elektrıklı soba yeterlı olur mu cevaplarsan cok sevınırım ınan kı... kafamda takılı kaldı bunlar cunku
as canım hoşgeldin,iyiyiz çok şükür sen nasılsın canım benm...canım sen Adanalı mısın?
canım Adana da rahatlıkla bulabilirsin kaloriferli ev,ya da klimalı olsa da bebiş üşümez çünkü oranın kışı çok yumşak geçiyor,sadece 2ay biraz soguk oluyor o da şırnak gibi deil emin ol..bende cevaplayım dedm :) bizde osmaniye de oturuyoruz da yani annemler sıcaklık hemen hemn aynı orayla..
bende geldimmmm
oyyy cok sagol canımbenım ıcım rahatladı...
bizlerde iyiyiz bebişimle beraber , yoğun bir tempodayız ikimizde işyerinde.
evet canım adanalıyım ben.
Benimde nasipse 14 ağustos ;% 80 kız yarım 4 . Konrole gidicem testler uygulanacak çocuk için kanamam olduğu için 4 ayda 2 defa iğne vuruldum 3 gün arayla inş yavrum sağlıklı olur rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde onu bana bağışla tüm yavrularımızı da bağışla hayırlı ve sağlıklı dünyaya gelsinler inş
kızlar hepinize günaydınnn
hepiniz ne güzel bebeklerinizi hissetmeye başlamışsınız...
ben dün gece kalçamda felaket bir ağrıyla uğraştım. sanki bıçak saplanıyo gibi, yürümek bile işkenceydi, allahtan sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu, sizede oluyomu böyle ağrılar
evet canım Allah herkese nasip etsiinn.. daha ilkti ama olsun devamı gelir inş. zemuszemus
hosgeldın..... nasılsınız bakalım annesı ve guzusu....
hoşgeldinn canım...bebişin nasıl canım?
kızlar ben dokTORa gıdıyorum yaRım saat bı saat sonra gelırım opuyorum hepınızı gorusuruz
hoşbulduk tatlım
bebişim sessiz sedasız yerinde sağlığı yerinde çok şükür de ne bir çıkıntı var ne bir kıpırdama :kedi:
bakalım hayırlısı:kedi:
sen nasılsın canım
çokşükür canım benm,kıpırdar annesi 1kaç hafta sonra inş..:) bende iyiyim çok şükür canım,işte şu 2günün geçmesini sabırszlıkla bekliyorum :)
çokşükür canım benm,kıpırdar annesi 1kaç hafta sonra inş..:) bende iyiyim çok şükür canım,işte şu 2günün geçmesini sabırszlıkla bekliyorum :)
canım benim çok sağol şuan iyiyim erken doğum tedbiri alındı ama tabi taktir allahın dua edip yatıyorum ben gerisi allaha kalmış ne derse o tabiki canımyaa benim doktorum bana yazmadı bir tek bugüne kadar folik asit verdi neden acaba? CADIARZU ayy canım çok geçmiş olsun,suan durumun nasıl iyi misin?
bende geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?