2010 Ağustos Anneleri

kızzlaarr şimdi böyle sabırsızlıkla pıt pıtları bekliyoruz ama daha sonra onlardan dolayı uyuyamadığımız günler olacak... ayy yerim ben onuuuu yeriiimm :)) şu detaylı ultrason zamanı gelse de görsek bebeğimizin ağzını burnunu o ısıracağımız ayaklarını ellerini

canım hareketlerini hissetmek için net 4.5 ay diyor ama sizler ne zaman hissetmeye başladınız hareketlerini

topikteki en ileri gebelik haftası benim ama ben tam anlamıyla hareket hissetmedim canım kilolu olmama bağlıyorum ama bakalım 20.haftaya gelince asıl hissetmek ozaman olacak canım herkesin farklı 13. haftasında bile hissedenler var canım

asrewya kullanıcısından alıntı
yaa benim doktorum bana yazmadı bir tek bugüne kadar folik asit verdi neden acaba? ayy canım çok geçmiş olsun,suan durumun nasıl iyi misin?

banada doktorum aynen sadece folik aist verdi , balık yiyemediğim için ean balya kullanıyorum doktorumujnda haberi var , ilerleyen aylarda kuıllanıcaz demişti sanırım 2 hafta sonra başlayacak.gittiğimde bilemiyorum ama yinede kesin olarak.

kıpırdar inşallah canım
yerinde sağ olsunda
dr 20.haftaya doğru dedi zaten:)
ama arkadaşlar hissediyor bende kıskanmaya başladım iyice:kedi::kedi:

sen 2 gün sonra dr mı gideceksin canımmopuyorumnanaktan

evet canım inş. gidecegim doktora,seyahet etmemde bir sakınca olur mu diye soracagım bir de cinsiyetini ögrenecegiz inş..yaa gecen hafta gitmiştim 3lü testi 2hafta sonra yaparız dedi ama ben memlekete gidecegim acaba bu gittigimde yapar mı ki? zamanı girdi ama bilmiyorum artık..dogru 20.haftaya dogru hissdilirmiş,bende bişiler hissediyorum ama bebişin hareketlerimi bilemiyorum..kıskanma yaa inş. senn bebişinde tekmeler atıp durcak kısa bir süre sonra.. :CüvCüv:

anladım canım evet doktordsa söylemişti kızlardan kimileri hissedince şaşırdım.

kilo bendedevar hayatım

kıpırdar inşallah canım
yerinde sağ olsunda
dr 20.haftaya doğru dedi zaten:)
ama arkadaşlar hissediyor bende kıskanmaya başladım iyice:kedi::kedi:

sen 2 gün sonra dr mı gideceksin canımmopuyorumnanaktan

canım benim kıskanmaa :)) biliyorsun ben de dün aynı şekildeydim... akşam nefesimi bile kontrollü aldım azcık da onu dürttüm ve uzun süre düz yattım öylelikle hissettim :)) sen de düz yatmayı dene uzun bir süre ve ona konsantre ol :)) hissedeceksin

çok haklısın canım aman hareket etsinlerde uyumayalım ben şimdiden çok rahat uyuduğum söylenemez soluma yatıyorum kolum uyuşuyor rahat edemiyorum yavaşca sağıma dönüyorum biraz uyuyorum aklıma yer ediyor ya soluma yatmak pat uyanıyorm tekrar soluma dönüyorum
detaylı ultrason gerçekten müthiş birşey herşeyi net olarak görünüyor allahım sağlıklı sıhhatli noksansız kusursuz yapsın tüm bebişlerimizi

ayyy canım ne kadar güzel duymak bile heyecanlandııryor beni.

darısı bana ve duymayanlara olsun.

amiin amiinn bize de daha niceleri inş. :)) ama şöle bişey var sizinkilerde gün boyu aslında hareket ediyor belki sizde hissediyorsunuz ama sürekli hareket halinde olduğumuzdan anlayamıyorsunuz anlayamıyoruz :)) biraz ona konsantre olmak lazım...
tabi bunlar ilk denemeler için :))

canım benim çok sağol şuan iyiyim erken doğum tedbiri alındı ama tabi taktir allahın dua edip yatıyorum ben gerisi allaha kalmış ne derse o tabiki canım

sende saol canım,tabiiki hayırlısı olur inş. hakkında sen sadece dua et Rabbim onu en uygun zamanda hayırlı bir şeklde kucagına almanı nasip edecek inş. canım benm..:Saruboceq:

canım hareketlerini hissetmek için net 4.5 ay diyor ama sizler ne zaman hissetmeye başladınız hareketlerini

işte bende öyle bildigim için bebişin hareketi olarak yorumlayamıyorum zaten canım,ben 2-3gündür bişiler hissdiyorum da dedigim gibi hareket mi bilmiyorum maalesef neyse saglıklı olsunlarda geç hisstsekte bişi olmz :)

kısslar ihtiyaç molasına gidiyorum ben , hala çok sık giriryorum .ordanda bebişimizle yemeğe geçeriz , herkese afiyet olsun , kıslar koca bir kase yoğurt tüketmeyi unutmayın olurmu ? ben her öğlen zorluyorum kendimi :)

bende yiyemiyorum maalesf balıgı yaa hımm anladım canım,hayrılısı olur inş.

evet canım sağılklıolması herşeyden daha önemli

amiin amiiiinnnn :Saruboceq:

sende saol canım,tabiiki hayırlısı olur inş. hakkında sen sadece dua et Rabbim onu en uygun zamanda hayırlı bir şeklde kucagına almanı nasip edecek inş. canım benm..:Saruboceq:

aminn canım hergün dua ediyorum hepimiz için allahım hayırlısını nasip etsin bebeklerimiz sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde zamanında kucağımıza almayı nasip etsin yüce mevlam

gitt canım,doyur bebişi afiyet olsun canım benm..vlla haklsıın hem kendimiz hemde bebiş için yememz lazım..bende zorlamaya calışıyorum kendimi :)

bende yiyemiyorum maalesf balıgı yaa hımm anladım canım,hayrılısı olur inş.

ayyyy benim eşim haftanın iki günü alıp getiriyor annesine yaptırıyor zorla beni yedirtiyor dışardan duyuyor neleri yemem gerktiğini akşam gelirken alıyor gece yatmadan öncede bşr bardak ballı süt hazırlıyor bana zorla içiriyor valla elinden kurtulamıyorum

amiin canım Allah razı olsun bende ediyorum hepimiz için..inş. Rabbim o güzel günleri hayrlı bir şekilde gösterir bizlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…