ayyyy benim eşim haftanın iki günü alıp getiriyor annesine yaptırıyor zorla beni yedirtiyor dışardan duyuyor neleri yemem gerktiğini akşam gelirken alıyor gece yatmadan öncede bşr bardak ballı süt hazırlıyor bana zorla içiriyor valla elinden kurtulamıyorum
:) valla benim eşimde dışarda yaptırıp getirtiyor eve haftada bir gün ama çok az yiyiyorum o da zorlayarak,hiç deme bizimkide araştırıyor netten neler aldı anlatamam,arı sütü+polen+krembal karışımı bişi almış bunu yiyeceksin diyor,bende çokiştahsız biriyim bişi yiyemiyorum hala kilo alamadım ben yaa 48de saqbit kaldım :)
ayyy canım gerçekten çok zayıfsın ama olsun benim gibi kilolu olmaktansa 79 um ben şimdi 4 aydan sonra kilo alırsın istediğin kadar al ben çok dikkat ediyorum en fazla doksan olmam lazım sonrası vermem zor olmasın canım sende az kilo kalsa bile güzel olur
canım benim çok sağol şuan iyiyim erken doğum tedbiri alındı ama tabi taktir allahın dua edip yatıyorum ben gerisi allaha kalmış ne derse o tabiki canım
hoşgeldin canım nasılsın canım
evet canım inş. gidecegim doktora,seyahet etmemde bir sakınca olur mu diye soracagım bir de cinsiyetini ögrenecegiz inş..yaa gecen hafta gitmiştim 3lü testi 2hafta sonra yaparız dedi ama ben memlekete gidecegim acaba bu gittigimde yapar mı ki? zamanı girdi ama bilmiyorum artık..dogru 20.haftaya dogru hissdilirmiş,bende bişiler hissediyorum ama bebişin hareketlerimi bilemiyorum..kıskanma yaa inş. senn bebişinde tekmeler atıp durcak kısa bir süre sonra.. :CüvCüv:
canım benim kıskanmaa :)) biliyorsun ben de dün aynı şekildeydim... akşam nefesimi bile kontrollü aldım azcık da onu dürttüm ve uzun süre düz yattım öylelikle hissettim :)) sen de düz yatmayı dene uzun bir süre ve ona konsantre ol :)) hissedeceksin
ben geldim kızlarrrr......nasılsınız?
hoşgeldin canım,iyiyiz hepimiz çok şükür sen nasılsın?
yok canım ya şaka yaptım
ben zaten beklemiyorum 20.haftaya kadar:))
doktordan da hayırlı sonuçlar alırsın canım inşallah
sagol canım bende iyi sayılıırm....
anladım zaten canım :) amiin canım saolsın hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş.
iyiyim kuşum sen nasılsın
takma kiloları kafana boşverrrropuyorumnanaktan
bende çok iyiyim allahıma şükürler olsun hep böyle olalım inşallah valla hamile kalmadan önce 9 kilo verdim ve çokkk uğraştım o yüzden şimdi fazl almak istemiyorum ama bakalım yatarak geçirilen bir hamilelikte nasıl kilo alınmazsa bende öyle almıcammm fisfisfis
ayy maaşallah senn 3üzün mü olacak canım...
hoşgeldiniizzz
nasılsınız canımcım
sagol angelim iyi sayılırım canım ya....bebeklerim geliyolardı gecen hafta....son anda engellendi....
hoşgeldin canım bebişler nasıl üzüyorlarmı seni ?????
hoşbulduk canım...evet biraz korkuttular beni gecen hafta ama şimdi aramız iyi....
evet canım ve nerdeyse gecen hafta dogacaklardı.....ama sagolsun dr um vaktinde müdahale etti....
ayy ne güzel,Rabbim hepsini sag salim kucagına versin canım..ayy çok şükür iyi ki zamanında müdahale edilmiş..
amin canım...hepimizin....evet ya sorma son anda yetiştik valla...
amin canım...hepimizin....evet ya sorma son anda yetiştik valla...
hoşgeldiniizzz
nasılsınız canımcım
sagol angelim iyi sayılırım canım ya....bebeklerim geliyolardı gecen hafta....son anda engellendi....
hoşbulduk canım...evet biraz korkuttular beni gecen hafta ama şimdi aramız iyi....
ahhh canım bnm.. çok geçmiş olsun. allah korumuş sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?