2010 Ağustos Anneleri

:) valla benim eşimde dışarda yaptırıp getirtiyor eve haftada bir gün ama çok az yiyiyorum o da zorlayarak,hiç deme bizimkide araştırıyor netten neler aldı anlatamam,arı sütü+polen+krembal karışımı bişi almış bunu yiyeceksin diyor,bende çokiştahsız biriyim bişi yiyemiyorum hala kilo alamadım ben yaa 48de saqbit kaldım :)

ayyy canım gerçekten çok zayıfsın ama olsun benim gibi kilolu olmaktansa 79 um ben şimdi 4 aydan sonra kilo alırsın istediğin kadar al ben çok dikkat ediyorum en fazla doksan olmam lazım sonrası vermem zor olmasın canım sende az kilo kalsa bile güzel olur

inş. yaa bişi yiyemedim bu zmana kadar inş. cuma günü annemin yanına gidicem bundan sonra orda kalmayı dşünüyorum o beni iyice besler:) yaa bende çok alırsam verebilir miyim diye korkuyorum ama kısmet neyse saglıklı olsunda ben her seye razıyım..sende dogumdan sonra verirsin inş. canım bişi olmaz bebiş için katlanırız her seye :)

canım benim çok sağol şuan iyiyim erken doğum tedbiri alındı ama tabi taktir allahın dua edip yatıyorum ben gerisi allaha kalmış ne derse o tabiki canım

hoşgeldin canım nasılsın canım

iyiyim kuşum sen nasılsın
takma kiloları kafana boşverrrropuyorumnanaktan

yok canım ya şaka yaptım
ben zaten beklemiyorum 20.haftaya kadar:))
doktordan da hayırlı sonuçlar alırsın canım inşallah

çok kıskancım bennnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlarrrr......nasılsınız?

hoşgeldin canım bebişler nasıl üzüyorlarmı seni ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…