2010 Ağustos Anneleri

canım dikkat et kendine.doğal yoldanmı 3 üzlere hamile kaldın?merak ettimde.
evet canım normal yolla hamile kaldım...

halisnacım eşim şehir dışında olduğu için malesefki 1 aydır annemlerdeyim ve doktora gidemedim. herkes cinsiyetleri öğrenmiş ama malesef ben henüz öğrenemedim burdaki doktorlada bu yüzden kavga ettim devlet hastanesine gittim doktor değil sanki baytar ukala!tekkelime etmedi herşey yolunda cinsiyet söylemiyoruz dedi. ikili testi yaptırmadım merkeze gittiğimde hemen doktora gidip gelişmeleri yazarım. herkesi öpüyorumm

slm kızlar nasılsınız bakalım bizde evde babamıza bakıyoruz ayakparmağında tırnak batması oldu onu aldırdık bu gün şimdi evde yatıyoruz o tv maç izlerken bende biraz takılayım dedim bu arada özlemcim çok geçmiş olsun canım allahım tüm evlatlarımız bize bağışlasın sağlıcakla

sagol canım...sizede cok gecmiş olsun...

iyiyim canım sen nasılsın. Bugün bebişimi görmeye gidicez saat 4 te çok heycanlıyım. 3 haftadır görmüyorum. ne kadar büyüdü acaba.

saol tatlım biz de iyiyiz.
ay ay ne güzel..güzel haberlerle gel inş. ben de özledim bebişimi martın ilk haftası gitcez biz de. 1 ay olcak nerdeyse meleğimi görmeyeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…