evet canım normal yolla hamile kaldım...canım dikkat et kendine.doğal yoldanmı 3 üzlere hamile kaldın?merak ettimde.
ahhh canım bnm.. çok geçmiş olsun. allah korumuş sizi..
sagol bitanem...allah korudu valla...dr a gittigimde rahim agzı 3 cm acılmıştı cok korktum dogacaklar diye allahtan drum rahim agzına dikiş atarak önledi....yoksa düşük bile olabilirmiş,sonucta normal doguramıycam ben onları...
evet canım normal yolla hamile kaldım...
sagol bitanem...allah korudu valla...dr a gittigimde rahim agzı 3 cm acılmıştı cok korktum dogacaklar diye allahtan drum rahim agzına dikiş atarak önledi....yoksa düşük bile olabilirmiş,sonucta normal doguramıycam ben onları...
canım ne diyeyim mükemmel bşey olsa gerek ama anladığım zor bir durum. allahım korusun sizi.
merhaba Özlemcim hoşgeldiinn... çok geçmiş olsun allah korumuş.. Allah zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:
hımmm.. çok üzüldüm çok şükür erken müdahale ile korunmuşsunuz canım. şimdi hep dinleniceksin heralde.. aman dikkat et..yapılan dikiş serklaj mı oluyo cnm?
merhaba Özlemcim hoşgeldiinn... çok geçmiş olsun allah korumuş.. Allah zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:
hoşbulduk canım....sagol...evet allah korudu...hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin...
hımmm.. çok üzüldüm çok şükür erken müdahale ile korunmuşsunuz canım. şimdi hep dinleniceksin heralde.. aman dikkat et..yapılan dikiş serklaj mı oluyo cnm?
evet canım raporumda serklaj yazıyo....hep yatıcam tuvalete bile aslında izin yok hasta bezi önerdi drum ama ben istemedim...o kadar vahim yani...
evet canım raporumda serklaj yazıyo....hep yatıcam tuvalete bile aslında izin yok hasta bezi önerdi drum ama ben istemedim...o kadar vahim yani...
allah sabır versin canım. meleklerin için katlanıcaksın artık..yardımcın var mı evde?
allah sabır versin canım. meleklerin için katlanıcaksın artık..yardımcın var mı evde?
sagol canım...valla katlanıyorum yoksa kimse beni böyle yatıramaz yani...yardımcım var canım allah razı olsun ondan yoksa mümkün degil başa cıkamam evle,mutfakla....annem geliyor ama sonucta kadınında evinin düzeni var...hergün hergün olmuyor....
slm kızlar nasılsınız bakalım bizde evde babamıza bakıyoruz ayakparmağında tırnak batması oldu onu aldırdık bu gün şimdi evde yatıyoruz o tv maç izlerken bende biraz takılayım dedim bu arada özlemcim çok geçmiş olsun canım allahım tüm evlatlarımız bize bağışlasın sağlıcakla
sagol canım...valla katlanıyorum yoksa kimse beni böyle yatıramaz yani...yardımcım var canım allah razı olsun ondan yoksa mümkün degil
oh iyi bari gözün arkada kalmaz.insan eşini düşünmeden ne yiyi ne içiyo demeden edemiyo ne kadar rahatsız da olsa..sen de bol bol kitap okur nette surf yaparsın artık.burda olduğun sürece eğlendirmeye çalışırız senihihoyyytkaydirigubbakcemile2
kızlar herkese merhaba
hoşgeldinizzz canım nasılsınızopuyorumnanaktan
sagol canım...valla katlanıyorum yoksa kimse beni böyle yatıramaz yani...yardımcım var canım allah razı olsun ondan yoksa mümkün degil
oh iyi bari gözün arkada kalmaz.insan eşini düşünmeden ne yiyi ne içiyo demeden edemiyo ne kadar rahatsız da olsa..sen de bol bol kitap okur nette surf yaparsın artık.burda olduğun sürece eğlendirmeye çalışırız senihihoyyytkaydirigubbakcemile2
sagol canım benim....bu arada ben şimdilik cıkıyorum daha sonra gelirim yine....cok öptüm sizleri ve bebişlerinizi....
sagol canım benim....bu arada ben şimdilik cıkıyorum daha sonra gelirim yine....cok öptüm sizleri ve bebişlerinizi....
güle güle sizeeee
biz de öptük siziopuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasılsın. Bugün bebişimi görmeye gidicez saat 4 te çok heycanlıyım. 3 haftadır görmüyorum. ne kadar büyüdü acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?