hepinize selamlar tatlı anneler..
özlemcim.. bebeik tepik mi atmış annesine:) maşallah devamıda gelsin inş:)
şeymacım.. çok geçmiş olsun canım.. doktora gitmen iyi olmuş.. iltihap kapmak daha kötü..
özelcius.. çok geçmiş olsun.. ALLAH sağlıkla vakitlice gelmelerini nasip etsin..
ayrıca folik asiti 12.haftadan sonra bıraktırıyor doktorlar demir hapı ve vitamin takviyesi başlıyor... hanginiz bırakmıştı vitamini bakıyımlmaz:
sakın sakın ihmal etmeyin kızlar ilaçlarınızı.. bir tanıdığımız hamileliklerinde doktor verdiği halde içmedi ilaçlarını.. 2oğlu var ve her ikisinde de demir eksiklikleri mevcut.. bacak gelişimleri anormal değil ama yavaş.. zayıflar yani.. şuan demir takviyeleri yapılıyor güneş tedavisi vs..
herşeye bebeğimiz uğruna katlanıyoruz.. biz şimdiden onların depolarını dolduralım bol bol..
Kızlar yuine yoğun bir günden kucak dolusu öpücükler size.
Biz gayet iyiyiz baktım da cinsiyetler bayağı belli olmuş sanırım ebrunun yeni belli oldu hayırlı olsun cadın.
Bakalım benim cts randevum 1,5 ay önce erkek olabilir demişti geçen sefer göstermedi işallah şimdi öğrenirim artık.Çok vaktim yok kızlar selam veriyim dedim. Kendinize iyi bakın
Kızlar yuine yoğun bir günden kucak dolusu öpücükler size.
Biz gayet iyiyiz baktım da cinsiyetler bayağı belli olmuş sanırım ebrunun yeni belli oldu hayırlı olsun cadın.
Bakalım benim cts randevum 1,5 ay önce erkek olabilir demişti geçen sefer göstermedi işallah şimdi öğrenirim artık.Çok vaktim yok kızlar selam veriyim dedim. Kendinize iyi bakın
yaaaa kızlar ben hala hissedemedim bebişimi yaaaa...oysa çok sabırsızlanıyorum.acaba ilk hissettiğimde n'olacak?
ben geldim kızlarrrr......nasılsınız?
selamlar gecmıse yetısmek ne mumkun massaallahh :)) 18 kız 27 erkek ne guzel haberler acaba ıclerınde degısıklık olucakmı onu merak edıyorum.. bırde hareketlerını nezmn duyacagım hıssedecegım onu beklıyorumısteklerımız bıtmıyor hıcc :))
son 1haftadır sürekli devam eden başağrılarım var.. sabah uyanır uyanmaz başlıyor ve yatana kadar devam.. burun hep tıkalı..
halen ağrıyordu fakat az önce bir video izledim.. herşeye ağlamaya bahane arıyan ben ona da dayanamayıp ağladım.. artık geniz nasıl yumuşadıysa burnumu sildim ve bir parça kan pıhtısı çıktı..:) nasıl rahatladım anlatamam..:) hem burnumun tıkanıklığı gitti hemde başağrım:)
Hallisnacım listeye erkek eklermisinnnn)
hoşbulduk canım...evet biraz korkuttular beni gecen hafta ama şimdi aramız iyi....
Merhaba canlar ben geldim.bildiğiniz üzere benimn bugün yeni dr umda randevum vardı.ve bugün cinsiyetide öğrendik hihoyyyt erkekimiz olcakkkk allahımın izniyleeeeşimin ağzı kulaklarında tabiiii:)) ben o kadar cinsiyete takılmıyodum ama öğrendiğimiz tabikide çok iyi oldu..bu arada benim belki hatırlarsınız öncesinden rahimden septum (perde) ameliyatı olmuştum.bu tür kişilerde hamileliklerinde rahim ağzının erken açılması yani erken doğum riski olabileceği riski filan vardı.bendede böyle bişey olabilirmi diye sordum.vajinal usg ile baktı ölçtü.5,1 cm dedi ve bu haftalara göre normal dedi.ama takip etmekte yinede fayda var dedi..yani gittiğim zamanlarda yine ölçecek..bu duruma çok sevindim çok şükür çünkü çok korkuyodumm..2 hafta sonraya randevu verdi ayrıntılı usg yapcak.ayrıca bir multivitamin yazdı..30.haftalara kadar kullanıcam kısmetse..buarada doğum tarihi için 12 ağustos dedi.12 sini geçmez yani dedi.benim yine sat tarihime göre önden gidiyoo.bu dr umda aynısını söyledi.erken döllenmeden olabilir dedi.yani kızlarrr kısaca böylee..artık içim biraz daha rahat..çok garip duygular içindeyimm.çok mutluyum.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?