Kızlar Pınar nerede yaa kaç gündür gelmiyor??? Haberi olan var mı?
ayy rahat tuvaletimi yapayım diye kabızlık şurubumu içtim.. anaaammm sanırım bu seferde fazla çalışıyor bağırsaklarım... yerimde duramıyorummm 15 dk da bir wc deyiiim :)))
orta ayarını bulamadık seninnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayy rahat tuvaletimi yapayım diye kabızlık şurubumu içtim.. anaaammm sanırım bu seferde fazla çalışıyor bağırsaklarım... yerimde duramıyorummm 15 dk da bir wc deyiiim :)))
ay tatlım sorma dun gece aklıma geldın dedım ozlem naptı kabızılıgı nasıl oldu dıye yarın sorayım dıyodum bende...
canım kabızlığım düzeldi aslında.. ama sıkmıyorum kendimi yine de :)) 2 3 gündür yapmamıştım yine acır diye dedim bugün içeyimde rahat rahat olsun hay içmez olaydıım.. bu seferde durduramıyorumm... durmadan çalışıyor :))) yine totom acıyor oturamıom üstüne ama olsun eskisinden daha iyiyim her koşulda çok şükür :)))
orta ayarını bulamadık seninnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar uzun zamandir yazamamistim.sizlerden ayri gecirdigim bu surec icersinde 2 li ve 3 lu testlerimi yaptrdim.cok sukur hersey yolunda..bebebegimin cinsiyetini de ogrendim.Bir oglumuz olacakmis Allah kismet ederse..hallisnacim sende guncellemelerimi ekleyebilirsin ..masallah ben yokken epey bir degisiklik olmus listede :)bebislerin cinsiyetleride belli olmus..Allah evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...sevgiler....
akın akın erkek yağıyor listemize:) maşallahh...slm arkadaslar uzun zamandir yazamamistim.sizlerden ayri gecirdigim bu surec icersinde 2 li ve 3 lu testlerimi yaptrdim.cok sukur hersey yolunda..bebebegimin cinsiyetini de ogrendim.Bir oglumuz olacakmis Allah kismet ederse..hallisnacim sende guncellemelerimi ekleyebilirsin ..masallah ben yokken epey bir degisiklik olmus listede :)bebislerin cinsiyetleride belli olmus..Allah evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...sevgiler....
ben geldim canlarrr
bugün hiç giremedim doğru dürüst nasılsınızzz
ben geldim canlarrr
bugün hiç giremedim doğru dürüst nasılsınızzz
Hallisnacım listeye erkek eklermisinnnn)
tebrik ederim canım, allah tamamına erdirsin, Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?