kızlar sabah galiba sağa sola dönerken soluma fazla dönmüşüm bebeğin üzerine doğru fazla gitmişim sanırım kaydirigubbakcemile3 sabah ilk defa bir tekme hissettim... sonra sağa kaydıı orada da bir iki defa hareket etti.. sonra ben doğru yatış pozisyonunu bulunca durdu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok şaşırdıımm... hem üzüldüm onu uyandırdım diye hem de hoşuma gitti ara sıra rahatsız etmek gerekiyor demek ki :)))
ya ben gece farkında olmadan yuzustu yatıyorum kzılar uykumun arasında... karnım cok cıkmadıgı ıcın farkkına varamıyorum... nası engelleyebılırım bunu bebege zararı olur demi
oyyy ne güzeell ben de istiyom ben de :)) yaa bende biara pıtır pıtır hareketler olmuştu ya sonra kesildi son 4 gündür çıtı çıkmıyo(
canım korkma boşuna :) kötü pozisyonda o seni uyandırıyor zaten...:) hareket etmese bile ağrı yapıyor yatamıyorsun... ben de sabah işte uyku sersemi biraz fazla göbeğimin üzerine yatmışım... hemen uyandırdı sağolsun.. normalde de eğer sağıma yatttığımda ağrı yapıyor hemen doğru pozisyonu buluyorum :) korkma sen emi o orada güvende :)) sanırım ezilmez..
bu arada kızlar sabah ayakkabıları bağlamakta zorlandım.. eğilince ben onu ezmekten daha çok korkuyorumm... karnımız şişince bizim ayakkabılarımızı kim bağlayacak?:uhm:
canım korkma boşuna :) kötü pozisyonda o seni uyandırıyor zaten...:) hareket etmese bile ağrı yapıyor yatamıyorsun... ben de sabah işte uyku sersemi biraz fazla göbeğimin üzerine yatmışım... hemen uyandırdı sağolsun.. normalde de eğer sağıma yatttığımda ağrı yapıyor hemen doğru pozisyonu buluyorum :) korkma sen emi o orada güvende :)) sanırım ezilmez..
bu arada kızlar sabah ayakkabıları bağlamakta zorlandım.. eğilince ben onu ezmekten daha çok korkuyorumm... karnımız şişince bizim ayakkabılarımızı kim bağlayacak?:uhm:
kızlar sabah galiba sağa sola dönerken soluma fazla dönmüşüm bebeğin üzerine doğru fazla gitmişim sanırım kaydirigubbakcemile3 sabah ilk defa bir tekme hissettim... sonra sağa kaydıı orada da bir iki defa hareket etti.. sonra ben doğru yatış pozisyonunu bulunca durdu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok şaşırdıımm... hem üzüldüm onu uyandırdım diye hem de hoşuma gitti ara sıra rahatsız etmek gerekiyor demek ki :)))
Buarada 2 Mart Salıya randevumu aldım kızlar hem 3lü test yapılcak hem de cinsiyetini öğrenicez. Çok merak ediyorum çooookk boshayallersmile
Buarada 2 Mart Salıya randevumu aldım kızlar hem 3lü test yapılcak hem de cinsiyetini öğrenicez. Çok merak ediyorum çooookk boshayallersmile
Günaydın kızlar.Mevlüd kandiliniz mübarek olsun .Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine yavrularımızı korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin....
Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun...
Canım benim daha ne tepikler yiyeceksin, sabret biraz daha olumunekankayizsmile
Dün bebişim kıpraşmayınca korkup hastaneye gittik k.validemle. Ağzı burnu bacaklarıma dönmüş tatlışımın :asigim: o yüzden hissetmiyormuşum. Ayakçıklarını sürtüyordu birbirne minnoşum :asigim: . Doktor "kimseye söyleme ama erkek" dedi. Zaten biliyordum ama kendi doktorum emin olamamıştı; Kesinleşmiş oldu.
Bu sabah da 3'lü test sonuçlarımı almaya gittik yengemle. trisomy 18 taraması: < 1:10000 ; trisomy 21 de : 1:895 çıktı. Yani çok sağlıklı bebeğim.
Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
BENDE bu guzel duanın aynısını dılıyorum kızlarr kandılımız mubarek olsunn..
Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun...
Canım benim daha ne tepikler yiyeceksin, sabret biraz daha olumunekankayizsmile
Dün bebişim kıpraşmayınca korkup hastaneye gittik k.validemle. Ağzı burnu bacaklarıma dönmüş tatlışımın :asigim: o yüzden hissetmiyormuşum. Ayakçıklarını sürtüyordu birbirne minnoşum :asigim: . Doktor "kimseye söyleme ama erkek" dedi. Zaten biliyordum ama kendi doktorum emin olamamıştı; Kesinleşmiş oldu.
Bu sabah da 3'lü test sonuçlarımı almaya gittik yengemle. trisomy 18 taraması: < 1:10000 ; trisomy 21 de : 1:895 çıktı. Yani çok sağlıklı bebeğim.
Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Sanada iyi kandiller cnm..bebişinin iyi olmasına çok sevindimm..test sonuçlarında çok güzel çıkmış..artık kötü şeyler düşünme maşallah herşey iyi..yerimseniben
hayırlı olsun canım... cok guzel haberler bunlar cok sevındım... bı oglancık daha gelıyo masallah masallah... gelsınler canım.. kız annesı olarak bızım damat seceneklerı cogalıyo kaydirigubbakcemile3
2li testin iyi çıktıysa; 3'lüsü daha da iyi çıkar eminim. Ve inşallah kalbinden geçen mavi ya da pembeliyi kucağına alırsın canım... olumunekankayizsmile
Sağol canım inşallah :)) pembe mavi farketmez ama yine de merak sardı beni... bir de artık isim düşünmek istiyorum cinsiyeti öğreneyim de ona göre düşüneyim bari, zaten yeterince kararsız bir insanım anca karar veririm :)
Buarada test sonuçlarının iyi çıkmasına çook sevindim canım darısı başıma inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?