- 19 Aralık 2008
- 3.583
- 85
- 358
kızlar baslarına www koyarsınız artık yoksa yazamıyordum
tatlım googledan cıkıyomu dırek...bıde cok tesekkurler ben sevıyorum boyle sıtelere bakmayı... kıyafetler ıcınde bebegımı hayal etmeyı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar baslarına www koyarsınız artık yoksa yazamıyordum
off ya ilk olunca çok korkuyorum ben herşeyden en çokta altını değiştirmekten belki size komik gelebeilir ama benim en çok becerememekten korktuğum şey alt temizliği kzılar yaaa bayoyu falan yalnız yaptıramam zaten annem eşim olurda alt değiştirmeyi becermem lazım:kedi:
]
tatlım googledan cıkıyomu dırek...bıde cok tesekkurler ben sevıyorum boyle sıtelere bakmayı... kıyafetler ıcınde bebegımı hayal etmeyı :)
ben yavaş yvaş kaçayım
mutfakta bulaşıklarım duruyo
evimi az toparlatayım daha çamaşırlar var 2 posta yıkanacak
bi poısta toplanacak
hava güzelse kuzumu biraz dışarı çıkarayım yatak odam toplanacakk
dolapta giyemedğim bir sürü kıyafet var onları kaldırayım yer açılsın zeynebibnkileride oraya astık tepiş tepiş oldu onları ayırayım artık eşim ne zaman dolap alırsa yerleştiririm
hepsi bugün bitmezde yarın falan devam ederim
başım ağrıyo bugün çok
birazda bulantım var
acıktım da ne yesem ki
zeynebim uyandı onu aldım geldim
ay evet sorma başat utandım valla
af çıkmıştı geri döndüm işte tezsiz yapıyordum
herkes mini mini 20-23 yaşlarrında ben 27 ydim
ama baya sempatik oldum gelip karnımı falan seviyorlardı annecik geldi diyodu arkadaşlarımkaydirigubbakcemile3
hosbulduk canım saol nasılsın
cnm endişelenme gayet normal yaparsın bişey olmaz
bende duymazsam geceleri diye korkuyordum
inan insan kımıldasa uyanıyo allah yardım ediyo valla
bide düşün gece o kadar çok kalktığın halde çok etkilemiyo seni normalde olsa kalksam tüm güm sersem gibi dolaşırım sakın endişe etme
nette uzman tv var bak orda erkek bebeklerde nasıl değişir kzılarda nasıl değişir hepsini uzmanlar anlatıyo
halisnacım kızm bana lütfen adres vermedimama vermiş kadar oldum galibaohaoldumsmile
Kendine ve bebişlerine iyi bak şekerim. Kolay gelsin sana. Hafif bir şeyler yemeğe çalış derim ben. Açlığını bastırır, bulantın azalınca doyana kadar yersin kaydirigubbakcemile5 . Çok öpüyorum. opuyorumnanaktan
yirim ben bu kuzuyu ya
uykusunu almış keyfi yerinde
akşam balonunu patlatmıştı parçasını almışeline sallıyo sıpa gülüyo bide
ses etmezsem çaktırmadan vitrine yaklaşıp camını açıyo zeynep diyom ses yok üstüne devirecek bişeyler diye korkuyom valla
tesekkur ederım canım ıyıyım cok sukur sen nasılsın aaa bu arada kızlar hepınızın kandılı kutlu olsun:)
son yazdıgım sanaydı angel:)
yirim ben bu kuzuyu ya
ses etmezsem çaktırmadan vitrine yaklaşıp camını açıyo zeynep diyom ses yok üstüne devirecek bişeyler diye korkuyom valla
cnm gözün korkmasın ama tam bir rezillik oluyor inan
birinin yap dediğini yapma diyor ben sana böyle dedim niye öyle yaptın deniyor insan bunalıyo valla
ben sonunda isyan etmiştim
biri diyo bırak ağlasın ciğerleri gelişirmiş
diğeri geliyo niye ağlatıyon diyo
deli oldum deli
sen daha bilmezsin diye herkes karışıyo da karışıyo
her bebek aynı olmuyo bunu bi anlasalar herkes kendininki gibi olsun istiyo
eşim bile diyodu bırak ağlasın diye bigün onun yanında ağlamaya başladı susturamadım
niye ağlatıyon dedi sinir oldum
hani dedim böyle böyle diyon ne oldu
her zaman değilmiş o
kendin araştır kendi bildiğini yap derim bide burasına güven kk ya
bebeişler aynı zamanda doğduğu için kıyaslama şansın çok oluyo
dr.a giden oluyo senden önce bilgiler vermiş oluyo benzen rahatlıyorsun sende
İşte ben de bunların olmasından korkuyorum ama hayırlısıyla bi gelsin bakalım da o zaman düşünücez herşeyi.Vallahi çok sabrım taşarsa bırakın bebeğimi bana yaaa derim ben bildiğim gibi bakıcam derim ama o zamanda söz dinlemez cahil biri olup çıkarım yani neyse bakalım.......
yirim ben bu kuzuyu ya
İşte ben de bunların olmasından korkuyorum ama hayırlısıyla bi gelsin bakalım da o zaman düşünücez herşeyi.Vallahi çok sabrım taşarsa bırakın bebeğimi bana yaaa derim ben bildiğim gibi bakıcam derim ama o zamanda söz dinlemez cahil biri olup çıkarım yani neyse bakalım.......
ben yavaş yvaş kaçayım
mutfakta bulaşıklarım duruyo
evimi az toparlatayım daha çamaşırlar var 2 posta yıkanacak
bi poısta toplanacak
hava güzelse kuzumu biraz dışarı çıkarayım yatak odam toplanacakk
dolapta giyemedğim bir sürü kıyafet var onları kaldırayım yer açılsın zeynebibnkileride oraya astık tepiş tepiş oldu onları ayırayım artık eşim ne zaman dolap alırsa yerleştiririm
hepsi bugün bitmezde yarın falan devam ederim
başım ağrıyo bugün çok
birazda bulantım var
acıktım da ne yesem ki
zeynebim uyandı onu aldım geldim