• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

slm kızlar.kandiliniz mübarek olsun .bütün dualarınız kabul olsun.hallisna gelmemiş daha bugün 3 lü testi vardı.bebişin cinsiyeti belli olcaktı çok merak ediyorum.

Ben kadın tutmıycam kızlar zaten haftada 1 kadın geliyor benim annem de kayınvalidem de genç(50 yaşındalar)benden 1 yaş küçük görümcem var ee ben vaarım daha ne olsun:)

benım annem 37 kayınvalıdem 41 yasında benım hıc ıhtıyacım yok...:)

Şeymacım bu arada hep sorcam unutuyorum... ogretmensın demı sen tatlım?

hey maşallah annen ne kadar gençmiş. bn de annemi genç sanırdım. benim annem de 42 yaşında aramızda 17 yaş var.

evet canım öğretmenim. edebiyat öğretmeni ama görev yapmıyorum şuan başörtüsünden dolayı:umursamaz:

canım seni annen kaç yaşında doğurmuş anaaaammm 37 yaşında anneanne :)))) ayyy ne güzel yaaaa

hey maşallah annen ne kadar gençmiş. bn de annemi genç sanırdım. benim annem de 42 yaşında aramızda 17 yaş var.

evet canım öğretmenim. edebiyat öğretmeni ama görev yapmıyorum şuan başörtüsünden dolayı:umursamaz:

anlıyorum tatlım bende senın gıbıyım basortusu maduru :umursamaz: :umursamaz:

annemlerın ıkısıde cok gencler masllah bende henc anne olcam bakalım zemuszemus zemuszemus zemuszemus

18 yasında ya 38 olmus annem pardon... zemuszemus kayınvalıdemde 16 yasında kalmıs hamıle 17de dogum yapmıs...

18 yasında ya 38 olmus annem pardon... zemuszemus kayınvalıdemde 16 yasında kalmıs hamıle 17de dogum yapmıs...

canım sen kaç doğumlusun? hiç bakmamışım senin yaşına 19 görünüyor doğru mu? :))) en küçük olma sıramı sana savmuşum haberim yok :)))) kaydirigubbakcemile3

Kızlar bence böyle hassas şeyleri özelde konuşun bence haklısınız ama şimdi desteklemeyen biri çıkar bu konuda da tartışma yaşanmasın malum hassas mevzular

Kızlar bence böyle hassas şeyleri özelde konuşun bence haklısınız ama şimdi desteklemeyen biri çıkar bu konuda da tartışma yaşanmasın malum hassas mevzular

hassasiyetin için saol canım ama siyasi anlamda fikir belirtmiyoruz ki..artık kanıksadığımız bi mevzu. ama yine de haklısın boşuna tadımız kaçmasın.:1hug:

Benim evim de büyük , zaten bizim halimiz olmayacak büyük bir ihtimalle sezeryanlı olacağımızdan. Yatılı almayı düşünmüyorum, tavsiye etmem zor oluyor. Sabah gelsin akşam gitsin, gelene gidene hizmet etsin evi derlesin toparlasın v.s. Çünkü kayınvalidemler gelse yaşlılar zaten benim onlara koşturmam lazım ne yemek pişirebilirler , ne ortalığı toplayabilirler onların peşine adam lazım bana pek yardımları olmaz. Tek korkum kayınvalidem kadını çeneye tutmasın, bir başladı mı saatlerce konuşabiliyor :)) Annemlere de evi süpürtemem , yemek yaparlarsa yaparlar hep beraber yeriz, zaten ramazana geliyor tahminen doğumlarımız (sağlık nedenleri ile bir tek kayınvalidem oruç tutuyor gerçi bu sene tutarmı bilmyorum) 400'e falan anlaşırım herhalde haftada 2 gün gelse yeter.. Bir gününü cumartesiye getiririm gelen giden olur diye...

hahah çok güldüm kayınvalidem çeneye tutmazsa iydir demişsin ya, bizim içinde geçerli o , annem allaha şükür herşeye yetişirde benimde kayınvalidem biraz yaşlı ve kilolu, yani bişey yapamaz ama sever temizliğe falan karışmayı, kendi çapında düzen yapmayı, hadi bakalım allah kolaylık versin bize :;))

bende 23 ağustosta kısmetse doğuruyorum benide eklermisin %60 ihtimalle erkek ve 61 kiloyum 2'li test yapıldı hatta c.tesi 3'lü testi yaptıracağızz:d

Valla benim de kayınvalidem şehir dışından gelecek en az 2-3 ay kalır son ay gelip yandım valla. Her şeye karışır. Annem desen o ne derse o olur ee ben kendi düzenime alışmışım yandım valla. Kayınvalidem bayılır kocakarı yöntemlerine annem nefret eder. Kayınvalidem düğün zamanı da olay çıkartmıştı oğlunu kıskanıp 2-3 ay önce geldi beni kıskandı kavga çıkardı(annemi daha çok seviyormuşum diye-lafa bak)şimdi de annesinin dediklerini yapıyor benim dediklerimi yapmıyor diye olay çıkacak yandım valla ama bu sefer kararlıyım tavrımı koyacağım yeter her mutlu günümğ burnmmdan getiriyor. En son doğuma ben geliyim yanında dedi yok aman istemem dedim herşeyin içinde yaaa. Ama anlıyor artık yanş ben anlaması için herşeyi yapıyorum ama zorlu bir süreç var önümde

ahh ne güzel anneler genç yanınızda tabi, benimde annem genç sayılır ama okula giden bi torunu daha var ona bakıyo senelerdir, şimdi ablama bu kazığı atamam ki ben, allaha şükür şimdilik durumum iyi mecburum bi yardımcı tutmaya ben, çocuğa bakmak için değil ama arkamı toplamak için, dışarı yemeğe falan gittiğimizde yanımızda olsun, tatillerde yanımızda olsun istiyorum.. kendimizi hep bebeğe endeksliyoruz ama arkadaşlar doğumdan sonra kendiimizi topladıktan sonra bide orda ağzımızın içine bakacak kocalar var. benimki şimdiden sakın beni ihmal etme diye pazarlık yapıyo, bende bin parça olamam ya, herkeste sağolsun hamilelikten sonra kocaları ihmal etmeyin, çok tehlikeli zamanlar diye akıl veriyoo, off moral lazımken bide bunları duyuyorum, sinir oluyorum, koca kaçmasın sonra elden

Her telefonda bilet alın da geliyim diyo ben hiç oralı olmuyorum oğlu alsın kızı alsın ben mi alıcam hatta onu bırak niye biz alıyorsak gelmek isteyen atlar gelir annem neler yapıyor bu hiç " annesi var babası var onlar alırlar bebeğe" diyor pes dedim yani iyice nefret geldi artık cimrilikte son nokta. Zaten herşeyi biz yapıyoruz insan der ki çocuklar her istediğimi alıyor yapıyor ben de onların bebeğine şu çorabı alıyım diye ama yoook

Back
X