alkisalkisalkis BU ARADA RESİMDEKİ BEBİŞİN SÜPERR
18 yasında ya 38 olmus annem pardon... zemuszemus kayınvalıdemde 16 yasında kalmıs hamıle 17de dogum yapmıs...
bende 23 ağustosta kısmetse doğuruyorum benide eklermisin %60 ihtimalle erkek ve 61 kiloyum 2'li test yapıldı hatta c.tesi 3'lü testi yaptıracağızz:d
Ay kusura bakmayın çok dert yandım ama naaapıyım sinir geldi
ahh ne güzel anneler genç yanınızda tabi, benimde annem genç sayılır ama okula giden bi torunu daha var ona bakıyo senelerdir, şimdi ablama bu kazığı atamam ki ben, allaha şükür şimdilik durumum iyi mecburum bi yardımcı tutmaya ben, çocuğa bakmak için değil ama arkamı toplamak için, dışarı yemeğe falan gittiğimizde yanımızda olsun, tatillerde yanımızda olsun istiyorum.. kendimizi hep bebeğe endeksliyoruz ama arkadaşlar doğumdan sonra kendiimizi topladıktan sonra bide orda ağzımızın içine bakacak kocalar var. benimki şimdiden sakın beni ihmal etme diye pazarlık yapıyo, bende bin parça olamam ya, herkeste sağolsun hamilelikten sonra kocaları ihmal etmeyin, çok tehlikeli zamanlar diye akıl veriyoo, off moral lazımken bide bunları duyuyorum, sinir oluyorum, koca kaçmasın sonra elden
bende 23 ağustosta kısmetse doğuruyorum benide eklermisin %60 ihtimalle erkek ve 61 kiloyum 2'li test yapıldı hatta c.tesi 3'lü testi yaptıracağızz:d
ksılar ben cıkıyorum yarın gorusuruz ıns... opuyorum hepınızı...
arkadaşlar merhaba nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum ancak fırsat buldum bir merhaba diyeyim dedim umarım herşey yolundadır
anaaamm Aslı daha bugün konuştuk seni... özledik yahuu nerdesin.. tam kapatıyordum dedim son bir kez daha F5 yapayım iyiki de yapmışım... çok şükür bütün arkadaşlarda herşey yolunda gidiyor kötü bir haberimiz yok sen nasılsın? bebiş nasıl? :)))
ben de çok özledim walla gün sayıyorum şu okulun kapanmasını ben Allaha çok şükür iyiyim sıpam da iyi teyzesi nolsun yatıyor akşama kadar dana artık ufak ufak yürüyüşe çık dedi doktor bel ve bacak ağrılarım için okul çıkışı doğru sahile atıyorum kendimi eve gel okulun işleri ev işleri bir bakıyorum saat 10 olmuş hemen baktım belli oldu mu cinsiyeti diye gitmedin mi bu arada sen doktora ben 6 martta gidicem
TÜM ARKADAŞLARA DA HAYIRLI KANDİLLER BU ARADA
ben de çok özledim walla gün sayıyorum şu okulun kapanmasını ben Allaha çok şükür iyiyim sıpam da iyi teyzesi nolsun yatıyor akşama kadar dana artık ufak ufak yürüyüşe çık dedi doktor bel ve bacak ağrılarım için okul çıkışı doğru sahile atıyorum kendimi eve gel okulun işleri ev işleri bir bakıyorum saat 10 olmuş hemen baktım belli oldu mu cinsiyeti diye gitmedin mi bu arada sen doktora ben 6 martta gidicem
TÜM ARKADAŞLARA DA HAYIRLI KANDİLLER BU ARADA
selam aslıcım hoşgeldin nasılsın yoktun bayadır
ama herşey yolundaymış çok şükür sevindim canım
sanada hayırlı kandiller canım Allah ım dualarımızı kabul etsin
canım sen kaç doğumlusun? hiç bakmamışım senin yaşına 19 görünüyor doğru mu? :))) en küçük olma sıramı sana savmuşum haberim yok :)))) kaydirigubbakcemile3
sen de mi ihl mezunusun ?
şey merakımdan soruyorum açıköğretim okurken sınavlarda başını açmıyor musun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?