2010 Ağustos Anneleri

18 yasında ya 38 olmus annem pardon... zemuszemus kayınvalıdemde 16 yasında kalmıs hamıle 17de dogum yapmıs...

bende 23 ağustosta kısmetse doğuruyorum benide eklermisin %60 ihtimalle erkek ve 61 kiloyum 2'li test yapıldı hatta c.tesi 3'lü testi yaptıracağızz:d

hoşgeldin arkadaşım aramıza :) bebeğin hayırlı uğurlu olsun.. Allah sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Şakasına takılıyordur eşin, Ben inanmıyorum pek bunlara, yapan adam herzaman yapar , meyilli ise eline bağane geçmiş olur ancak. Yanında kadın çalıştırmak zor hele yatılı olursa daha da zor , tanıdığım herkes dayanamadı bıraktı yatılı kadını. Akşam giden kadınlar aldılar, zaten yatılı olanların çoğu yabancı, problemleri bitmiyor iyisini bulmak büyük şans. Bizim bir arkadaşın vardı ama Almandı superdi, çocuğu bir güzel büyüttü maşallah ... Şans işte

benimde kayınvalidemler şehirdışında doğuma yakın gelir o da aman ne kadar kalır bilmem kayınbabam olduğu için pek uzun kalmaz ama belki de torun aşkı ağır basar dimi:))
kendi annem burda yakınımda hatta ben mayıs gibi onun daha da yakınına taşınıcam inşallah çünkü kendi başıma halledemem uzak olmasın şimdi ilk çocuk bilemem ne yapacağımı en azında o yanımda bana destek olur dedim 40 gün çıkamazsın yanımdan o da dedi zaten bırakamam seni 40 gün:))
öle yani ben zaten yalnızlıktan korktuğum için özelliklede ilk zamanlar iyi olur annemler
ama dediğiniz gibi herşeyime karışırlar bana bişey yaptırmazlarsa koyarım tavrımı:))

Benim Anne havalıdır fazla kalmaz sıkılır kaçar :)) yazlıktan gelmesin diye ben mayısta gidecekmişim altınoluğa orda doğururmuşum öldürüyor beni :)) Şimdi de gelirim 40'ını beklemeyiz 20 gün sonra gideriz orda daha iyi büyür diyor, Ya minnacık bebeği nasıl götürecez klima falan çarpmaz mı ? Ben de dikişliyim v.s. Aşıları var, kıyafetlerini herşeyinni oraya mı taşıyacaz 1 ay için ... Kayınvalidemler zaten başka alem yaşlılar... Onlara hizmet lazım benim işime yaramazlar. Bebeği bile tutamazlar heyecandan... Eşim zaten karışmıyor sen ne istersen yap iyisini bilirsin diyor, Ne yapalım çalışmaya devam diye güldürüyor beni....

arkadaşlar merhaba nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum ancak fırsat buldum bir merhaba diyeyim dedim umarım herşey yolundadır

arkadaşlar merhaba nasılsınız ben uzun zamandır giremiyordum ancak fırsat buldum bir merhaba diyeyim dedim umarım herşey yolundadır

anaaamm Aslı daha bugün konuştuk seni... özledik yahuu nerdesin.. tam kapatıyordum dedim son bir kez daha F5 yapayım iyiki de yapmışım... çok şükür bütün arkadaşlarda herşey yolunda gidiyor kötü bir haberimiz yok sen nasılsın? bebiş nasıl? :)))

ben de çok özledim walla gün sayıyorum şu okulun kapanmasını ben Allaha çok şükür iyiyim sıpam da iyi teyzesi nolsun yatıyor akşama kadar dana artık ufak ufak yürüyüşe çık dedi doktor bel ve bacak ağrılarım için okul çıkışı doğru sahile atıyorum kendimi eve gel okulun işleri ev işleri bir bakıyorum saat 10 olmuş hemen baktım belli oldu mu cinsiyeti diye gitmedin mi bu arada sen doktora ben 6 martta gidicem
TÜM ARKADAŞLARA DA HAYIRLI KANDİLLER BU ARADA

Sana ve ailene de hayirli kandiller canim. Sen iyi ol arada haber ver bize baska bisi istemioz biz :) masallah Allah daha iyi etsin :) yok canim 2li testten sonra doktora gitmedim ben kismetse cumartesi gidicem eger bizimki pitisini gosterirse biz de ogrenicez ins. :) senin de az kalmis hayirlisiyla gecer ins. Bu bir haftada :)

selam aslıcım hoşgeldin nasılsın yoktun bayadır
ama herşey yolundaymış çok şükür sevindim canım
sanada hayırlı kandiller canım Allah ım dualarımızı kabul etsin

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır vakit bulamıyorum,bu hfatsonu taşıncaz inş.o sebeble yoğunluk var bayadır.......
gördüğüm kadarıyla herşey yolunda gidiyor,bizde iyiz çok şükür bende bebişimin kırıttılarını hissdeiyorum sanırım :)umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımız bebişlerimizi :)

selam aslıcım hoşgeldin nasılsın yoktun bayadır
ama herşey yolundaymış çok şükür sevindim canım
sanada hayırlı kandiller canım Allah ım dualarımızı kabul etsin

canım benim eve de vakitli geliyorum ama işler bir türlü bitmiyor fırsat olmuyor ama çok özledim laflamayı çok keyifli oluyor burda sohbet herkes birbirini anlıyor dışarda ne anlatsan havada kalıyor sen nasılsın şekerim bebiş nasıl

canım sen kaç doğumlusun? hiç bakmamışım senin yaşına 19 görünüyor doğru mu? :))) en küçük olma sıramı sana savmuşum haberim yok :)))) kaydirigubbakcemile3

20nın ıcındeyım ıste tatlım 19da denebılır:)

sen de mi ihl mezunusun ?

şey merakımdan soruyorum açıköğretim okurken sınavlarda başını açmıyor musun.

evet tatlım ıhl mezunuyum... acıkogretımede yenı kayıt yaptırdım... bazı yerlerde problem oluyo bazı yerlerde kapalı gırebılıyosun sınava... gırdıgın yere ıle baglı tatlım ıste

arkadaşlar merhaba bende varım, bende geldim:) bebişimiz 14+4 günlük cinsiyetimizi dr. Söylemedi yanılma olmasın diye ama bnm içimden kız geçiyor. Üstelik sivilcelendim çok fazla kız bebek annelerinde genelde olurmuş böyle duymuştm:) bu arada tahmini tarihimiz 22 sat 24 ağustos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…