arkadaşlar merhaba bende varım, bende geldim:) bebişimiz 14+4 günlük cinsiyetimizi dr. Söylemedi yanılma olmasın diye ama bnm içimden kız geçiyor. Üstelik sivilcelendim çok fazla kız bebek annelerinde genelde olurmuş böyle duymuştm:) bu arada tahmini tarihimiz 22 sat 24 ağustos.
Hoşgeldin canım, inşallah ne istiyorsan o olsun, hayırlı evlat olsunlar. Benim de kızım olacak ama ne bulantım var ne de sivilcem herzaman tutmuyor anlıyacağım. Eşim kız olduğunu öğrenince rahatladın diyor... Hayırlı olsun tekrar
Hoşgeldin canım, inşallah ne istiyorsan o olsun, hayırlı evlat olsunlar. Benim de kızım olacak ama ne bulantım var ne de sivilcem herzaman tutmuyor anlıyacağım. Eşim kız olduğunu öğrenince rahatladın diyor... Hayırlı olsun tekrar
arkadaşlar merhaba bende varım, bende geldim:) bebişimiz 14+4 günlük cinsiyetimizi dr. Söylemedi yanılma olmasın diye ama bnm içimden kız geçiyor. Üstelik sivilcelendim çok fazla kız bebek annelerinde genelde olurmuş böyle duymuştm:) bu arada tahmini tarihimiz 22 sat 24 ağustos.
İİ.AKŞAMLAR bayanlar Kandilinz mübarek olsun. ya baya geride kalmışım bi 10 sayfa kadar okumam gerekicek
canım benim eve de vakitli geliyorum ama işler bir türlü bitmiyor fırsat olmuyor ama çok özledim laflamayı çok keyifli oluyor burda sohbet herkes birbirini anlıyor dışarda ne anlatsan havada kalıyor sen nasılsın şekerim bebiş nasıl
günaydın canlarımmm
sizleri ve meleklerinizi kocaman öperimmm
günaydın canlarımmm
sizleri ve meleklerinizi kocaman öperimmm
günaydııııınnnn günaydııınn günaydıııınnn :))) günaydnn şeker anneler :))
günaydınn canımcım :)) biz de seni öpüyoruuuzz :))
günaydın canımmmm
nasılsınn
bebişin nasıl bakalımm
gunaydın şekerler nasılsınız??
günaydııınn.. biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın bugün şekerim? düzeldin mi?
nasılsın tatlım
bebişin nasıl??
talım ıyıyım cok sukur... ama tatlım gogusumde hırıltı var korkuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?