2010 Ağustos Anneleri

öyle durumlarda annem bana hep ballı sıcak su içirirdi.. sen de bir dene istersen? şurup falan içmiyorsan o iyi gelecektir. doğal bişey hem de :) ama korkma kendine dikkat et ilerlemesin...

tatlım olabılır bu ya olmazsa bı yapaım...

günaydın canım ıyıyız sen ve bebısın nasıl?

sıpacık bıraz once tekme attı... galıba acıktım dıyo:)... bende ıyıyım cok sukur sen nasılsın sıpacık nasıl?

ayy ne güzel ya bayılıyorum randevulara:))opuyorumnanaktan
inşallah görürsünüz canım güzel güzel önünü dönerde yafruubayanssulusmile
sen randevunu erkene aldırdın dimi sanki hemen hemen aynıydı bizim günlerde zemuszemus
ben iyiyim canım geceleri genelde rahat yatıyorum çok şükür canım ben genelde kanepede sızıyorum kociş yataken kaldırıyor:kedi: gecede bir kere kalkıyorum kurulu saat gibi 4 te falan sonrada uyuyoruz mışıl mışıl maşallahopuyorumnanaktan
ama sabahlaru tabi kalkmasam o sıcak yatağımdan çok mutlu olucam da neşe diyelim buna şükürrbayanssulusmile

gunaydın şekerler nasılsınız??

günaydın canım
ben iyiyim sen nasılsın canım
göğsündeki hırıltıdan da korkma canım geçer inşallah hemencecik:Saruboceq:
sohonun dediği gibi sıcak bişeyler içersen iyi gelir inşallah canımm

önemli değil canımcım sen işine bak arada gelir yazarsınn:)
benim bebişim sessiz sakin yatıyor bir kıpırtı çıt bilem yok:)) canımcım
seninkide yaramaz demek :)
ama gün içinde uyuklamanın tadınıda başka bieşy vermiyor yanee:kedi:

tatlım olabılır bu ya olmazsa bı yapaım...

sıpacık bıraz once tekme attı... galıba acıktım dıyo:)... bende ıyıyım cok sukur sen nasılsın sıpacık nasıl?

benım sıpa sabahları gayet ıyı ama gece benı cıldırtıyor durup durup gece ataga gecıyor :ecrin_bebeknceden ben hep yuz ustu yatardım suan yan yatmakta cok zorlanıyorum

demın bebısımın cıcılerını eklıyecektım ama foto mak cekıldıgı ıcın mb yuksektı yukleyemedım aksam bıdaha ugrasırım kızı olcak arkadaslar bende super bı yelek modelı var benımkı erkekmıs onu gıydıremıycem ama sagolsun halam ormus 2.ye ınsallah:)aksam yukleyebılırsem onuda yukluycem

Gunaydın Kızlar,
Bugun 17+0 olduk ama ben sizin gibi net hissetmiyorum henuz hareketlerini ve korkmaya basladım

Gunaydın Kızlar,
Bugun 17+0 olduk ama ben sizin gibi net hissetmiyorum henuz hareketlerini ve korkmaya basladım

günaydın canım... bak bir oku istersen şu aşağısını bu 18. hafta içerisinde olanlar için yazılmış.. sen de bu gruba giriyorsun :)))

ılk gebeliğinizse bebek hareketlerini gelecek haftanın başında karnınızda bir kelebeğin kanat çırpması gibi hissetmeye başlayacaksınız. Özellikle ilk gebeliğini yaşayan anne adaylarında hareketler 22. haftaya kadar algılanamayabilir. Doktorunuz size ultrasonda bebeğin hareketlerini gösterecektir.
Hareketlerin ilk algılanmasından sonra bebeğin büyümesine paralel olarak hareketler de güçlenecektir.

Bebek ilk hareketlerine 8-10. haftada başlar. Oldukça zayıf bu hareketler ultrasonda gözlenebilir. Bağımsız kol ve bacak hareketleri 10. haftada, vücut ve baş hareketleri 16. haftada başlar ve 14. haftada başlayan solunum hareketleri çalışmaları 20-24. haftada hızlanır. Daha önce doğum yapmış olan anne adayları ilk hareketleri 16 hafta kadar erken bir dönemde hissedebilirken ilk doğumunu yapacak olan anne adayları hareketleri 22. haftaya kadar hissedemeyebilirler. Anne adayları tarafından ilk hareketlerin hissedilmesi "canlanma" olarak tabir edilse de aslında bebek çok erken haftalardan itibaren "canlıdır".

gördün mü korkacak bişey yok :)))

günaydın herkese.
hayırlı cumalar olsun inşallah.

ilk kez dün ve bu sabah iştahla yemek tedim ve kahvaltı ettim.çok büyük bir nimetmiş yarabbim...

süt aldım hemen süt içmeyede başlayacağım artık.haftaya bebiki göreceğim.o güne kadar iyi bakıcam tosunuma inşallah

günaydın canımmm :)) maşallah diyelim nazar değmesin... artık değişmesin.. :)))

günaydın canım
çok sevindim düzelmene
hep böyle devam eder inşalalh canım

gunaydın tatlım... afıyet seker bal olsun bebısıne kılo olsun ıns...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…