gösterirse pıtıyı inş. öğrenicez teyzesi... ee göstermezse doktor kesin kız diyecek
yok canım benimki de beni taşıyamaz zaten taşımasında bir de onunla uğraşmayalım... kolumdan tuttu kaldırdı ama ben hala uyuyorum yorganı açtıı içine yerleştirdi... ben uykulu uykulu ne yaptığının farkına varamamışım :))
sormaa sabahı da bekleyemedim gece wc ye kalktım attım hemen hepsinikaydirigubbakcemile3
hmm
sen diyorsun ki ya kız olacak ya kız olacak:)))
hayırlısı tatlışım
evet bende hep ölem oluyorum bazen kocişe uyku arasında sayıyormuşum niye kaldırıyosun uykum var sen hep bölesin elleme dokunma diyekaydirigubbakcemile3
adam diyor kaldıracağıma pişman ettin diye:kedi:
hımmm evet canım bulantın yok mu nekadar guzel ya masallah... ınan cok sevındım... gobek bende de yok tatlım yarın doktora sorcam... sadece belımde kalınlasma var.. ama ıc karnım genıs galıba senınde ole herhalde
canım ya bende hiç bulantı olmadı hele sabhaları hiç bazen akşamları oluyor baş ağrısıyla birlikte o zaman kötü oluyorum işte sersem gibi yatıyorum:))
arkadaşlarımın hep 4.aydan sonra çıktı canım ya benimde çok azcık var ama belli değil hayırlısı bakalım hem iş açısından iyi oluyor daha kimse anlamadı patroncuklarda dahilll:kedi: