merhaba arkadaşlar cinsiyet konusunda sanırım çin rus takvimleri ve hcg sonuclarına pek güvenmemeliyiz bir arkadaşım dün doğum yaptı bütün testler erkek bebeği gösteriyordu ultrosonda öyle amaaa gele gele bir kız geldi aile ve bizler şoktayız...
Canım ben şu çin takvimine rus takvimine hcg sonucuna falan zaten hiiiiç inanmıyorum.Ama şu cinsiyetini bir türlü anlayamayan doktorlara çoooook kızıyorumklava: Hadi ilk aylarda anlamadın da 9 ncu aya doğru her hafta gidiyorsun renkli usg ye falan giriyorsun hiç mi birinde doğru düzgün görmüyor bebişin bacak arasını yaaaa.Ama bana böyle şeyler kolay kolay olmaz gibi geliyor yaaa.Ya dr.a pek gitmiyor anne.Ya da şöyle oluyor dr.3.5 4 aylıkken söylüyor cinsiyetini örneğin kız diyor bidahaki geldiğinde erkek olduğunu görüyor ama cinsiyetini tekrarlamıyor aile de hep kız biliyor.Yani başka çaresi olamaz bunun 9 aya kadar kocamaaaaaan bebek oluyorlar.Nasıl görmezler.Ben ayrıntılı usg ye girdiğimde dr.uma diycem zaten pipiyi bana da gösterin diye:roflol:
Günaydın kızalar nasılsınız.Ya ben hala bişey hissetmiyorum nasıl bir şey bu bebek hareketi heycanla bekliyorum..
sağol angel nasılsın hayatım
bu arada cpyrus hakikaten tam bir şok duru valla şimdi ne tuafına gider ailenin
Canım ben şu çin takvimine rus takvimine hcg sonucuna falan zaten hiiiiç inanmıyorum.Ama şu cinsiyetini bir türlü anlayamayan doktorlara çoooook kızıyorumklava: Hadi ilk aylarda anlamadın da 9 ncu aya doğru her hafta gidiyorsun renkli usg ye falan giriyorsun hiç mi birinde doğru düzgün görmüyor bebişin bacak arasını yaaaa.Ama bana böyle şeyler kolay kolay olmaz gibi geliyor yaaa.Ya dr.a pek gitmiyor anne.Ya da şöyle oluyor dr.3.5 4 aylıkken söylüyor cinsiyetini örneğin kız diyor bidahaki geldiğinde erkek olduğunu görüyor ama cinsiyetini tekrarlamıyor aile de hep kız biliyor.Yani başka çaresi olamaz bunun 9 aya kadar kocamaaaaaan bebek oluyorlar.Nasıl görmezler.Ben ayrıntılı usg ye girdiğimde dr.uma diycem zaten pipiyi bana da gösterin diye:roflol:
selamlar canlarım herkesler iyiler maşallah yarın kontrole gidecek baya arkadaşımız var inşallah hayırlı haberler alırlar cinsiyetlerde belli olur bizde iyiyiz allahaımıza şükürler olsun
merhaba arkadaşlar cinsiyet konusunda sanırım çin rus takvimleri ve hcg sonuclarına pek güvenmemeliyiz bir arkadaşım dün doğum yaptı bütün testler erkek bebeği gösteriyordu ultrosonda öyle amaaa gele gele bir kız geldi aile ve bizler şoktayız...
selam canım hoşgeldin bisler iyiyiz çok şükür sende iyiymişisn maşallah canım
işte burda hep beraber gün dolduruyoruz
hemen geçsin günler aylar diye dua ediyoruzz:hulya:
evet arkadaşım maalesef oluyor böyle aile öyle ilgisiz ve bilgisiz değil üstelik her ay kontrollerinide aksatmadan yaptırdılarayyy allahım ya bende bir iki tane böyle olay duymuştum bende şaşırıp kalıyorum allahım hayırlı evlat nasip etsin
kimse yok mu bilgisi olan tüp bebek merkezleri hakkında
Yaaa kızlar ben hiç kilo almadım yarım kilo bile.Her sabah tuvalete çıktıktan sonra pijamalarımla kahvaltıdan önce tartılıyorum:roflol:Aldığım gramı bile göreyim diye her sabah not ediyorum.56.5 ile hamile kaldım ilk 3 ayda 54.0 a düştüm.4.ayım dolacak bir hafta sonra ve ben her sabah 54.2 54.0 çıkıyorum hiiiç almadım yani annem de telaşlandırdı beni en azından 3 4 kilo almış olman lazım diyor bebişte normal diyor dr.ama acaba doğru mu benim arkadaşım da almadı kendisi de bebişte gelişmemiş 2 kilo bişey doğdu geçen yaz parmak çocuk yani resmen.Ben de korkuyorum öyle olacak diye bir yandan da diyorum ileriki aylarda belli olur heralde bebişin gelişip gelişmediği.
Valla benim de kayınvalidem şehir dışından gelecek en az 2-3 ay kalır son ay gelip yandım valla. Her şeye karışır. Annem desen o ne derse o olur ee ben kendi düzenime alışmışım yandım valla. Kayınvalidem bayılır kocakarı yöntemlerine annem nefret eder. Kayınvalidem düğün zamanı da olay çıkartmıştı oğlunu kıskanıp 2-3 ay önce geldi beni kıskandı kavga çıkardı(annemi daha çok seviyormuşum diye-lafa bak)şimdi de annesinin dediklerini yapıyor benim dediklerimi yapmıyor diye olay çıkacak yandım valla ama bu sefer kararlıyım tavrımı koyacağım yeter her mutlu günümğ burnmmdan getiriyor. En son doğuma ben geliyim yanında dedi yok aman istemem dedim herşeyin içinde yaaa. Ama anlıyor artık yanş ben anlaması için herşeyi yapıyorum ama zorlu bir süreç var önümde
ya kızlar halisna gelmedi daha merak etteim acaba birşeymi oldu yahu dün kontrolü vardı inşallah iyidir
inş. bişeyi yoktur canım... vakti olmamıştır girmek için bence...yarın ki doktor randevum saat 8 e çekildi... :)) uykumdan fedakarlık edeceğim hem de kavaltı edemeyeceğim... aç gidicem mecbur.. ya bebeğim oynamazsa aç olduğum içinpıtısını da göstermez ozaman oofff yaaa...
bak sen 6.30 da kalk kahvaltını et bence öyle git, garantile durumu, çocuk uyanmazsa dönerse poposunu benimki gibi hiçbişey göremezsin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?