2010 Ağustos Anneleri

selam kızlar,
ben 85 kiloyla hamile kaldım ve 3 kilo verdim 4. ayımdayım ve kilo almadım dr.um endişelenmemem gerektiğini ve bundan sonra zaten çok alacağımı söyledi

canım senin de belli değildi dimi? ya da tahmindi şimdi mi kesinleşcek... :)) ben de çok heyecanlıyım... en çok göstermemesinden korkuyorum... tahmin istemiyorum artık... kesin sonuç için 1 ay daha bekleyememmmm akannehir

aaaa çok sağol canım... bir gidip bakmak lazım... benim de pek bişeyim kalmadııı...

hı hı çok doğru söyledin canım... mafoldumben herkesin başında var onlardan bitane :)

selam kızlar,
ben 85 kiloyla hamile kaldım ve 3 kilo verdim 4. ayımdayım ve kilo almadım dr.um endişelenmemem gerektiğini ve bundan sonra zaten çok alacağımı söyledi

ilk 3 ay da ben de hiç almamıştım.. doktorum bana da öyle demişti... ama şimdi ne durumdayım bilmiyorum :) gidince ne der?

ilk aylar kilo vermek normalmiş.metabolizma hızlı çalışıyormuş.azda olsa yiyebildiğimiz müddetçe sorun yok.demekki yediklerimiz yandı üstüne bide yağlardan yaktık. takılmayın derim bende 6 kg verdim ama 2 kgsunu almışım onuda karnımın şişmesine veriyorum.her aldığımız kilo yağ değil eğer çok yağlı hamurlu yemezsek.

Bizimki de tam öküz ya ulaşamıyorum görümcem gelecek edirneden kıza haber bekle demiş tlf. ulaşıylamıyor deliricem valla

valla kilo veren verene ne güzel ben aldım başımı gidiyorum kızlar yaa az yiyim çok yiyim farketmiyor valla danacık oldum şimdidenn alışık değilim kendimi böyle görmeye:))

ben çok kilolu hamile kaldığım için vermiş olmama çok sevindim çaıkcası.bulantılaım biraz daha devam etseydi diyorum

kızlar ya ben hala durmadan wc ye gidiyorumm... sanki içerken direk sindirim sistemime gitmeden aşağı iniyor... içiyorumm 15 dk sonra wc oofff sıkıldım yahuu mafoldumben

Ya bende öle düşünmüyo değilimm..yalnız benim intikamım daha fena olurrr bunu hiç düşünmüyolarrrr:jeyyar:
saol cnm aynen hepimize yarasın inşşallahhhhhhhhh:icecream:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ya sıkma canını demekten başka bişey gelmiyor elimden
erkekler bazern öle düşüncesiz oluyor
ama senin düşünmen gereken 2 meleğin var
onlar için sakinleş canımmŞeniz

selam canım hoşgeldin nasılsın
sende güzel haberlerle dönersin inşallajh

merhaba canım hoşgeldin
sen nasılsın bebişin nasıl

hmm bakıyım bende canım zaten spor şeyler arıyorum
sağol tavsiyen içinopuyorumnanaktan

selam kızlar,

selam canım
sende hoşgeldinn

Bende 54 kilo ile hamile kaldım.yalnız ilk 2,5 ay deli gibi kustum su bile içemedim..şu an 16.haftamdayım..yeni tartıldım 57,5 kilo çıktım..nasıl kilo aldım anlamadım gitti..gerçi göbişimde çıktı benim..vücudumda bi değişiklik yok..göbeğemi gitti acaba 3,5 kilo..

kaç kilo aldın canım ? :)))

ay söylesemmii:))) 6 kilo aldım vallaa oof oofff bayanssulusmile herkes şaşaırıyo yok o kadar almadın diyolar ama bel karın bölgem direk genişledi sonumu allahım hayretsin ne diyim yürüyorum düzenli hareketliyimde lakin gidiyorummmm gittikçeeeeee kafamçokkarıştı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba canım hoşgeldin
sen nasılsın bebişin nasıl

hoşbulduk canım ya nasıl olalım oluşumla yuvarlanıyoruz teyzesii sizleri gördük daha iyi olduk :1hug:

olabilir canıımm.. yine de fazla değil... normal :))) ben de öyleyim daha henüz öle kilolu görünmüyorum.. ben de heralde 3,5 kilo falan almışımdır..

canım üzülme bazı bünyeler öyleymiş... ki zaten doğum yaptığımızda bir çoğumuz yağ kilosu değil su kilosu vereceğiz.. hamilelerde vücut su toplarmış.. bu da kilo gibi görünse de doğumdan kısa süre sonra normale dönermiş... aynı zamanda.. sen ne kadar hareket edersen et ne kadar az yersen ye vücut bebek için depolarını bitirmez hatta eskisinden daha fazla yağ tutmaya başlarmış :)) o yüzden eminim burdaki herkes doğumdan sonra eski kilolarına geri dönüş yapabilecek kolayca :))

Canım ben iştahsızdım ilk 3 ay ondan verdim biliyorum ama iştahım açıldı 2 haftadır yiyorum baya ama tık yok korkmaya başladım ben de daha bi ki hafta almazsam dr.uma söyliycem ne yapmalıyım diye.Zaten normalde de zayıftım bundan 1 yıl önce 43 kg idim zarla zorla 56 ya çıktım 1 yılda.Yani diyeceğim ben çok zor kilo alan bi insanım hatta benim kilo almam herkese mucize gibi gelmişti.hamileliğimde de alırım diyordum ama alacak gibi de görünmüyorum yani.Bebişe bir zararı olmasında benden iyi beslensin de gerisi önemli değil.

ahh ahhh bide kusmadığını düşünnnnn ben işte kusmadım nasıl aldım bilmiyorum 6 kiloyuu cidden boğazım öyle açılmadı bulantım oldu kusmadım ama beni dena yapıcak cinsten de değil demekki bünye işte alıyo bide kabızlık çok çektim yenilen her zerre sonuna kadan işe yarıyor sanırım eyvahedigeldismile

olabilir canıımm.. yine de fazla değil... normal :))) ben de öyleyim daha henüz öle kilolu görünmüyorum.. ben de heralde 3,5 kilo falan almışımdır..

Ne bileyim soho cum..ilk aylar bişey yiyemediğim için kilo aldığımı düşünmemiştim hiç..ama bebiş allahtan çok iyi çıkıyo usg de..bide biz epey bi önden gidiyoz haftamıza göre..bebişler sağlıklı gelişsinlerde biz kilo alsakta önemli değil..verilir doğumdan sonra..

kızlar ya ben hala durmadan wc ye gidiyorumm... sanki içerken direk sindirim sistemime gitmeden aşağı iniyor... içiyorumm 15 dk sonra wc oofff sıkıldım yahuu mafoldumben

bende öleyim canımcım yaa
sürekli su içiyorumve wc deyim:))

kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…