• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Ya da albüm yapın ben öyle yaptım göbiş diye göbiş resimlerimi koydum hallisna oradan istediğinz resmi koyabilir belki yardımcı olur heralde...

hallisnacığım sayın başkanım bizim doğum tarihimiz değişti 1 Ağustos oldu. Adımıza da karar verdik. Oğluma "Cem" diyoruz artık.
Düzenleme yaptığında eklersen seviniriz.boshayallersmile

Ay ilk sayfaya baktım oğlumun adını görünce bir tuhaf oldum. Pır pır kelebeklerle doldu içim. Sağ ol sevgili başkancığım.:emir_bebek:

Kızlar ihtiyaç listesine baktımda emzik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kendi fikrimi söyleyeyim;Allah izin verirse asla kullanmayı düşünmüyorum çünkü hiç bir faydası yokmuş aksine zararı varmış,şimdiden kayınvalidemi annemi felan uyardım emzik alıpta ağzına tutşturmasınlar diye...
Hamilelik dergisi alıyordum oradada emzik hakkında bir yazı vardı bulup paylaşayı sizlerle...

Kendi fikrimi söyleyeyim;Allah izin verirse asla kullanmayı düşünmüyorum çünkü hiç bir faydası yokmuş aksine zararı varmış,şimdiden kayınvalidemi annemi felan uyardım emzik alıpta ağzına tutşturmasınlar diye...
Hamilelik dergisi alıyordum oradada emzik hakkında bir yazı vardı bulup paylaşayı sizlerle...

Emzik ve sallama olayını bende hiç düşünmüyorum. Umarım başarılı olurum:)

Bu arada Baran ismi sizce nasıl;? Anlamı yağmur.

bebeğe zararlı herşeye karşıyım bende ama emzik ağızlarında çok tatlı durmuyormu:ecrin_bebek:

tatlı ama bi o kadarda o emziği bıraktırırkenki yaşanacak olan savaşlar aklına geliyor insanın...

Kislaaaarrrrr :)) yemegimizi yediik soframizi topladik bulasiklarimizi yerlestirdik geldik hemen yaniniza :) derste calismam lazim ama hic canim istemiyor :)

Seker Pelinler :) ne cok arkadas varmis benim yasimda meger :))

Bende de oluyor doktorun verdiği kitapçıkta yazıyordu süt pek içmiyorum ama peynir yoğurt yiyorum dün hatta sağ ayağımın üstüne basamadım bile sonra da aynı bacağımda romatizma ağrım tutmasın mı bir de kocam saolsun grip bulaştırdı hiç uyumadım desem eri var gece boyu dizime vur bacağımın üstüne yat uyuşsun diye yalvardım...

Çok doğru sylüyorsun,bende annemle anlaşamam pek 3 kızız 3 ümüzün arasında yine en çok anlaşan benim gerçi.Ev telefonumuzu kapattırdık ceplerimiz faturalı geçen 2-3 ayda faturayı zaman zaman ödeyemedik. vay efendim bize küsmüş niye onu aramıyormulus hey Allah'ım.Zaten annem hiç arkadaş gibi değildir klasik lafı "Ayıp annelerle öyle şeyler konuşulmaz" ben annemle arkadaş gibi olmayı çok isterdim...
Hele şimdi çok üstüme geliyor yok hamile kadın hamileliğini belli etmezmiş ayıpmış onların zamanında bilmem ne ama onuda öyle kabul ettik işte...

Canim annem bunlari bana nisanliyken diyordu :) sen nisanlisin oraya gidilmez buraya gidilmez nisanli kiz disarida durmaz gec saate kadar bilmem ne bilmem ne :)) ama tabi o isterse bin solesin insanin icinde olduktan sonra herseyi yapiyor :)) dedigin gibi ben de onu oyle kabul etmeye calistim hala da calisiyorum :)))

Canim annem bunlari bana nisanliyken diyordu :) sen nisanlisin oraya gidilmez buraya gidilmez nisanli kiz disarida durmaz gec saate kadar bilmem ne bilmem ne :)) ama tabi o isterse bin solesin insanin icinde olduktan sonra herseyi yapiyor :)) dedigin gibi ben de onu oyle kabul etmeye calistim hala da calisiyorum :)))

bende yanlız olmadıgımı ogrendım bu anne konusunda... bende anlasamıyorum annemle... anlayamıyoruz pek bırbırımızı... o yuzden bı kız kardesım olmasını cok ısterdımmm....

ya ben hala karnımda bebişi hissetmiyorum ne zaman hissetmeeye baslayaam cok merak ediyorum.artık tepiklesin.:emir_bebek:

slm arkadaşlar .sabah endişelerimden bahsetmiştim.akşamda sol kasığımda ağrı oldu halada var ara ara.neyse iççamaşırımdada çok küçük leke gibi bişey görünce paniğe kapıldımm.ağlamaya başladım.zaten moralim bozuktu.dibimizde hastnem aradım gelibn bakaım dediler demin gittik acilden giriş yaptım .dr bayağı baktıı açılmada yok rahmimde allaha şükür bebekta gayet iiyiydi hareketliydi.ağrıyan yere poposunu dayamış.dr böbrekerine baskı yapıo olabilir .ağrın ondan kaynaklıdır bir sorun göremiyorum dedi.saolsunda bi 15 -20dAKKA herşeyine baktı:)anlattı durdu.bayağı rahatladım şimdilik .şimdi yine ağrım luo aynı yerde arar ara ama artık öle korkmuyorum.NEYSE ALLAH HEPİMİZE BAĞIŞLASIN BEBİŞERİMİZİ İNŞALLAHH.hepinizi öpüyorumzemuszemus

slm arkadaşlar .sabah endişelerimden bahsetmiştim.akşamda sol kasığımda ağrı oldu halada var ara ara.neyse iççamaşırımdada çok küçük leke gibi bişey görünce paniğe kapıldımm.ağlamaya başladım.zaten moralim bozuktu.dibimizde hastnem aradım gelibn bakaım dediler demin gittik acilden giriş yaptım .dr bayağı baktıı açılmada yok rahmimde allaha şükür bebekta gayet iiyiydi hareketliydi.ağrıyan yere poposunu dayamış.dr böbrekerine baskı yapıo olabilir .ağrın ondan kaynaklıdır bir sorun göremiyorum dedi.saolsunda bi 15 -20dAKKA herşeyine baktı:)anlattı durdu.bayağı rahatladım şimdilik .şimdi yine ağrım luo aynı yerde arar ara ama artık öle korkmuyorum.NEYSE ALLAH HEPİMİZE BAĞIŞLASIN BEBİŞERİMİZİ İNŞALLAHH.hepinizi öpüyorumzemuszemus

amin inş başka sıkıntıların çıkmaz.Vay zıpır poposun yesin teysesi onun :D...

anammmmm bak sıpanın popusuna:):) yerım ben onu ben yeriiimmm...benımde agrıyo bazen hatta dayanamıyorum... benımkının neresı acaba:):):)

Back
X