2010 Ağustos Anneleri

benim ailem istanbulda yaşıyor havalar düzelince uğrarım oralara belkii..
koca göbişimizle buluşuruz.:CüvCüv:

biz de öyle canım... Youtube dan izliyoruz dediğin gibi yetiyor :))) Sıra ile gidiyoruz bir de ilk bölümden başladık 46. bölüme geldik :) netten olunca daha rahat bekleme sıkıntın yok :))

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin tatlım nasılsınnopuyorumnanaktan
ay ne güzel randevu günü git gör bebeğini doya doyaaolumunekankayizsmile
salı günüde ben gidicem 6 gün kaldı :)
ama geçmiyor günler yaaaaohaoldumsmile

canlarım sağolun inşallah her gittiğimizde hayırlı haberler almak nasip etsin inşallah bakalım detaylı için ne diyecek bu randevuda balli olur 2 hafta sonrada onu yaptırırım

Benim daha randevuma 10 gün var hem detaylı hem rutin kontrolüm aynı gün :)

benim de 17 gün var :)) ben saymıyorum henüz günleri... az daha yaklaşsın başlicam kaydirigubbakcemile3

benimde 6 günümmkaydirigubbakcemile3
artık başladım saymaya cicimmmkaydirigubbakcemile3

herkese günaydınnn kızlarr..

kızlar bişi sorcam benim gb daha iştahı çok olmayan var mı aranızda??

günaydın canım hoşgeldinnn
bende hiç iştah yok tatlım başta verdiğim 4 kg bile alamadım düşün 4.aya girdim :))
annem diyro hiç anlaşılmıyor hamiel olduğunnnkaydirigubbakcemile3

kızlar bişi sorcam benim gb daha iştahı çok olmayan var mı aranızda??
bende eskiden nasıl yiyosam yine aynı ama sanırım bu ay kilo aldım gibi geliyo bakalım doktora gidince ne diycek doktorumuz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahh bu bebekler...

hiç sorma cnm daha şimdiden böyleyiz bide doğduktan sonrasını düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3

eskiden de güzel yiyosan sorun yok demektir :):)

eskiden de normal yerdim yalnız canımın istediği bazı şeyler olurdu onları yerken abartırdım biraz şimdiden öyle nadir acıktığımı hissediyorum... ama düzgünce yiyebiliyorum.. koku hassasiyetim az da olsa hala daha var ama artık yememe engel olmuyor :)

günaydın canım hoşgeldinnn
bende hiç iştah yok tatlım başta verdiğim 4 kg bile alamadım düşün 4.aya girdim :))
annem diyro hiç anlaşılmıyor hamiel olduğunnnkaydirigubbakcemile3

canım biz aynıyız sanırım, bebişin hareketlerini hissetmiyozz, göbek bende de yok.. kimse anlamaz hamile olduğumu, sende de iştah yokmuşş.. gerçi annem bana hamileyken de göbeği çok yokmuş..

ay bende süpper olsun istiyorum hala yemek seçiyorumm..
ben deli gibi acı yiyorum...:bbo:
ilk hamileliğimde beşinci aya kadar göbeğim çıkmamıştı hiç hamile olduğum belli değildi hatta arkamdan gören hiç anlamıyodu laf bile atıyolardı...
şimdi daha iştahlıyım benim oğlann babası gibi çok obur olacak bence.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…