benim ailem istanbulda yaşıyor havalar düzelince uğrarım oralara belkii..kızlar İstanbulda olsanız size oturmaya gelirdik... kendi derdiniz yetmiyor bir de bizi ağırlardınız ama biz de doya doya mıncıklardık sizin ufaklıkları.. anaaamm yerim onlarııı tam sevmeliktir şimdi onlar... yanaklarını ısır ısır ye :)))
biz de öyle canım... Youtube dan izliyoruz dediğin gibi yetiyor :))) Sıra ile gidiyoruz bir de ilk bölümden başladık 46. bölüme geldik :) netten olunca daha rahat bekleme sıkıntın yok :))
günaydınlar güzel anniş adayları bizim bugün randevumuz var eşim akşam diyorki karnımı hem seviyor oğlum yarın açık görüşe geliyoruz ceza evindeki günlerin yavaş yavaş geçiyor diyor sabırlı ol seni ordan kurtarıcam dört ay sonra bende gülmekten öldümm opuyorumnanaktan
Benim daha randevuma 10 gün var hem detaylı hem rutin kontrolüm aynı gün :)
benimde aslında 15-20 arasında gitmem lazım ama biz cumartesi sabahtan gidicez
gaha fazla dayanımıycaz
kızlar bişi sorcam benim gb daha iştahı çok olmayan var mı aranızda??
Günaydın canım...:))) benim eşimin bir arkadaşının eşi erken doğum yaptı geçtiğimiz günlerde.. ozaman benim eşimde bebeğim orda sağlıklı sağlıklı kal zamanında gel sakın erken gelme olur mu diye seviyordu kaydirigubbakcemile3 :)))
hayırlı sonuçlarla gel inş. canım :)))
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin tatlım nasılsınnopuyorumnanaktan
ay ne güzel randevu günü git gör bebeğini doya doyaaolumunekankayizsmile
salı günüde ben gidicem 6 gün kaldı :)
ama geçmiyor günler yaaaaohaoldumsmile
Benim daha randevuma 10 gün var hem detaylı hem rutin kontrolüm aynı gün :)
benim de 17 gün var :)) ben saymıyorum henüz günleri... az daha yaklaşsın başlicam kaydirigubbakcemile3
herkese günaydınnn kızlarr..
kızlar bişi sorcam benim gb daha iştahı çok olmayan var mı aranızda??
benim iştahh süperr valla...
korkuyorum çokk dobiş olacam diye...kaydirigubbakcemile3
bende eskiden nasıl yiyosam yine aynı ama sanırım bu ay kilo aldım gibi geliyo bakalım doktora gidince ne diycek doktorumuzkızlar bişi sorcam benim gb daha iştahı çok olmayan var mı aranızda??
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahh bu bebekler...
canlarım sağolun inşallah her gittiğimizde hayırlı haberler almak nasip etsin inşallah bakalım detaylı için ne diyecek bu randevuda balli olur 2 hafta sonrada onu yaptırırım
eskiden de güzel yiyosan sorun yok demektir :):)
günaydın canım hoşgeldinnn
bende hiç iştah yok tatlım başta verdiğim 4 kg bile alamadım düşün 4.aya girdim :))
annem diyro hiç anlaşılmıyor hamiel olduğunnnkaydirigubbakcemile3
ben deli gibi acı yiyorum...:bbo:ay bende süpper olsun istiyorum hala yemek seçiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?