Canım lekelenmelerim devam ediyordu sürekli yatıyordum.Doktorum 12 haftanı doldur sonra her şey güzel olucak dedi.( haftamda kontrole gitmişdim doktorum riskli gebelik yaşıyorsunn dedi.Mümkün oldukca yataktan kalkma dedi.Bir gün gece sabaha kadar kabus gördüm.Sabah uyanır uyanmaz eşime hemen doktora gidelim dedim.Annem sinir oldu bu sıklıkta ultrasona girilirmi diye.İçimde bir şey bana kçtü şeyler olucak diyordu sanki.Neyse gittik doktora her şey güzel dedi.Bebek haftasına da uygunmuş.Kalp atışlarını dinleyelim derkekn kalp atışlarının olmadığını dedi.Nasıl yani 2 hafta çnce vardı dedim .Durmuş dedi.Ve hemen kurtaja aldılar beni canım.Yani aslında vücud bir tepki vermiyor.Muayene zamnaı görüşüyor canım.Rabbim kimseye yaşatmasın canım.Manyak kötü bir duygu..
yasadıklarını allah bır daha yasatmasın sana kotu ve acı bı durum ben de yasadım zor atlattım..ama emınım allahın ıznıyle bu sefer bısey olmucak saglıkla guzellıklerle alcaksın bebegını kucagına..kotu dusunme,,,benımde kızımda kanamalarım oldu tabıkı hos bı durum degıl ama doktorun gereken onlemlerıde almıstır sende dıkkat et yeter