Çok sevgili Hamiş arkadaşlarım size bir de başka bir bakış açısı ile seslenmek istiyorum..Ben engelli insanlar olan bir aileden geliyorum..Benim canım birtanecik rahmetli amcam down sendromluydu..ve bakımının ne kadar zor olduğunu ben biliyorum..Babaannemin ne kadar zorluk çektiğini biliyorum..ne kadar göz yaşı döktüğünü ve allahım benim arkama bırakma diye allaha dua ettiğini..o yüzden arkadaşlar lütfen asla aldıramam derken iki defa düşünün..
canım kesinlikle çok haklısın benim de çok yakınımda bir bedensel özürlü spastik üstelik yüzde yüz özürlü yemek bile yiyemiyor,bir lokmayı ondefa aktar dönder yediriyor anacağızı,bir de davn sebdromlu kuzenim var dünya tatlısı.......tabi ki kesinlikle çok zor rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin isyan ettirmesin fakat düşünsenize herkes yapsa bunu dinyada engelli insan olmasa ne bileyim deli olmasa sakat olmasa hepsine kıyılsa böyle bi dünya düşünebiliyor musunuz ?
hem kimse neyin cennet kapısı olduğunu bilemez..ben eminim ki o spastik kuzenimle uğraşan yengem normal insalarla aynı hesabı vermeyecek rabbim onu ayrı bi şekilde mükafatlandıracak zira öyle bi çocuğa 14 yıldır bakmak hiç kolay değil........
bence sizlerde iki defa düşünün canlarım içimizdeki allahın var olmasını istediği ol diye emrettiği bi can biz nasıl yok olmasın diyebiliriz ki ??????