selam kizlar egitimden geldim yemegimi yedim simdide kursuma gitmem lazim bide haftada iki gun kurs cikti diplomami yukseltebilmem icin of offff kendim ettim kendim buldum 
iki satir okumadanda cikmayim dedim zaten aksam kimse olmuyo muhabbet edilmiyo
hayatim bende sinir olurdum eltime kiz kardesime yengeme surekli bebisleri kucaklarindan indirmizlerdi .. hele ilk 3,4 ay
ya derdim birakin o bebek uyumaya yalniz kalmaya ihtiyaci var diye
ama simdi oyle bi duygu sardi ki beni yatagima yatiracagim yanimda uyanacagim gunleri hayal eder oldum
odama koymayi asla dusunmuyordum bebisimin yatagini kendi odasinda misil misil uyusun diye ama simdi odam kucuk olmasina ragmen surekli bebek yatagi sigdirma planlari yapiyorum
anne olunca hersey cok farkli oluyormus
eminim herkes bana kizacak bi yatir su cocugu diye ben biralkamiycam kucagimdan :)))
iki satir okumadanda cikmayim dedim zaten aksam kimse olmuyo muhabbet edilmiyo
neyse kızlar kapatın bu konularııııı... herşey çok güzel çok iyi.. tatlı tatlı bebişler geliyor tam ısırmalıkk .. offf doğsalarda ısıra ısıra bitirsemm :))) dün akşam evimizdeki kuşa bakıyorumda tam bebeğimin ölçülerine uyuyor anaamm dedimm bu küçücük şeyden bir de benim içimde var.. sıksan ölür :))) ama ben nasıl onu öpmeden sıkmadan sevmeden durabileceğim bilmiyorum... korkuyorum canını acıtırım diye de ...
ayy şimdi bir de aklıma şu geldi.... ben bebeğimi alırım kucağıma sevmek için ki eminim kucağımdan indirmek istemeyeceğim ilk günler ordan görümceler kayınvalidem belki de kendi annem "alıştırma bebeği kucağa alıp durma bırak uyusun " diyecekler beni iflit edecek onları ozaman evden kovsam çok gücenirler mi acaba bana kaydirigubbakcemile3
hayatim bende sinir olurdum eltime kiz kardesime yengeme surekli bebisleri kucaklarindan indirmizlerdi .. hele ilk 3,4 ay
ya derdim birakin o bebek uyumaya yalniz kalmaya ihtiyaci var diye
ama simdi oyle bi duygu sardi ki beni yatagima yatiracagim yanimda uyanacagim gunleri hayal eder oldum
odama koymayi asla dusunmuyordum bebisimin yatagini kendi odasinda misil misil uyusun diye ama simdi odam kucuk olmasina ragmen surekli bebek yatagi sigdirma planlari yapiyorum
anne olunca hersey cok farkli oluyormus
eminim herkes bana kizacak bi yatir su cocugu diye ben biralkamiycam kucagimdan :)))