Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soho senin oğlun olacak o zaman güzelleşmişsin benimde sivilcelerim azaldı yani sadece 2 tane var oda minicik eskiden daha fazla olurdu ama benim kızım olacakmış gibi geliyor.
yeni listemiz hepimiz için hayırlı-sağlıklı-uğurlu olsun inş..![]()
keseler görülmeye başladı darısı kalp atışlarına olsun.. :CüvCüv:
yaş 23 kilo 53 son adet tarihi ekim 30 teşekkür ederimmm
Ben de çok heyecanlıyım cumartesiye az kaldı bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar, pıtısını da gösterir bıcırık.... Ben de ne bulantı oldu , ne çirkinlik ne güzellik biraz şiş karnım dışında hiçbir değişiklik yok.... Yemek de ne bulursak götürüyoruz özel olarak canımın birşey çektiği de yok... Bu ne demek oluyor acaba ?
Ben de çok heyecanlıyım cumartesiye az kaldı bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar, pıtısını da gösterir bıcırık.... Ben de ne bulantı oldu , ne çirkinlik ne güzellik biraz şiş karnım dışında hiçbir değişiklik yok.... Yemek de ne bulursak götürüyoruz özel olarak canımın birşey çektiği de yok... Bu ne demek oluyor acaba ?
kızlar bi tarafınızı kaşıyın maşalllah diyin çünkü mide bulantısı ve yemek yiyememek cidden çok rahatsız bir durum. ben eve gidiyorum malasef((( burnuma tıkaç alıcam geçen gğn peçeteleri tıkadım ama pek işe yaramadı. hepinizi öpüyorum bebişlerinize iyi bakın hoşçakalın yarın görüşürüz
arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim son adet tarihim 24 ekim geç döllenme oldğumdan 13 haftadayız 24 yaşındayım 69 kiloyla hamile kaldım ikili test yapıldı sonuç temiz çıktı çok şükür başka soru varsa yazın cevaplayalım![]()
kızlar ya ne kadar kaba ne kadar görgüsüz, kendini beğenmiş insanlarla çalışıyormuşum burada.. ya insanların yanı başında hamile olduğum konuşuluyor.. 2 adım öte de onlar da veya o da duyuyor ama bir tebrik ederim yada Allah hayırlı etsin demiyorlar... ben anlamadım bu nasıl iş... çok güceniyorum nedense...
cins mi ararsın boşver, sizler işteki problemleri anlatınca benim yaşadıklarım da hep gözümde canlanıyor, aaaaaaaaaahhhhhhhh ne sakinleştiriciler içiyordum kaç kere çantamı alıp gidiyordum... Allahtan eşim hep destek oldu, kendimizce birikimimizi yaptık ve ayrıldım. Allah "eğer istiyorsanız tabi" sizlere de evde oturmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh