• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

benimki ssk ie anlaşmalı hastane yani bir kısmını ödüyor ssk.o yüzden 52 tl veriyorum ama hastaneden hastaneye değişiyor tabi ben ikili teste 105 tl ödedim kendi hastanemde.sonra geldim birde bizim buradaki medical park a sordum oda ssk anlaşmalı 35 tl dedi.105 nerdeee 35 nerde işte hastaneden hastaneye değişiyor.

nası yaaa medikal park bana ssk lı fiyatı 245 tl dedi
ben de dr un kendi muayenehanesinde 250 tl ye yaptırdım

kontrole giden herkes güzel haberlerle dönerler inşallah. bende haftaya perşembe gidicem 2 li test için. ben hala 3 ayı doldurmadan kimseye söylemiyorum. Eşimde dayanamıyo hergün ne zaman sölicez diye soruyo. Henüz ailelerimiz bile bilmiyo sizce abartıyomuyum?kafamçokkarıştı

kontrole giden herkes güzel haberlerle dönerler inşallah. bende haftaya perşembe gidicem 2 li test için. ben hala 3 ayı doldurmadan kimseye söylemiyorum. Eşimde dayanamıyo hergün ne zaman sölicez diye soruyo. Henüz ailelerimiz bile bilmiyo sizce abartıyomuyum?kafamçokkarıştı

accık ucundan abartmışsınız canım yaa :))))

mrb beyazcım benimde haftaya perşembe ikili testim
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı:))

bende henüz arkadaş çevreme pek sölemedim işe falan ama aileler biliyor ona dayanamadım yani zaten annemde kayınvalidem de yüzümde anladı nasıl olduysa ve ikiside oğlun olcak diyoropuyorumnanaktan
artık sende 2 li testten sonra söle yani iyi sabırlısın cicimopuyorumnanaktan
bende diyodum sölemicem diye ama dayanamadım:kedi::kedi:

merhaba güzel anneler herkese hayırlı cumalar. kızlar bişey sormak istiyorum. bende eylül annesiyim gebeligin kaçıncı haftasında cinsiyeti belli oldu bebişiniz cevap verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

mrb beyazcım benimde haftaya perşembe ikili testim
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı:))

bende henüz arkadaş çevreme pek sölemedim işe falan ama aileler biliyor ona dayanamadım yani zaten annemde kayınvalidem de yüzümde anladı nasıl olduysa ve ikiside oğlun olcak diyoropuyorumnanaktan
artık sende 2 li testten sonra söle yani iyi sabırlısın cicimopuyorumnanaktan
bende diyodum sölemicem diye ama dayanamadım:kedi::kedi:

evet bende 2 li testten sonra sölliyim bari artıkdelikafadulden
sennle aynı haftadayız angel inşallah güzel sonuçlar alıcazhihoyyyt
günler bi türlü geçmek bilmiyo nası dolcak bu kırk hafta bi an önce geçsin istiyorum:CüvCüv:

evet bende 2 li testten sonra sölliyim bari artıkdelikafadulden
sennle aynı haftadayız angel inşallah güzel sonuçlar alıcazhihoyyyt
günler bi türlü geçmek bilmiyo nası dolcak bu kırk hafta bi an önce geçsin istiyorum:CüvCüv:

evet canım benimde tek duam kazasız belasız şu kırk haftanın geçmesi
günler hiç geçmiyor biz heycanlıyız ya:))
inşallah güzel sonuçlar alıcaz diğer arkadaşlarımız gibi belki cinsiyeti de öğreniriz:)
onun acelesi yok ama heycan var tabi:)
o zaman perşembe bizim günümüzzemuszemus

ayy söylemeden nasıl duruyorsunuz bencede 10 haftanız olmuş ailenize söyleyin bari

aslında şöle : üzerimizde çok baskı vardı öle böle değil ama ve biz o baskılarla canla başla savaştık resmen ,henüz istemiyoruz daha sonra falan diye hatta kayınvalidem yapıcaksın görücez diye bile diretti bana. biraz kızgınım galiba o yüzden onlara bu kadar baskı yapıp bizi strese soktukları için. o yüzdende biraz geciktiriyo olabilirim sölemeyibilmiyorumkismile

merhaba güzel anneler herkese hayırlı cumalar. kızlar bişey sormak istiyorum. bende eylül annesiyim gebeligin kaçıncı haftasında cinsiyeti belli oldu bebişiniz cevap verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşım.. bir çok annemiizin 12. haftada 2li test için gittiklerinde belli oldu.. ama mesela ben de 12. haftamda gitmeme rağmen benim bebeğiminkini doktor göremedi.. biraz şans.. bebeğin pozisyonu ile ilgili

bnm için çok hızlı geçiyo 15 hafta olmuş nası geçti anlamadım.pazartesi 16. haftaya giriyorum :))
eee hafta sonu için planlarınız ne? hatta sevgililer günü için? bnm kocacığımla ilk sevgilier günüm bu:))

merhaba arkadaşım.. bir çok annemiizin 12. haftada 2li test için gittiklerinde belli oldu.. ama mesela ben de 12. haftamda gitmeme rağmen benim bebeğiminkini doktor göremedi.. biraz şans.. bebeğin pozisyonu ile ilgili

teşekkürler canım. benimde şuan 9+4 2 martta 2 li test için çagırdı doktor bakalım hayırlısı.sende en yakın zamanda ögrenirsin bebişinin cinsiyetiniopuyorumnanaktan

bnm için çok hızlı geçiyo 15 hafta olmuş nası geçti anlamadım.pazartesi 16. haftaya giriyorum :))
eee hafta sonu için planlarınız ne? hatta sevgililer günü için? bnm kocacığımla ilk sevgilier günüm bu:))

bizimde evliyken 2. sevgililer günümüz :)) ben bişey yapmayı düşünmüyorum canım... o da düşünmeyecektir eminim. ben bişiler düşünüp yapsam alsam kızabilir hatta bebeğimiz olacak boşyere harcama yapma diye :)) ondan önce benim pazar günü doğum günüm var :)) bakalım hamile eşine ne gibi bir hediye alacak :)))

benim kocam malesef yurt dışında olcak ben ilk hamiş sevgililer günümü yalnız kutluycamohaoldumsmile:a015:

teşekkürler canım. benimde şuan 9+4 2 martta 2 li test için çagırdı doktor bakalım hayırlısı.sende en yakın zamanda ögrenirsin bebişinin cinsiyetiniopuyorumnanaktan

inş. inş. :Saruboceq: hayırlı hamilelikler dilerim arkadaşım sana a.s.

kızlar siz neden sevgililer gününde bi şey yapıyosunuz hamişsiniz ağırdan satın kendinizi ama hepiniz nerdeyse cicim ayındasınız yaparsınız artık:)

Back
X