• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar siz neden sevgililer gününde bi şey yapıyosunuz hamişsiniz ağırdan satın kendinizi ama hepiniz nerdeyse cicim ayındasınız yaparsınız artık:)

canım ben cicim aylarımı bitirdim... canım zaten herhangi bişey de yapmak istemiyor nedense :)) çokta önemli gelmiyor açıkçası sevgililer günü... bebeğin doğumdan başka bişey düşünemez oldum.. başka zaman olsa doğum günüm için haftalar öncesinden planlar yapmaya başlardım.. şimdi onun için bile bişey düşünmüyorum

sen nasıl rahat hissediceksen öyle yap en güzeli 3 ay bebeğin ve eşinle geçirmiş oldun oda güzeldir biz dayanamadık söyledik kayınvalidem delirdi zaten ilk torun çok sevindi hele kayınpeder adam şoka girdi ayakta kaldı hiç tepki veremedi sizlerde yaşayın bu güzel duyguyu

canım ben cicim aylarımı bitirdim... canım zaten herhangi bişey de yapmak istemiyor nedense :)) çokta önemli gelmiyor açıkçası sevgililer günü... bebeğin doğumdan başka bişey düşünemez oldum.. başka zaman olsa doğum günüm için haftalar öncesinden planlar yapmaya başlardım.. şimdi onun için bile bişey düşünmüyorum

bende neden acaba bu isteksizliğim diyodum:)
haklısın işte bende bu yüzden durgunum demek...
doğum günüm ve sevgiler günü birleşiyor ben çoktan heycanlanmaya başlamalıydım ama dediğin gibi benimde bütün dünyam meleğim olmuş başka hiçbir dileğim ve hiçbir isteğim yok şimdiden aklımızı başımızdan aldılar bakalım doğunca ne yapacağızzzemuszemus:kedi:

bende neden acaba bu isteksizliğim diyodum:)
haklısın işte bende bu yüzden durgunum demek...
doğum günüm ve sevgiler günü birleşiyor ben çoktan heycanlanmaya başlamalıydım ama dediğin gibi benimde bütün dünyam meleğim olmuş başka hiçbir dileğim ve hiçbir isteğim yok şimdiden aklımızı başımızdan aldılar bakalım doğunca ne yapacağızzzemuszemus:kedi:

canım doğsun onlar da onların doğum gününden başka bişey düşünemez hale getirecekler sanırsam bizi kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar, biz de kalktık kahvaltımızı yaptık açılmaya çalışıyoruz. Burnum acaip tıkalı , ağzım sabaha kadar o kadar kurudu ki nefes almakta zorlandım. kalorifer mi kurutuyor bu kadar anlayamadım. Yarın dr'a gidiyorum 2 ay var derken 1 gün kaldı ayyyyyyyy çokkkkk heyecanlıyımmmmm. Ordan da anneme geçeceğim erken olursa.

Biz de 8 senelik evliyiz ama hediye verme alma olayını seneler önce kaldırdık, çünkü benim böyle bir takıntım var bazısı hediye supriz sever ama benim sinirlerim bozuluyor beğenmiyorum, bu şeye bu kadar para verilirmi , benim zevklerimi hiç mi bilmiyorsun v.s. v.s. bin türlü rahatsızlık çıkıyor bende .... En iyisi dedik hediye almayalım birbirimize, birşey alacaksak beraber gider beğendiğimiz ihtiyacımız olan birşeyi alırız diye. Bu yüzden üzülerek hediye çekilişinize de katılamıyacam, annem de öyleydi anama çekmişim galiba bunu atlatamıyorum. Sevineceğime ağlamaya başlıyorum...

günaydın arkadaşlar, biz de kalktık kahvaltımızı yaptık açılmaya çalışıyoruz. Burnum acaip tıkalı , ağzım sabaha kadar o kadar kurudu ki nefes almakta zorlandım. kalorifer mi kurutuyor bu kadar anlayamadım. Yarın dr'a gidiyorum 2 ay var derken 1 gün kaldı ayyyyyyyy çokkkkk heyecanlıyımmmmm. Ordan da anneme geçeceğim erken olursa.

Biz de 8 senelik evliyiz ama hediye verme alma olayını seneler önce kaldırdık, çünkü benim böyle bir takıntım var bazısı hediye supriz sever ama benim sinirlerim bozuluyor beğenmiyorum, bu şeye bu kadar para verilirmi , benim zevklerimi hiç mi bilmiyorsun v.s. v.s. bin türlü rahatsızlık çıkıyor bende .... En iyisi dedik hediye almayalım birbirimize, birşey alacaksak beraber gider beğendiğimiz ihtiyacımız olan birşeyi alırız diye. Bu yüzden üzülerek hediye çekilişinize de katılamıyacam, annem de öyleydi anama çekmişim galiba bunu atlatamıyorum. Sevineceğime ağlamaya başlıyorum...

günaydın Ebrucuumm :)) afiyet olsun.. benim de genelde burnum tıkalıdır hatt aşuan bile öyle... biz nem için eve nem makinesi aldık süper bir alet tavsiye ederim.. gerçekten çok rahatlıyor.. inanır mısın eşim horluyordu.. artık onun sayesinde horlamıyor bile...

ay ben sürekli acıkıyorum ne olcak bilmiyorum valla.neyse herkese süper günleri gecmesi dileklerimle..

ha bu arada benim bugün pek fazla agrım yok sadece belim biraz agrıyor sangi dün serklaj olan ben degilm..

Ebrucum bir de bir sakıncası yoksa sorabilir miyim? siz neden 8 yıl çocuk yapmadınız? anlattında ben mi kaçırdım bilmiyorum ama... şimdi 8 yıllık evliyiz deyince merak ettim..

canım doğsun onlar da onların doğum gününden başka bişey düşünemez hale getirecekler sanırsam bizi kaydirigubbakcemile3

bencede tatlımopuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın afiyet olsun ne güzel bu saatte kalkmak darısı başımıza inşallahzemuszemus
ne güzel yarın göreceksin bebişini ayy artık bende dayanamıyorum yaaa
6 gün kaldı gel perşembe gelll:kedi:

ayy keşke burdaki bütün anneler aynı gün doğum yapsak :)) ayy ne süper olurr... :lepi:

keşkeeeee:emir_bebek::emir_bebek::kedi:

ay ben sürekli acıkıyorum ne olcak bilmiyorum valla.neyse herkese süper günleri gecmesi dileklerimle..

ha bu arada benim bugün pek fazla agrım yok sadece belim biraz agrıyor sangi dün serklaj olan ben degilm..

günaydın canım ne güzel işte maşallah diyelim:))
benim bi arkadaşımda oldu serklaj ameliyatı 1 hafta yattı baya acılıydı sen iyisin maşallah canımm

ya benim bebişimi görememe 12 gün var :(( yazık bana en geç ben görücem:(

olsun canım herkes beklediii.. beklemeye de devam ediyor.. bugün 10 12 günleri sayarsak yarın öbür gün ayda bir çağırmaya başladıklarında günler hiç geçmez.. en iyisi sabırlı olmak ama o da bize yakışmıyor galiba pek kaydirigubbakcemile3

valla ya gerçi bi arkadaşım yeni doğum yaptı şimdi gün gün sayarsınız sonra untursun günleri öyle alışıyorki insan koca bi göbişle bebeğinle yaşamaya demişti

valla ya gerçi bi arkadaşım yeni doğum yaptı şimdi gün gün sayarsınız sonra untursun günleri öyle alışıyorki insan koca bi göbişle bebeğinle yaşamaya demişti

ahhh canım bizim de artık büyümeye başlasa göbişlerimi zalışıcazda henüz okadar büyümediler ki biz burdayız demiyorlar hala :hulya:

Back
X