Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyz2 o zaman söylemeyin o zaman yazık ama onlarda çok sevinir mutlaka paylaşın mutluluğunuzu bence
kızlar siz neden sevgililer gününde bi şey yapıyosunuz hamişsiniz ağırdan satın kendinizi ama hepiniz nerdeyse cicim ayındasınız yaparsınız artık:)
canım ben cicim aylarımı bitirdim... canım zaten herhangi bişey de yapmak istemiyor nedense :)) çokta önemli gelmiyor açıkçası sevgililer günü... bebeğin doğumdan başka bişey düşünemez oldum.. başka zaman olsa doğum günüm için haftalar öncesinden planlar yapmaya başlardım.. şimdi onun için bile bişey düşünmüyorum
bende neden acaba bu isteksizliğim diyodum:)
haklısın işte bende bu yüzden durgunum demek...
doğum günüm ve sevgiler günü birleşiyor ben çoktan heycanlanmaya başlamalıydım ama dediğin gibi benimde bütün dünyam meleğim olmuş başka hiçbir dileğim ve hiçbir isteğim yok şimdiden aklımızı başımızdan aldılar bakalım doğunca ne yapacağızzzemuszemus:kedi:
canım doğsun onlar da onların doğum gününden başka bişey düşünemez hale getirecekler sanırsam bizi kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar, biz de kalktık kahvaltımızı yaptık açılmaya çalışıyoruz. Burnum acaip tıkalı , ağzım sabaha kadar o kadar kurudu ki nefes almakta zorlandım. kalorifer mi kurutuyor bu kadar anlayamadım. Yarın dr'a gidiyorum 2 ay var derken 1 gün kaldı ayyyyyyyy çokkkkk heyecanlıyımmmmm. Ordan da anneme geçeceğim erken olursa.
Biz de 8 senelik evliyiz ama hediye verme alma olayını seneler önce kaldırdık, çünkü benim böyle bir takıntım var bazısı hediye supriz sever ama benim sinirlerim bozuluyor beğenmiyorum, bu şeye bu kadar para verilirmi , benim zevklerimi hiç mi bilmiyorsun v.s. v.s. bin türlü rahatsızlık çıkıyor bende .... En iyisi dedik hediye almayalım birbirimize, birşey alacaksak beraber gider beğendiğimiz ihtiyacımız olan birşeyi alırız diye. Bu yüzden üzülerek hediye çekilişinize de katılamıyacam, annem de öyleydi anama çekmişim galiba bunu atlatamıyorum. Sevineceğime ağlamaya başlıyorum...
günaydın arkadaşlar, biz de kalktık kahvaltımızı yaptık açılmaya çalışıyoruz. Burnum acaip tıkalı , ağzım sabaha kadar o kadar kurudu ki nefes almakta zorlandım. kalorifer mi kurutuyor bu kadar anlayamadım. Yarın dr'a gidiyorum 2 ay var derken 1 gün kaldı ayyyyyyyy çokkkkk heyecanlıyımmmmm. Ordan da anneme geçeceğim erken olursa.
Biz de 8 senelik evliyiz ama hediye verme alma olayını seneler önce kaldırdık, çünkü benim böyle bir takıntım var bazısı hediye supriz sever ama benim sinirlerim bozuluyor beğenmiyorum, bu şeye bu kadar para verilirmi , benim zevklerimi hiç mi bilmiyorsun v.s. v.s. bin türlü rahatsızlık çıkıyor bende .... En iyisi dedik hediye almayalım birbirimize, birşey alacaksak beraber gider beğendiğimiz ihtiyacımız olan birşeyi alırız diye. Bu yüzden üzülerek hediye çekilişinize de katılamıyacam, annem de öyleydi anama çekmişim galiba bunu atlatamıyorum. Sevineceğime ağlamaya başlıyorum...
canım doğsun onlar da onların doğum gününden başka bişey düşünemez hale getirecekler sanırsam bizi kaydirigubbakcemile3
ayy keşke burdaki bütün anneler aynı gün doğum yapsak :)) ayy ne süper olurr... :lepi:
ay ben sürekli acıkıyorum ne olcak bilmiyorum valla.neyse herkese süper günleri gecmesi dileklerimle..
ha bu arada benim bugün pek fazla agrım yok sadece belim biraz agrıyor sangi dün serklaj olan ben degilm..
ya benim bebişimi görememe 12 gün var( yazık bana en geç ben görücem
![]()
valla ya gerçi bi arkadaşım yeni doğum yaptı şimdi gün gün sayarsınız sonra untursun günleri öyle alışıyorki insan koca bi göbişle bebeğinle yaşamaya demişti