• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ya bende cd ye istiyorum ama yok sanırım benim dr da öyle bi teknoloji ayy ne güzel büyüdüğünde izletirsiniz sonra anlamış olur leyleklerin getirmediğini annesinin karnında gün gün nasıl büyüdüğünü

evet cnm gerçekten süper. sonuçta kağıtta 2 kare falan görüyosun ama burada kıpır kıpır tüm hareketlerini görüyosun. olmazsa siz usb falan götürseniz belki kaydedewbilir siniz

kızlar isim daha doğrusu isimler buldum oğluma .

ALAZ,ARAL,ARAS,BARIŞ,ÇAĞIL,ÇAĞIN,DORUK,ILGAZ,KUZEY,POYRAZ,TUNA,URAL,YAĞIZ

sizce engüzeli hangisi? eşime 1000 tane buldum beğenmedi umarım bunlardan beğenir. si<zde söyleyin fikrinizi hangiis daha güzel?

benim beğendikleriiiiimmm;

ARAS, DORUK, KUZEY, POYRAZ bu isimler bana hem güzel hem de karizmatik geliyor ileride saygın bir yerlere geldiğinde oğlunun karıizmasına karizma katacak isimler :)))

amin canım inşallah :Saruboceq:

ay sende şanslısın en güzel cd ye falan çekilmiş kaydirigubbakcemile5

günaydın aslıcım nasılsın canım

iyiyim canım kahvaltımı yaptım çay içiyorum çok güzel bir güneş var onun tadını çıkarayıp bir yandan da arkadaşlarımla sohbet edeyim dedim

Ebrucum bir de bir sakıncası yoksa sorabilir miyim? siz neden 8 yıl çocuk yapmadınız? anlattında ben mi kaçırdım bilmiyorum ama... şimdi 8 yıllık evliyiz deyince merak ettim..

Biz çocuk hiç düşünmedik, çalışma hayatı v.s. derken 8 yıl bitti. Ailemiz tabi istiyordu biz de bir kere deneyelim sonra ileride pişman olmayalım, yazı tura gibi birşey yapalım dedik. 1 denemede hamile kalırsam doğuracam, hamile kalmazsak demek ki kısmet değilmiş diyip denedik olmadı diye kapatacaktık, bizim mercimek anlamış bizim ne olduğumuzu :)) 1 denemede hamile kaldım, demek ki kısmetmiş dedik bekliyoruz bebişi... Allah isteyip de olmayanların da başına nasip etsin... Zamanlaması da güzel oldu işten ayrılalı 1 sene oldu ev keyfini çıkartırken şimdi kısmetse bir de bebiş zevki tatmak kısmetmiş...

Merhaba, biz geldik.
Dün aceleyle çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
Sevincimize ortak olan herkese sonsuz teşekkürler.
Bu sabah pek iyi değildim. 3 ay sorunsuz geçti bu sabah mide bulantısıyla uyandım.
Niye olur bu? Bir yerde bebeğin saçları çıkıyor ondan diye okumuştum.
Aman ne fena bir şeymiş.
Daha yeni yeni iki lokma atabildim ağzıma.
Sizler nasılsınız?

barışşşş eşimin adı:)) ben yağız poyraz ve kuzey isimlerinide beğeniyorum ha bide eymen

Ben de isim çalışmaları yapıyorum kuantuma göre , sonuna bey/hanım ekleyip soyadıyla birlikte söyleyerek uygun oldu mu v.s. diye ama eşim hiçbir ismi beğenmiyor aslında ben de öyle bir türlü uygun isimmiş gibi gelmiyor, bakalım cumartesi cinsiyeti de belli olursa daha fazla odaklanabiliriz inşallah.

Şimdilik bulduğum isimler ;
PARS - SARP - ŞAFAK - BURCU - KAAN - ARDA - ADA (çok klasik oldu ama)

EDA - ACUN - SAHRA - SILA - PAŞA - DİLA - AYKUT - MELİSA - ŞAHAN :))

NİLDA - TALYA - TUANA - BAHA - DİLARA - ARAS - TAN

ortaya karışık oldu , enerjisi yüksek harflerden şimdilik bunları oluşturabildim ...

slm arkadaşlar bu gün nasılsınız biz kaltık kahvaltımızı yaptık bir yandan film izlerken bir yandanda geçmişi okumaya başladık ama size yetişmek zor valla :emir_bebek:

Biz çocuk hiç düşünmedik, çalışma hayatı v.s. derken 8 yıl bitti. Ailemiz tabi istiyordu biz de bir kere deneyelim sonra ileride pişman olmayalım, yazı tura gibi birşey yapalım dedik. 1 denemede hamile kalırsam doğuracam, hamile kalmazsak demek ki kısmet değilmiş diyip denedik olmadı diye kapatacaktık, bizim mercimek anlamış bizim ne olduğumuzu :)) 1 denemede hamile kaldım, demek ki kısmetmiş dedik bekliyoruz bebişi... Allah isteyip de olmayanların da başına nasip etsin... Zamanlaması da güzel oldu işten ayrılalı 1 sene oldu ev keyfini çıkartırken şimdi kısmetse bir de bebiş zevki tatmak kısmetmiş...

ayyy canım bu ne güzel bişey yaa.. Allah hayırlısını veriyor işte ::))

Günaydın güzel anneler ve mercimekleri ....hepinize süper bir gün diliyorummmmm...doktora giden arkadaşlara hayırlı haberler ile gelmelerini diliyorum..

dün akşam hamileliğim en zor akşam ve gecelerinden biriydi.bulantılarım ya jübile yapıyor yada sen daha dur ben yeni başlıyorum diyor.1 tabak çorbayı zorla içtim.mehvetti tüm akşamı yatarak geçirdim başağrısı ve zonklamasısa hediyesiydi

Ebru belirtilerimin erkek çocuğa uyup uymadığını sormuşsun. Sanırım uyuyor.
Bulantım (bu sabaha) kadar hiç olmadı.
Gögüslerim fazla büyümedi.
Yüzümde sivilcelerim olmadı. Hatta kendini yeniledi diyebilirim.
Sadece yüzüm çok kuruyor. Yağlar ve nemlendiricilerle idare ediyorum. daha önce böyle olmazdı.
Karnımın sağ tarafı, bebeğin olduğu taraf siviri.
Aklıma gelenler bunlar.
Bir de gören hekes kız derken ben inatla erkek diyordum. Dün doktor söyleyince de biliyordum dedim.
Hissetmiştim yani.

*ebrucum maşallah ilk denemede başarı bu olsa gerek tebrik ediyorum
*medikal park ve ikili test ücreti konusu olmuş evet medikal parkta (bahçelievler) ikili test 35 lira oranın sgk anlaşması muhteşem neredeyse toplam1.5-2 bin liraya tüm hamililelik testleri+ epidural anestezili sezeryan + bebeğin ilk testlerini yaptırabiliyorsun ve küvözden para almıyorlar
*benim de kontrolüm haftaya bugün az kaldı sayılır
*çok acıkan arkadaşlar sakın üzülmeyim keşke ben de acıksam akşamları anneme ayrı kayınvalidem ayrı eşim ayrı uğraşıyor şunu canın ister mi bunu yemek ister misin diye zavallı annem akşama kadar 8 kere arıyor şunu pişir sen severdin diye yok canım hiç bişey istemiyor bulantım da yok ama sadece zeytin ekmek yemek istiyorum
*aş ermek olayına gelince öyle bişeye aş erdim ki diğer bütün çeşitleri hamile mamanvlarında var O yok dediği gibi arkadaşımın sabaha kadar onu yiyorum zavallı eşim her yeri aradı netten deli gibi araştırdık ama o çeşiti yok napalım
*ultrasonlara gelince benim sevgililer günü hediyem o olacak digital çerçeve içinde dönüp duran ultrason görüntüleri artık ben çantamda taşırım

Merhaba, biz geldik.
Dün aceleyle çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
Sevincimize ortak olan herkese sonsuz teşekkürler.
Bu sabah pek iyi değildim. 3 ay sorunsuz geçti bu sabah mide bulantısıyla uyandım.
Niye olur bu? Bir yerde bebeğin saçları çıkıyor ondan diye okumuştum.
Aman ne fena bir şeymiş.
Daha yeni yeni iki lokma atabildim ağzıma.
Sizler nasılsınız?

hayatım ister inan ister inanma ilk sana bakıyorum ve doruka burada mısınız iyi misiniz diye iyi mesajlarını okuyunca içim rahatlıyor çok sevindik iyi olmanıza

ayyy Ladyfog aynen beni anlatıyorsunn..dediklerinin hiçbiri bende de ya olmadı ya da oldu :))) bakalım ikimizinki tutacakmı kaydirigubbakcemile3

Valla aklıma gelem kriterleri yazdım şekerim. opuyorumnanaktanBaşka da bilmiyorum neye bakılıyordu.
Ne zaman belli olacak seninki? Randevun ne zaman?kaydirigubbakcemile5

günaydın Ebrucuumm :)) afiyet olsun.. benim de genelde burnum tıkalıdır hatt aşuan bile öyle... biz nem için eve nem makinesi aldık süper bir alet tavsiye ederim.. gerçekten çok rahatlıyor.. inanır mısın eşim horluyordu.. artık onun sayesinde horlamıyor bile...

Ben de düşündüm buhar makinesini arkadaşımda varmış bebeği olan herkesin mutlaka olması lazım ben sana veririm benimkini demişti, gittiğimizde alacağız bebeğinin pusetini de bana verecek, çok severek almıştı bayaa da pahalı birşeydi benim hamile olduğumu duyunca ayy çok güzel ben de kime vereyim diye düşünüyordum iyi oldu dedi.

Birşey soracam bu nem makinası ses yapıyor mu ? Ben en ufak bir tıkırtıdan bile uykuya dalamıyorum da ...

hayatım ister inan ister inanma ilk sana bakıyorum ve doruka burada mısınız iyi misiniz diye iyi mesajlarını okuyunca içim rahatlıyor çok sevindik iyi olmanıza

Eksik olma lütfen. opuyorumnanaktanZaten sizin bu desteğiniz olmasa delirirdim herhalde.
Sağ ol canım.

Back
X