Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mıımmm çok lezzetli bişi geldi birden gözümün önüneeeee cokacimcoook çok saol canıımm
ayyy yaaa ne güzel anlatmışsın
kebaptan daha güzel yaaa
[/URL][/IMG]![]()
Bakın kızlar kadın kendısı yapmıs oyun halısını... hos bence
ayyy canım benim aramızda nerden baksan 1 ay var benimde hiç karnım yoktu yavaş yavaş çıkmaya başladı işte
kıslar daha bunlar için erken değil mi? yani hele bir 5 aylık olsun ondan sonra bende yun halısı falanı filanı yani.
kızlar şimdi eşime söyledim sevinçten delirdi. akşama bakacağız iyice hareketlerine meleğimin....
ayyy canım benim aramızda nerden baksan 1 ay var benimde hiç karnım yoktu yavaş yavaş çıkmaya başladı işte
evet erken ama sadece fikar sahibi olmak amaç canım
canım sence bu tepesını kapattıgı şerıtler varya onu nasıl yapmıstır... ıcındekı madde nedır onun..
ttalıısm gelın ben yaparım sıze...
benim zaten göbeğim vardı öncedende.ama etek pant.falan giyince sıksade rahatca kapıyodum düğmeleri.şimdi şekle girmiyo tabi vede sertleşti.hafifte yukarı doğru sanki.şuandqa kimse hamile olduğumu anlamıyor ama bu haftalarda hızla büyüyor sanki bana öyle geldi.
bende cum<rtesi ilk hamile pantolonumu aldım.çok rahat ettim.çamaşırlarım sıkıyor şimdide.lastiklerini kasığıma indiriryorum artık yenilerini alana dek böyle idare edecek gibiyim
tamma buldum plastık sopaymıs
canım sence bu tepesını kapattıgı şerıtler varya onu nasıl yapmıstır... ıcındekı madde nedır onun..
kıslar ben kaçar
kendinize bebişlerinize cici cici bakın emi.
hepinizi kocaman öpüyorum muckkk
bende kıymalı makarna yapacağım inş.yapabilirsem :)