Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sagolun hepınız ama gıdeyım olmazsa ben doktora ya olmıcak bole hepsı tamam katlanıyosunda kulak agrısı zor oluyo...
ttalım bende de oluyo... yuruyemıyorum kıpırdayamıyorum bazen... ozellıkle sol tarafıma
anladım bu ağrı hamilelikten gelen bir ağrı, bende korktum başka bişey mi diye, neyse o zaman çekicez artık, olduğum yerden kıpırdamazsam ağrımıyo zaten bende put gibi yatarım o zaman hehe
valla tatlım... hamılelıkten mı degıl mı bılmıyorum ben... sımdı kılo almaya basladık ya tabı senı bılmıyorum bel bacaga baskı yapıyo gıbı gelıyo bana... kendımde onu goruyorum ınan kı.. ama dedıgım gıbı bende de oluyo.. ben 2 haftada 3 kılo aldım nerdeyse cunku..
sol erkek diyorlar ama belli olmuyor işte .... Benim kız olduğunu düşünmemdeki bir sebep erkekleri daha erken hissediyormuşsunuz kızlar 4.5 aydan sonra oynuyorlarmış. Ultrasounda resmen cinsiyetini gördüm dr sordu tahminler ne diye , ben burdan kız olduğunu görüyorum dedim şaşırdı kaldı bravo dedi. Kız kardeşim ben 2 kız doğurdum ultrasouna baksam halen anlamam diyor... Benim de burnum çok tıkanıyor kilo alınca böyle oluyor zaten sinüzitim de vardı önceden. Dr'a dün sordum fazla kullanmamak şartıyla otrivin kullanabiirsin zararı yok dedi. Elevit'e ilave olarak Demir hapına da başlıyorum portakal suyu ile iç daha iyi emilir dedi.
annişler ben bebişi sol tarafımda hıssetmeye basladım... sol olunca kız bebiş mi oluyodu yoksa oglancık mı?
ben hep solda hıssedıyorum artık... once alttaydı sımdı solda... bende erken hıssettım hareketını oglum mu olcak kı.... elevıt kullanamıyorum ben ıcınce kusuyorum ıkı tane aldım sımdıye kadar kutu olece kaldı yanı... az kaldı benımde ınsallah 27 subatta ogrencem cınsıyetını...
yaa ne güzel bi çok kişi hisstmeye başlamış,aslında bende sol tarafımda bişiler hissediyorum ama bebişin hareketimi orasını bilmiyorum,inş. 2gün sonra doktora gidicem inş. onda ögrenebilirim cinsiyetini yaa,merakla bekliyorum bakalım...sizler nasılsınız kızlar hamişlik nasıl gidiyor?
ayyy ne güzel ben de 27 sinde gidecektiimm.. bu kocam beni deli edecek... önce fuar var fuara gitmem gerek 1 hafta sonraya atalım dedi.. o gün fuara gitmeyeceği belli oldu.. olsun yine de ozaman gidelim kesinleşsin cinsiyeti diyor hala inanamıyorum yaa... eğer kızsa o an onun yüz ifadesini görmek istiyorumm.. çook bozulacak :))) sırf onun yüzünden bir 10 gün daha beklemek zorundayımm offf yaaa akannehir
tatlım benım... gec olsun guc olmasın dıyelım ozman... benım eşimde benı tehtıt edıyo ınan... bak kafamı bozma bı hafta gec gıderım dıyo... ama ben ÇATLICAM..... kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :bbo:
hoşgeldiiinn :)) çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım :)) sen nasılsın? seninki nasıl gidiyor? nerelerin ağrıyor ?:)
canım ben biliyorum ama neden öyle yapıyor.. o oraya gittiğinde pipisini görmek istiyor bebeğin.. onun korkusu onu görememek gittiğimizde büyümüş olsun daha rahat görelim diyor.. acayip taktı erkek çocuğa :))) neyse napalım bekleriz 1 hafta daha :))) ben de kesin olsun istiyorum bu yüzden pek ses çıkarmıyorum :)
canım ben biliyorum ama neden öyle yapıyor.. o oraya gittiğinde pipisini görmek istiyor bebeğin.. onun korkusu onu görememek gittiğimizde büyümüş olsun daha rahat görelim diyor.. acayip taktı erkek çocuğa :))) neyse napalım bekleriz 1 hafta daha :))) ben de kesin olsun istiyorum bu yüzden pek ses çıkarmıyorum :)
günaydınlar herkese güzel bir gün geçirmenizi diliyorummmmsağlıklı
ebrucum allahım sana kızınla bir ömür boyu yaşam geçirmeni nasip etsin tebrikler canım
şeymacım sana geçmiş olsun kulak ağrısı zor ve iltahap varsa tedavi edilmesi gerekir canım doktora git bence
beyazcım inşallah sınavın güzel geçmiştir ve mezun olursun canım
teşekkurler tatlım... ıltıhap vardı onceden bıraz fazlalastı herhal... hazırlanıyorum gıdıcem doktora sımdı dayanamıyacam cunku