• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hoşbuldum canım teşekkür ederim...Allah iyilik versin inş. hepinize canım,bende iyiyim çok şükür ilk 3ayın kötü günlerini geride bıraktık elh şimdi düzeldim,yaa bende gecen hafta bel ve karnımda çok agrı oluyordu ama şimdi ağrım filan kalmadı,sadece baş ağrısı oluyor okadar canım..opuyorumnanaktan

canım benimde belim ve kasıklarımda ağrı oluyor doktor normal dedi ama magnesıum diasporal yazdı krampalara kasılmalara ağrılara çok iyi geliyor birde ben serklaj olduğum için verdi bir bardak suya döküyorum içtikten 10 dak sonra hiç ağrım falan kalmıyor kabızlığada çok iyi geliyor

canım benimde belim ve kasıklarımda ağrı oluyor doktor normal dedi ama magnesıum diasporal yazdı krampalara kasılmalara ağrılara çok iyi geliyor birde ben serklaj olduğum için verdi bir bardak suya döküyorum içtikten 10 dak sonra hiç ağrım falan kalmıyor kabızlığada çok iyi geliyor

yaa benim doktorum bana yazmadı bir tek bugüne kadar folik asit verdi neden acaba? CADIARZU ayy canım çok geçmiş olsun,suan durumun nasıl iyi misin?

kıslar adanadan selamlar hepinize nasılsınız bakım bugün canım annelerim?

tesekkurler canım... sen nasılsın bebiş nasıl?? tatlım benım bıde sana bı sorum olcak... ınsallah bız eylulde adanaya tasınıyoruz da kalorıferlı ev bulmak mumkun mu... bıde klımalı olsa bebek usurmu adanada sadece klıma veya elektrıklı soba yeterlı olur mu cevaplarsan cok sevınırım ınan kı... kafamda takılı kaldı bunlar cunku

tesekkurler canım... sen nasılsın bebiş nasıl?? tatlım benım bıde sana bı sorum olcak... ınsallah bız eylulde adanaya tasınıyoruz da kalorıferlı ev bulmak mumkun mu... bıde klımalı olsa bebek usurmu adanada sadece klıma veya elektrıklı soba yeterlı olur mu cevaplarsan cok sevınırım ınan kı... kafamda takılı kaldı bunlar cunku

canım benim çok sevindim. bende az önce bebişinin kıyafetlerine bakıyordum.

adanada evlerin %30 u kaloriferli diyebilirim , ama kalorifere gerek olmayan bir şehir burası.Annemler klima ile ısınıyorlar , benim kendi evimde oturma odamda ufo var, gayet rahat ısınıyoruz , ne klima nede sobayı saatlerce yakmıyoruz , maximim yarım saat yanınca oda fırın gibi oluyor . bebiş içinde drlar zaten elektirik sobası diyor klima havayı daha çok kuruttuğu için klima kullanmıyoruz oturma odasında .

ama yazın adana çok çok sıcak , (benim evimde yazın klimaya gerek yok, yüksewk ve açık olduğu için esiyor) . normal evlerde klimasız yaz ayını geçirmek çok zor.

canım Adana da rahatlıkla bulabilirsin kaloriferli ev,ya da klimalı olsa da bebiş üşümez çünkü oranın kışı çok yumşak geçiyor,sadece 2ay biraz soguk oluyor o da şırnak gibi deil emin ol..bende cevaplayım dedm :) bizde osmaniye de oturuyoruz da yani annemler sıcaklık hemen hemn aynı orayla..

kızlar ben dokTORa gıdıyorum yaRım saat bı saat sonra gelırım opuyorum hepınızı gorusuruz

canım Adana da rahatlıkla bulabilirsin kaloriferli ev,ya da klimalı olsa da bebiş üşümez çünkü oranın kışı çok yumşak geçiyor,sadece 2ay biraz soguk oluyor o da şırnak gibi deil emin ol..bende cevaplayım dedm :) bizde osmaniye de oturuyoruz da yani annemler sıcaklık hemen hemn aynı orayla..

oyyy cok sagol canımbenım ıcım rahatladı...

Benimde nasipse 14 ağustos ;% 80 kız yarım 4 . Konrole gidicem testler uygulanacak çocuk için kanamam olduğu için 4 ayda 2 defa iğne vuruldum 3 gün arayla inş yavrum sağlıklı olur rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde onu bana bağışla tüm yavrularımızı da bağışla hayırlı ve sağlıklı dünyaya gelsinler inş

hayırlısı olsun canım
amin inşallah hayırlısıyla alalım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza

kızlar hepinize günaydınnn

hepiniz ne güzel bebeklerinizi hissetmeye başlamışsınız...
ben dün gece kalçamda felaket bir ağrıyla uğraştım. sanki bıçak saplanıyo gibi, yürümek bile işkenceydi, allahtan sabah kalktığımda hiçbirşey yoktu, sizede oluyomu böyle ağrılar

günaydınn canımm
nasılsınn

evet canım Allah herkese nasip etsiinn.. daha ilkti ama olsun devamı gelir inş. zemuszemus

gelir inşallah canımmbayanssulusmile

hosgeldın..... nasılsınız bakalım annesı ve guzusu....

iyiyiz canımm
sen nasıl oldun

hoşgeldinn canım...bebişin nasıl canım?

hoşbulduk tatlım
bebişim sessiz sedasız yerinde sağlığı yerinde çok şükür de ne bir çıkıntı var ne bir kıpırdama :kedi:
bakalım hayırlısı:kedi:

sen nasılsın canım

kızlar ben dokTORa gıdıyorum yaRım saat bı saat sonra gelırım opuyorum hepınızı gorusuruz

görüşürüz canım
geçmiş olsun tekrar
Şeniz

hoşbulduk tatlım
bebişim sessiz sedasız yerinde sağlığı yerinde çok şükür de ne bir çıkıntı var ne bir kıpırdama :kedi:
bakalım hayırlısı:kedi:

sen nasılsın canım

çokşükür canım benm,kıpırdar annesi 1kaç hafta sonra inş..:) bende iyiyim çok şükür canım,işte şu 2günün geçmesini sabırszlıkla bekliyorum :)

çokşükür canım benm,kıpırdar annesi 1kaç hafta sonra inş..:) bende iyiyim çok şükür canım,işte şu 2günün geçmesini sabırszlıkla bekliyorum :)

kıpırdar inşallah canım
yerinde sağ olsunda
dr 20.haftaya doğru dedi zaten:)
ama arkadaşlar hissediyor bende kıskanmaya başladım iyice:kedi::kedi:

sen 2 gün sonra dr mı gideceksin canımmopuyorumnanaktan

canım hareketlerini hissetmek için net 4.5 ay diyor ama sizler ne zaman hissetmeye başladınız hareketlerini

yaa benim doktorum bana yazmadı bir tek bugüne kadar folik asit verdi neden acaba? CADIARZU ayy canım çok geçmiş olsun,suan durumun nasıl iyi misin?
canım benim çok sağol şuan iyiyim erken doğum tedbiri alındı ama tabi taktir allahın dua edip yatıyorum ben gerisi allaha kalmış ne derse o tabiki canım

hoşgeldin canım nasılsın canım

Back
X