• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ayy rahat tuvaletimi yapayım diye kabızlık şurubumu içtim.. anaaammm sanırım bu seferde fazla çalışıyor bağırsaklarım... yerimde duramıyorummm 15 dk da bir wc deyiiim :)))

ayy rahat tuvaletimi yapayım diye kabızlık şurubumu içtim.. anaaammm sanırım bu seferde fazla çalışıyor bağırsaklarım... yerimde duramıyorummm 15 dk da bir wc deyiiim :)))

ay tatlım sorma dun gece aklıma geldın dedım ozlem naptı kabızılıgı nasıl oldu dıye yarın sorayım dıyodum bende...

ay tatlım sorma dun gece aklıma geldın dedım ozlem naptı kabızılıgı nasıl oldu dıye yarın sorayım dıyodum bende...

canım kabızlığım düzeldi aslında.. ama sıkmıyorum kendimi yine de :)) 2 3 gündür yapmamıştım yine acır diye dedim bugün içeyimde rahat rahat olsun hay içmez olaydıım.. bu seferde durduramıyorumm... durmadan çalışıyor :))) yine totom acıyor oturamıom üstüne ama olsun eskisinden daha iyiyim her koşulda çok şükür :)))

canım kabızlığım düzeldi aslında.. ama sıkmıyorum kendimi yine de :)) 2 3 gündür yapmamıştım yine acır diye dedim bugün içeyimde rahat rahat olsun hay içmez olaydıım.. bu seferde durduramıyorumm... durmadan çalışıyor :))) yine totom acıyor oturamıom üstüne ama olsun eskisinden daha iyiyim her koşulda çok şükür :)))

ohhhh tatlım cok şukur....

slm arkadaslar uzun zamandir yazamamistim.sizlerden ayri gecirdigim bu surec icersinde 2 li ve 3 lu testlerimi yaptrdim.cok sukur hersey yolunda..bebebegimin cinsiyetini de ogrendim.Bir oglumuz olacakmis Allah kismet ederse..hallisnacim sende guncellemelerimi ekleyebilirsin ..masallah ben yokken epey bir degisiklik olmus listede :)bebislerin cinsiyetleride belli olmus..Allah evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...sevgiler....

slm arkadaslar uzun zamandir yazamamistim.sizlerden ayri gecirdigim bu surec icersinde 2 li ve 3 lu testlerimi yaptrdim.cok sukur hersey yolunda..bebebegimin cinsiyetini de ogrendim.Bir oglumuz olacakmis Allah kismet ederse..hallisnacim sende guncellemelerimi ekleyebilirsin ..masallah ben yokken epey bir degisiklik olmus listede :)bebislerin cinsiyetleride belli olmus..Allah evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah...sevgiler....

hayırlı olsun canım... cok sevındım ya bı erkek bebıs daha masallah... ınsallah saglıkla kucagına alırsın...

akın akın erkek yağıyor listemize:) maşallahh...:nazar:
gözünaydın canım ekledim listemize..
güzel haberlerinin devamını bekliyoruz..

Maşşallahhh hiranur cum..herşeyin iyi gitmesine çok sevindimm..seninde bebişin erkek haa..ne güzell..bende bugün öğrendimm erkekmiş..bizim topik erkek cenneti olcak sanırım :))

@hallisna'nın mesajı üzerine bilgileri güncellemek için yazıyorum.
Biraz yoğun çalıştığım için foruma ara ara girip okuyabiliyorum ama muhabbetiniz o kadar hızlı ilerliyor ki takip etmem, cevap yazmam mümkün değil :)
Gebeliğin 16. haftasındayım. Çok şükür ki bebişin gelişimi&sağlığı gayet iyi :nazar:. 3 hafta önce 2'li test yapıldı. Risk düşük çıktı (27.000'de 1)
Cumartesi günkü kontrolde cinsiyetini öğrenemedik zira bağdaş kurup oturmuş, emin olamıyorum dedi doktorumuz.. 2 hafta sonra 3'lü test için gideceğim. Belki o zaman öğrenebiliriz.
Yine çok şükür ki gebelik sürecinde haff bir kabızlık dışında hiçbir problem yaşamadım. Bulantı, başdönmesi vs gibi şeyler hiç olmadı :nazar:
4 ayda toplam 2 kg aldım. Yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum. Bol bol su içiyorum, sıvı gıdalar almaya dikkat ediyorum. Tuzu mümkün olduğunca azalttım. Turşu yasak. Hergün 1 adet köy yumurtası & 1 tabak köy yoğurdu & en az 2 bardak süt & 1 kaşık pekmez & biraz ceviz & meyve fiks yiyorum. Elevit pronatal dışında destek kullanmıyorum.
Babamız halen askerde, 17 Mayıs'ta terhis olacak. Her kontrol sonrası USG görüntüsünü ve göbüşün son halinin fotosunu e-maille yolluyorum.
Bu arada hergün & gece bebeğimizi sağlıkla sıhhatle kucağıma alabilmek için Allah'a dua ediyorum :Saruboceq:

slm hallisna:)))))))))) bılgılerımı guncellemek ıcın mesaj cekmıssın..canım dr randevum persembe gunu
kısmetse ogun 4 lü tarama testı yapılacak bebısımın ve cınsıyetını ogun ogrenıcem.persembe gunu sonucları aldıktan sonra senıde bılgılendırırım.....

kızlar ben cıkıyorum cok yorgun hıssedıyorum kendmı... opuyorum hepınızı aksam gorusuruz ınsallah opuyorum tekrar tekrar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back
X