• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

15+6 sın sanırım ne zaman öğrendin cinsiyetini ne güsel ya erkenden :) erkek olmasının avantajı oluyor sanırım buda ;)zemuszemus

Canım ben tam olarak 13 haftaıktım öğrendiğimde dr.kesin değil dedi ama tabi ben hazırlamaya başlamıştım bile kendimi.Sonra başka bir dr.a gittim o da 100 de 99 erkek dedi.Ben de çok şaşırmıştım 13 haftalıkken söylemesine hatta ben diyordum benim dr.um görse de söylemez çünkü sorduğumda oooohoooo 18.haftadan sonra o da açarsa demişti hiç umudum yoktu ama gördük ki YİĞİDİN MALI MEYDAN DA GEZERMİŞ iki dr.a da gösterdi oğluşum pipisini:roflol:Hem senle aramızda çok çok büyük bir fark yok sanırsam ya tam 1 hafta var galiba sorun hafta da değil aslında bebişin açıp açmaması.

bizim şimdilik yiğit olacak gibi görünüyor erkek olduğunu kesinleştirisek isiminide kesinleştiricez inşallah kız olsaydı yağmur olacaktı

arda doruk benim daha çok hoşuma gitti canım

canım ahmet arda güzel geldi bana

çok güzel isim canım hanlı izimleri beğeniyorum canım bu arada bizimde soyadımız öztürk

ay canım bizdede aynıydı ama şimdi benim bu çektiklerimi görünce senin hakkın dedi eşim istediğin isimi koyabilirsin hiç karışmıyacağım dedi bende çok sevindim

güzel dimi beğenmene sevindim canımcımm:kedi:
yiğitte çok güzel ama ben çok severim erkekine yakışır :kedi:

kızlar ben yarın gelemeyebilirim
şimdiden hepinizin mevlid kandili mübarek olsun
dularınız da bizi de unutmayın
öpüyoruz siziopuyorumnanaktan

evet en güzeli hayalim bu işte
hemen herkes ismini bilip ona göre hitap etsin meleğimeeeopuyorumnanaktan
en güzeli canım doruk ta çok güzel artık değişmez kalır öyle
ismiyle yaşasın inşallahhhopuyorumnanaktan

Amiiiiinnn canım allah herkesin bebişine uzuuuuuun uzun sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:

Ben de çıkıyorum kızlar salata yapıym masayı hazırlıyayım kocişim gelicek bu gün uzaklara gitti canım benim neyseki aynı saatinde gelicek kendinize iyi bakın öpüyorum:1hug:

iyi akşamlar kızlar anaca uğraya bildim benim kociş evde olduğu için pc bütün gün ondaydı bende sabah bir baş ağrısıyla kalktım hala çok kötüyüm inşallah yarın geçerçok güzel muhabbetler edilmiş yine yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz seymacım sanada geçmiş olsun bende senin gibi çok hasta olmuştum canım kadın doğum doktoruma gittim bana o ilaç vermişti sende git bence
hepinizi çok öpüyorum yarın kociş yine evde olacak eğer uğrayamazsam yada gelemezsem hepinizin kandili mübarek olsun allahım dualarınızı kabul etsin kocaman öpüldünüz

ben öğreneli 1 hafta oldu tam 16 haftalıktı öğrendiğimde canım sen 13de öğrenmişin ne güsel valla bnm kız bi doktora gttik gstermedi 2 gün sonra baskasına gittim %90 kız dedi sonra önceki gttime gidip teyid etmek istedim o yine gremedi :) şmdi hangi doktora devam edicem diede karısığım doğrusu :) ''burada çoğumuz aynıyız satn canım haftalarımz fark olabilir ama hemen hemen aynı ayız buda çok güzell bişe ya :) bi çok gebiş opuyorumnanaktan
Canım ben tam olarak 13 haftaıktım öğrendiğimde dr.kesin değil dedi ama tabi ben hazırlamaya başlamıştım bile kendimi.Sonra başka bir dr.a gittim o da 100 de 99 erkek dedi.Ben de çok şaşırmıştım 13 haftalıkken söylemesine hatta ben diyordum benim dr.um görse de söylemez çünkü sorduğumda oooohoooo 18.haftadan sonra o da açarsa demişti hiç umudum yoktu ama gördük ki YİĞİDİN MALI MEYDAN DA GEZERMİŞ iki dr.a da gösterdi oğluşum pipisini:roflol:Hem senle aramızda çok çok büyük bir fark yok sanırsam ya tam 1 hafta var galiba sorun hafta da değil aslında bebişin açıp açmaması.

oo bu arada isimlerde konuşulmuş benim erkekimin adı mert talha olacak teyzeleri ama kızım olsaydı
eylül olacaktı erkek ismini ben çok istiyordum kız isminide babası kısmet benimki neymiş:ecrin_bebek:

selam kızlar coktandır giremiyorum.bu gün doktora gittik sattan geriden geliyormuş bebişim acaba sorun olurmu.2li test yaptırdım.cumartesi alacağım kısmetse.ultrasona girdik doktor yok daha erken cinsiyeti belli olmaz dedi.3-4 hafta beklemen lazım.başka doktorada gideceğim.ya birde doktorla ultrasona bakan ayrı doktorlar.doktora gittim tahlilleri yaptırdı yazılan bilgilere baktı okadar ne kadar kolay doktorluk ya.

selam kızlar coktandır giremiyorum.bu gün doktora gittik sattan geriden geliyormuş bebişim acaba sorun olurmu.2li test yaptırdım.cumartesi alacağım kısmetse.ultrasona girdik doktor yok daha erken cinsiyeti belli olmaz dedi.3-4 hafta beklemen lazım.başka doktorada gideceğim.ya birde doktorla ultrasona bakan ayrı doktorlar.doktora gittim tahlilleri yaptırdı yazılan bilgilere baktı okadar ne kadar kolay doktorluk ya.
canım bu sorun değil.. bir bakıyorsun 1hafta geride bir bakıyorsun ileride.. birdaha bakmışsın arayı kapatmış bile..
bu gelişim ile ilgili bir sorun teşkil etmiyor.. şöyle düşün ki 3250gr doğacağına 3200gr doğacakyerimseniben

oyy hdi hayırlısı karnındaki güzel bebeğin kız mı? erkek mi?olduğunu öğrenirsin inş...öğrenince daha bi başka oluyo ya ...
tatlım benim yavrum kız ama yarın tescillenecek inş sağlıkla.. bana 12.haftasında söylemişti doktor:)

Back
X