• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

amiinn amiiinnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

amın amın amın canım amın... bırbırımıze dua edelım bu aksam ınsallah kızlar unutmayın dualarınızda nour

Canım arkadaşım hoşgeldin. Dualarına yürekten katılıyorum. Allah yokluğunu aratmasın, hepimizin bebeğini hayırlısı ile kucağına versin...

Ayy canımmm ne güzel yazmışsınnn...tüm kalbimle AMİİNNNNN diyorumm..bende bugece hepimiz için dualar etcem..zaten ediyom ama bugün daha önemli bi gece..
hoşgeldin tatlım..seninde kandilin mübarek olsunnn..Şeniz

canım hepimizin duları için aminnnnn bu akşam hep dularımda olacaksınız canlarım merak etmeyin allahım bizlere mükafatımızı verecek karnımızda olan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip edecek inşallah

Matik olanları da var elde olanları da mevcut. İçine hangisi sinerse onu alır, kullanırsın. :hulya:

o zaman ben matik olandan alırım:))
elimde yıkayamamkii:kedi:

canım hepimizin duları için aminnnnn bu akşam hep dularımda olacaksınız canlarım merak etmeyin allahım bizlere mükafatımızı verecek karnımızda olan bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip edecek inşallah

aminnn inşallah tatlışımm
sen nasılsın meleğin nasıl bakimolumunekankayizsmile

aminnn inşallah tatlışımm
sen nasılsın meleğin nasıl bakimolumunekankayizsmile

allah razı olsun canım çok iyiyiz şükürler olsun ufak tefek sıkıntılarımız oluyor ama onlarda normal olağan şeyler inşallah hep böyle gider sende meleğinde iyidir umarım baş ağrın devam ediyormu

allah razı olsun canım çok iyiyiz şükürler olsun ufak tefek sıkıntılarımız oluyor ama onlarda normal olağan şeyler inşallah hep böyle gider sende meleğinde iyidir umarım baş ağrın devam ediyormu

bugün yok çok şükür canım arada yokluyor ama
dediğin gibi arada ufak tefek sıkıntılar olsada onada şükrediyorum meleğim çimde iyi ya yeter bana diyorum:emir_bebek:

kızlar bakın ben bı sıte buldum bebek eşyalkarı gıysılerı cok ucuza... ama kalıtesı nasıldır bılmıyorum ucuz etin yahnısı olayıda olabılır yanı

En Ucuz e-bebek Mağazası- Enes Bebe| Çeyiz ve Gereçleri | TÜRKİYE'NİN EN UCUZU

evet biliyortum bunu görmüştüm bende.zatenyazın sıcağında doğacaklar atlet külotla geçecek çoğu zamanları.çok sıkta yıkanacak öyle pahalı şeyler almayacağım ben.hemende küçük geliyor sonra boşa para.

Selam güzel anneler.Nasılsınız bakalım?Ben iyiyim bugün çok şükür.Ama gece kaç defa uyandım doruğum yüzünden.Giderek daha da güçleniyor hareketleri bakalım 9 aya kadar fırlayıp çıkmazsa oradan.:sm_cool:Ama uyansamda gecenin bir yarısı çok hoşuma gidiyor.Yaşadığına emin oluyorum yani önceden dr.randevusu yaklaştıkça acaba yaşıyor mu kalbi atıyor mu diye düşünmekten hal oluyordum.Şimdi biliyorum ki yaşıyor her an hatırlatır oldu artık kendini oğluşum.
Bebiş kıyafetleri konuşulmuş.Hepsini okuyamadım ama merak ettiğim şey acaba en çok ne lazım olacak bize?En önce hangilerini almamız gerekir?Allah korusun erken doğum falan.....Ben hala tek bir şey bile almadım cesaret edemiyorum sanki nedense.Bir almaya başlasam arkası gelicek ama.Çevre baskısı da tabii aaaaa daha erken durun bakalım falan filan işte.

Selam güzel anneler.Nasılsınız bakalım?Ben iyiyim bugün çok şükür.Ama gece kaç defa uyandım doruğum yüzünden.Giderek daha da güçleniyor hareketleri bakalım 9 aya kadar fırlayıp çıkmazsa oradan.:sm_cool:Ama uyansamda gecenin bir yarısı çok hoşuma gidiyor.Yaşadığına emin oluyorum yani önceden dr.randevusu yaklaştıkça acaba yaşıyor mu kalbi atıyor mu diye düşünmekten hal oluyordum.Şimdi biliyorum ki yaşıyor her an hatırlatır oldu artık kendini oğluşum.
Bebiş kıyafetleri konuşulmuş.Hepsini okuyamadım ama merak ettiğim şey acaba en çok ne lazım olacak bize?En önce hangilerini almamız gerekir?Allah korusun erken doğum falan.....Ben hala tek bir şey bile almadım cesaret edemiyorum sanki nedense.Bir almaya başlasam arkası gelicek ama.Çevre baskısı da tabii aaaaa daha erken durun bakalım falan filan işte.

Hoşgeldin canım benim... Nasıl güzel bir duygu bu tekme hadisesi, seni çok iyi anlıyorum... boshayallersmile
Linkten bakabilirsin.

İrem Bebe - Doğum Çantasında Neler Olmalı

bugün yok çok şükür canım arada yokluyor ama
dediğin gibi arada ufak tefek sıkıntılar olsada onada şükrediyorum meleğim çimde iyi ya yeter bana diyorum:emir_bebek:

Angel senin de normalde migrenin var mıdır?Ben hamilelikten önce migren tedavisi gördüm ama pek te işe yaramıyor.Hamilelikte iyice arttı baş ağrılarım 1 gün ağrımazsa 2.gün mutlaka ağrıyor e malum doğru düzgün ilaçta alınmıyor.Çekip duruyoruz işte baş ağrısını ama onlar için değer....

slm kzılar naıslsınız?
herkesin kandili kutlu olsun ,dualarımız kabul olsun inş kzılar,sağlıcakla alalım bebişlerimiiz kucaklarımıza
Allah isteyip de olmayanlara da cversin inş
geçmişe şöyle bi baktım da çiğdemdi sanırım ismin cnm wild cat hayırlı olsun oğluş olduğu kesinleşmiş,tebrikler cnm
bebek kıyafetlerini konuşmuşssunuz
ben 7 ayda erken doğum olabilir diye bavula ne koyacaksam onları almıştım kendime geceleik,bebeişe hastane çıkışı bi akç tulum valan,hani acil bişey olursa diye tam da değildi çantam sadece bikaç parça bişey olsun istedim diğerleri zaten sonra yapılırdı
alışverişimi tam olarak 8.ayda ayptım
hepsini hacışakir toz sabun matikle yıkadım ciltleri hassa alerji olmasın diye
hassa ciltler için yumuşatcıı var onlardan da koymuştum
çok abartmamaya çalıştım herşeye alışssın diye
bieyde olmadı çok şükür 6 aydan sonrada herşeyini bizim matikle yıkıyorum bi sorun yok
hepsi sıcak ütülye ütülendi mikropları öldürdük
başka aklıma bişi gelmiyo
siz aklınıza geldikçe sorun 9 aylık anneyim valla bilgiler taptazekaydirigubbakcemile3

slm kzılar naıslsınız?
herkesin kandili kutlu olsun ,dualarımız kabul olsun inş kzılar,sağlıcakla alalım bebişlerimiiz kucaklarımıza
geçmişe şöyle bi baktım da çiğdemdi sanırım ismin cnm wild cat hayırlı olsun oğluş olduğu kesinleşmiş,tebrikler cnm
ben 7 ayda erken doğum olabilir diye bavula ne koyacaksam onları almıştım kendime geceleik,bebeişe hastane çıkışı bi akç tulum valan,hani acil bişey olursa diye tam da değildi çantam sadece bikaç parça bişey olsun istedim diğerleri zaten sonra yapılırdı
bieyde olmadı çok şükür 6 aydan sonrada herşeyini bizim matikle yıkıyorum bi sorun yok
siz aklınıza geldikçe sorun 9 aylık anneyim valla bilgiler taptazekaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin kuzum... Evet dün kesinleşti oğluşumun olacağı, teşekkür ederim.
Senin de kandilin mübarek olsun...

Evet bu doğum çantası listesindekileri en önce hazırlamamız gerekli.Hatta bence 6.aydan sonra kenarda hazır bulunmalı herşeye hazırlıklı olunmalı yani.Ama bebek için birşey göremedim listede?Bezi zıbını vs.

bol bol kısa kollu ve askılı body.
atlet kilot takımları
ince penye tulum patik eldiven
ince penye bi battaniye
kusmalar için ağız bezleri

ilk aklıma gelenler bunlar acil listesinde

haftaya perşembe eşimin doğum günü 4 mart yani.o sabaha aldım randevuyu.cinsiyetini görürsek hediye olsun diye. inşallah gösterir benimki:)

slm kzılar naıslsınız?

hehe ne güzel hiçbirşeyi unutmadan tekrar anneliği yaşayacaksın.Benim merak ettiğim genel anlamda bebişe alışveriş yaparken fazla sayıda almamız gerekenler neler?Yani zıbını falan hergün değişecek üzeri tulumu falan bunlardan kaçar tane almamız uygun olur?Fazla da almak istemiyorum çünkü hem yakınlarımızdan çok fazla gelicek hem de küçülüvericekler hemen.Ama gelicek diyede almamazlık etmiyeyim diyorum.

şu alışveriş mevzuu çok korkutuyor beni.en az harcama ile eksiklerimi tamamlamak istiyorum bende her anne gibi.fuzuli aksesuarlardan hiç aklıma bile getirmiyorum.

araba alma konusunda kararsızım ilk etapta.kendi arabam var heryere araçla gidiyorum.otomobile takılan anakucaklarından alıcam ilk başta sonra mecbur kalırsam araba almayı düşünüyorum.hem anakucağında evde sallayabilirimde yada misafirlikte.

birde beşik mevzuu var.park yatak ilk tercihim olacak gibi.karyola istemiyorum şimdiden çünkü oda yapmayacağım. sallanan küçük beşik alsam nekadar yatacakki içinde.

bu gibi fikirlere de ağırlık verip paylaşalımmı kızlar...

canımcım sende şanslı anneler arasından ne güzel ne büyük mucize onu ve hareketlerini hissetmek darısı başımıza inşallahhzemuszemus

Angel senin de normalde migrenin var mıdır?Ben hamilelikten önce migren tedavisi gördüm ama pek te işe yaramıyor.Hamilelikte iyice arttı baş ağrılarım 1 gün ağrımazsa 2.gün mutlaka ağrıyor e malum doğru düzgün ilaçta alınmıyor.Çekip duruyoruz işte baş ağrısını ama onlar için değer....

canım bende sinüzüt var hemde ileri derecedeydi iltihaplı şimdi ilaç kullanamıyorum ama sürekli boğaz akıntım var ağrılarım var işte ne yapalım dediğin gibi herşey yafrularımız içinn:kedi:

sen nasılsın canımm

slm kzılar naıslsınız?

merhaba canım hoşgeldin sendeee
herşeyi anlatmışsın güzelce umarım bunları bizde en kısa zamanda kullanırız, bu güzellikleri yaşarız hep beraberrr:emir_bebek:

Back
X