• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

uyuzzlaaarr bizim ödediğimiz vergilerle maaşlarını alıyorlar... bir de insana insan gibi davranmıyor onlar... devlet hastanelrine Allah kimseyi düşürmesin... hoş hiçbir hastaneye düşürmesinde devlete hiç düşürmesiinn...

geçen gün bir arkadaşım anlattı bizim burada bilenb bilir bakırköy devlet hastanesi var... kadının biri orada doğum yapmış... neyse doğum sırasında hani şu makas varya oraya çık demişler kadın yapamıyorum demiş ağrısı mı vardı neydi artık bilmiyorum... yap yapamıyorum çık çıkamıyorum falan doktor sinirlenip " biz mi yap dedik sana bu çocuğu nasıl yaptınsa doğuracaksın" deyip azarlamışlar... hiç mi vicdan yok korku yok bu insanlar yaa :S

:1shok::1shok:Allah akıl fikir versin böyle vijdansızlara ben de duymuştum hem de daha edepsizini.Devlet hastanelerinde oluyor tabi böyle şeyler.Parayı basınca özel hastanede olmuyor tabi.

Özlem ben doğum ve bebek bakımı kursuna gitmek istiyorum.Orada herşeyi öğretiyorlar.Hastane özelde olsa devlet hastanesi de olsa ben pek umut bağlamıyorum ne kadar gösterebilirler ki.Zamanı olan gitmeli bence.Ben hep evdeyim şu havalar biraz daha iyi olsun araştırıcam....

aslında çok hakslıızn cnm mutlaka gidilmeli
ben okula da gitiiğim için gidememiştim artık bu 2.olduğu içinde düşünmüyorum ama evde olsam giderdim
bişey olduğu zaman başkasını arayıp sormak zor bide herkes başka bişey söylüyo en iyi yol bildiğin yoldur dedim kendim yaptım hep ama netin ban çok faydası oldu

uyuzzlaaarr bizim ödediğimiz vergilerle maaşlarını alıyorlar... bir de insana insan gibi davranmıyor onlar... devlet hastanelrine Allah kimseyi düşürmesin... hoş hiçbir hastaneye düşürmesinde devlete hiç düşürmesiinn...

geçen gün bir arkadaşım anlattı bizim burada bilenb bilir bakırköy devlet hastanesi var... kadının biri orada doğum yapmış... neyse doğum sırasında hani şu makas varya oraya çık demişler kadın yapamıyorum demiş ağrısı mı vardı neydi artık bilmiyorum... yap yapamıyorum çık çıkamıyorum falan doktor sinirlenip " biz mi yap dedik sana bu çocuğu nasıl yaptınsa doğuracaksın" deyip azarlamışlar... hiç mi vicdan yok korku yok bu insanlar yaa :S

tatlım gercekten...Allahım devlet hastanesıne dusurmesın... sankı adamlar konusmak ıcın bıle para alıyolar zaten... bıde azarlamalar falan gercekten bızde dun yasadıgımız ıcın.. devlet hastanesınde dogum yapcaksanda kesın bı yakının orda calıscak... ya ben ozele gıdıyorum her yer mıs gıbı tertemız.. doktorlar guler yuzlu. en ıyısı özel

hoşbulduk şeymacım
iyim cnm sağolasın zeynebimde iyi teyzesi uyuyo şimdi bende size bi bakayım dedim sınavım vardı cnm annemdeydim 4-5 gündür dün geldim daha
bitti çok şükür mezunum artık
sen naıslsın cnm ,bebişin nasıl herşey yolundadır umarım

bızde cok ıyıyız cok sukur teyzesı.. oooo tebrıkler canım bttı ha artık okul.. masallah cocukta yaparım karıyerde ha... supersın masallah dıyelım ya :nazar:

Özlem ben doğum ve bebek bakımı kursuna gitmek istiyorum.Orada herşeyi öğretiyorlar.Hastane özelde olsa devlet hastanesi de olsa ben pek umut bağlamıyorum ne kadar gösterebilirler ki.Zamanı olan gitmeli bence.Ben hep evdeyim şu havalar biraz daha iyi olsun araştırıcam....

olabilir canım aslında...vakit ayırmak lazım biraz tabi... benim hafta sonları şuan için elimi kıpırdatacak halim kalmıyor.. belki havalar düzelince.. herşey yoluna girerse bende araştırmaya başlarım :)

ben okula da gitiiğim için gidememiştim artık bu 2.olduğu içinde düşünmüyorum ama evde olsam giderdim
bişey olduğu zaman başkasını arayıp sormak zor bide herkes başka bişey söylüyo en iyi yol bildiğin yoldur dedim kendim yaptım hep ama netin ban çok faydası oldu

canım sen okula örgün öğretim olarak mı devam ettiiinn?? ayy ne kadar garip ve güzel bişi yaa :)) karnın burnunda okula gidiorsuunn hiiii çok şekerrrkaydirigubbakcemile3

Tabiki de senin ihtiyacın olmaz artık 1.den tecrübe edinmişsin.2.ciyi daha bi güzel bakarsın.

Gerçi bizde de çooook bilmişler var ama bakalım kimler kimler karışacak kalabalık olucaz ilk zamanda tabi annemler falan da gelicek e burada zaten kalabalık yaşıyoruz evlerimiz dipdibe eşimin akrabalarıyla bilmiyorum artık bebişime emzirmeden emzirmeye dokunabilirim heralde artık her kafadan bir ses şimdiden gözümün önüne geliyor kimseyi kırmadan üzmeden atlatabilecekmiyiz bakalım.

Bundan 26 sene önce de annemi azarlamışlar Çapa'da. Yani çeyrek asırda değişen pek bir şey olmamış anlaşılan. :oklava:
Ben devlet hastanesine gidiyorum; ama doktorlarımız bir kibar bir kibar anlatamam. Yaratılıştan mıdır nedir anlamadım. Dün acilde beklerken kadının birinin doğumu başlamış. NST'ye bağlamışlar, yatış verecekler kadına. Doktor "dur sana bilgi vereyim" diye bir anlatmaya başladı, kadın bir rahatladı anlatamam konuşma sonunda. İyisi de var, kötüsü de demek ki. İzmirli arkadaşlara tavsiye edebilirim gittiğim hastaneyi ve doktoru...

canım sen okula örgün öğretim olarak mı devam ettiiinn?? ayy ne kadar garip ve güzel bişi yaa :)) karnın burnunda okula gidiorsuunn hiiii çok şekerrrkaydirigubbakcemile3

ay evet sorma başat utandım valla
af çıkmıştı geri döndüm işte tezsiz yapıyordum
herkes mini mini 20-23 yaşlarrında ben 27 ydim
ama baya sempatik oldum gelip karnımı falan seviyorlardı annecik geldi diyodu arkadaşlarımkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnma.s.

hos bulduk canım sıze bi kaç site verıyım cok uygunmus oradakı bebek ürünleri kuzenım istanbuldan gıdıp toptancılarından alcaktı bebek arabası falan ucuz olur dıye onlarda bızde satıs bu sıtelerde ve fıyatlarımızda cok uygun demısler

]

.ilkyuva.com]Ilkyuva - Çocuk Gereçleri Online Satış Merkezi[/url]
civcivbebe.com]Civcivbebe.com : Ucuz ve Kaliteli Bebek Alışveriş Sitesi[/url]
erenbebe.com]Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU[/url]
nukoland.com]NukoLand Çocuk Gereçleri[/url]

Tabiki de senin ihtiyacın olmaz artık 1.den tecrübe edinmişsin.2.ciyi daha bi güzel bakarsın.

Gerçi bizde de çooook bilmişler var ama bakalım kimler kimler karışacak kalabalık olucaz ilk zamanda tabi annemler falan da gelicek e burada zaten kalabalık yaşıyoruz evlerimiz dipdibe eşimin akrabalarıyla bilmiyorum artık bebişime emzirmeden emzirmeye dokunabilirim heralde artık her kafadan bir ses şimdiden gözümün önüne geliyor kimseyi kırmadan üzmeden atlatabilecekmiyiz bakalım.

cnm gözün korkmasın ama tam bir rezillik oluyor inan
birinin yap dediğini yapma diyor ben sana böyle dedim niye öyle yaptın deniyor insan bunalıyo valla
ben sonunda isyan etmiştim
biri diyo bırak ağlasın ciğerleri gelişirmiş
diğeri geliyo niye ağlatıyon diyo
deli oldum deli
sen daha bilmezsin diye herkes karışıyo da karışıyo
her bebek aynı olmuyo bunu bi anlasalar herkes kendininki gibi olsun istiyo
eşim bile diyodu bırak ağlasın diye bigün onun yanında ağlamaya başladı susturamadım
niye ağlatıyon dedi sinir oldum
hani dedim böyle böyle diyon ne oldu
her zaman değilmiş o
kendin araştır kendi bildiğini yap derim bide burasına güven kk ya
bebeişler aynı zamanda doğduğu için kıyaslama şansın çok oluyo
dr.a giden oluyo senden önce bilgiler vermiş oluyo benzen rahatlıyorsun sende

ben yavaş yvaş kaçayım
mutfakta bulaşıklarım duruyo
evimi az toparlatayım daha çamaşırlar var 2 posta yıkanacak
bi poısta toplanacak
hava güzelse kuzumu biraz dışarı çıkarayım yatak odam toplanacakk
dolapta giyemedğim bir sürü kıyafet var onları kaldırayım yer açılsın zeynebibnkileride oraya astık tepiş tepiş oldu onları ayırayım artık eşim ne zaman dolap alırsa yerleştiririm
hepsi bugün bitmezde yarın falan devam ederim
başım ağrıyo bugün çok
birazda bulantım var
acıktım da ne yesem ki
zeynebim uyandı onu aldım geldim

şu alışveriş mevzuu çok korkutuyor beni.en az harcama ile eksiklerimi tamamlamak istiyorum bende her anne gibi.fuzuli aksesuarlardan hiç aklıma bile getirmiyorum.

araba alma konusunda kararsızım ilk etapta.kendi arabam var heryere araçla gidiyorum.otomobile takılan anakucaklarından alıcam ilk başta sonra mecbur kalırsam araba almayı düşünüyorum.hem anakucağında evde sallayabilirimde yada misafirlikte.

birde beşik mevzuu var.park yatak ilk tercihim olacak gibi.karyola istemiyorum şimdiden çünkü oda yapmayacağım. sallanan küçük beşik alsam nekadar yatacakki içinde.

bu gibi fikirlere de ağırlık verip paylaşalımmı kızlar...

evet canım bende araba almayı düşünmüyorum dediğin gibi ana kucağı alıcam hemd arabada kullanıcam hemde evde annemlerde falan:)
inşallah tabi
park yatakta bilemiyorum belki olabilir yaa yatak konusunda çok kararsızım bakalım hayırlısı

cnm ben devlet hastansinde doğum ayptım genelde söylemiyorlar
eşim orda çalışıyo benim o yüzden çok ilgilendiler
kızım bir hafta küvezde kaldı benim yoğun bakımda kaksı yapmış biraz çektirdi bize
başlarda ben yoğunbakıma emzirmeye gittim sadec hemşire şöyle emzir şöyle tut falan dedi o kadar
gazını nasıl çıkaracağımı gösterdi işte
altını bağlamayı göstermedi
Allahtan ben hep netten araştırmıştım nasıl olur diye videolar falan var anlatan onları izleyin derim herşeyi gösteriyo nasıl banyo yapıtırılacağı nasıl gaz çıakrılacağı,nasıl yatıracağın falan
hastaneye çok güvenme derim
yanında refaketçi oluyorya o yüzden pek iey söylemiyo hmşireler

off ya ilk olunca çok korkuyorum ben herşeyden en çokta altını değiştirmekten belki size komik gelebeilir ama benim en çok becerememekten korktuğum şey alt temizliği kzılar yaaa bayoyu falan yalnız yaptıramam zaten annem eşim olurda alt değiştirmeyi becermem lazım:kedi:

Yaaaa:1shok:iyiki sokmamışsınız o kaynar suya yavrucağı iyiki de farketmişsin canım.Biz baktık eşimle e-bebek te vardı bebek küveti yanında derecede veriliyor suyu ölçmek için ondanda alıcaz.Ayy ne çok şey var alınacak bir de nereye koyucam onca şeyi bilmem.

hmm burdada varmış e bebek mağazası siercim gitmişti çok beğenmiş
bizde bi uğrayalım bakalım orayaopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar ben deldım
:)

merhaba canımm nasılsınopuyorumnanaktan

Back
X