• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlarr merhabalar,

ya ben ne diycem italyadan ne zamandır görünmüyo , onu merak ettim, belkide akşam giriyodur ben girmediğim için görmiyorumdur, haberi olan var mı

Evet ya benim de aklıma geldi Pınar dün hatta Aslı yı da göremiyorum ne zamandır?Nerdeler acaba yoksa giriyorlarda ben mi görmüyorum?Özlemcim (soho)sen genelde buradasın geliyorlar mı?

kızlarr merhabalar,

ya ben ne diycem italyadan ne zamandır görünmüyo , onu merak ettim, belkide akşam giriyodur ben girmediğim için görmiyorumdur, haberi olan var mı

MERHABA sersuma benmde dıkaktımı cektr.gorunmuyorr bu aralar yazmıyor . ınsallah bı sorun yoktur kendsıyle yada bebegıyle..

Yeni bir kelime öğrendim: anatidaephobia. Anlamı da şuymuş: Her an bir yerde bir şekilde bir ördek tarafından izlendiğiniz korkusu.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet ya benim de aklıma geldi Pınar dün hatta Aslı yı da göremiyorum ne zamandır?Nerdeler acaba yoksa giriyorlarda ben mi görmüyorum?Özlemcim (soho)sen genelde buradasın geliyorlar mı?

canım geçen gün bende merak ettim.. baktım yakın zamanda girmişti... ama sanırım yazmak için vakti olmuyor... kötü bişey olmadığını düşünüyorum..
aslı içinse biliyorsunuz çalışıyor yorgun geliyorsa eve belki giremiyordur...

Merhaba arkadaşlar hep okuyup yazmaya ffırsatım olmadan çıkıyorum. Allaha şükür herşey yolunda herkes güzel haberler veriyo. Benimde normalde ayın 13.de randevum ama dayanamayıp başka bi hastaneden randevu aldım cumartesi için. Bide ben çok kaşınıyorum arkadaşlar ellerim özxellikle böle kırmızı kırmızı oldu ve kaşınıyo sizlerde de var mı kaşıntı? Bulantılarum azaldı ama hala 2 güne 1 yediğimi çıkardığım oluyo vee bende hissetmek istiyorum artık bebişimin hareketlerini:emir_bebek:

ayh neceymiş bu kelıme.. ılk defa duyuroum kendıde anlamıda ılgınc geldı bayaa:dance: nerden ogrendın:))

Bir sözlükten öğrendim. Aslında İngilizce ama hastalık isimleri latince olur genelde. Böyle insanlar da mı varmış. Hayret!! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın bişeyler yiyelim bakalım daha akşam yemeğine çoook vakit var.Sonra da yemek yaparım akşam için byyyyyyyyhihoyyyt

Merhaba arkadaşlar hep okuyup yazmaya ffırsatım olmadan çıkıyorum. Allaha şükür herşey yolunda herkes güzel haberler veriyo. Benimde normalde ayın 13.de randevum ama dayanamayıp başka bi hastaneden randevu aldım cumartesi için. Bide ben çok kaşınıyorum arkadaşlar ellerim özxellikle böle kırmızı kırmızı oldu ve kaşınıyo sizlerde de var mı kaşıntı? Bulantılarum azaldı ama hala 2 güne 1 yediğimi çıkardığım oluyo vee bende hissetmek istiyorum artık bebişimin hareketlerini:emir_bebek:

tatlım bende kasınıyodum bır hafta oncesıne kadar sımdı kendılıgınden gectı... Alt komsum dedıkı bana.. hamılelık kadının ya yuzune vurur lekeler olusur yada vucuduna vurur kaşınır dedi.. hatta senınde vucuduna vurmus dedı...

tatlım bende kasınıyodum bır hafta oncesıne kadar sımdı kendılıgınden gectı... Alt komsum dedıkı bana.. hamılelık kadının ya yuzune vurur lekeler olusur yada vucuduna vurur kaşınır dedi.. hatta senınde vucuduna vurmus dedı...

iyi beri o zaman leke oluşmasındansa kaşınmayı tercih ederim:)kafamçokkarıştı

Merhaba hoşgeldin...doktoruna bi danış derim canım benimde ilk doğumumda kaşıntılarım olmuştu ama 6 aydan sonra başladı ve sırf bu nedenden dolayı 36 hafta bittiğinde sezaryen olmak zorunda kaldım... gebelikte en ufak sorunlar bile sıkıntı doğurabiliyor bu nedenle ufak önemsiz gördüğün konuları bile doktoruna danışmaktan çekinme derim

kızlar göbüşler eklenmeye başlanmış şimdi ordan geldim bende ekliyim bari diorum ama bayağı karışık gibi gözüktü gözüme

Merhaba hoşgeldin...doktoruna bi danış derim canım benimde ilk doğumumda kaşıntılarım olmuştu ama 6 aydan sonra başladı ve sırf bu nedenden dolayı 36 hafta bittiğinde sezaryen olmak zorunda kaldım... gebelikte en ufak sorunlar bile sıkıntı doğurabiliyor bu nedenle ufak önemsiz gördüğün konuları bile doktoruna danışmaktan çekinme derim

evet doğru sölüyosun aslında 2 gün önce başladı bu kakao yağı almıştım çatlaklara iyi geldiğini duyduğum için ellerime sürdüm önce o gün bu gündür ellerim resmen kabardı böle kızardı bi kaç gün daha bekliyim eğer alerji falansa geçer heralde geçmezse zaten cumartesi gidicem o zaman konuşurum teşekkrüler

senin kaşıntı sebebin neymiş?

Back
X