Böyle durumlarda herkese "evet, tabi, haklısın" deyip, bildiğini okumak olur sanırım. alsanaalsanasmile
Evet çiğdemcim aslında en iyisi bu olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle durumlarda herkese "evet, tabi, haklısın" deyip, bildiğini okumak olur sanırım. alsanaalsanasmile
kızlarr merhabalar,
ya ben ne diycem italyadan ne zamandır görünmüyo , onu merak ettim, belkide akşam giriyodur ben girmediğim için görmiyorumdur, haberi olan var mı
kızlarr merhabalar,
ya ben ne diycem italyadan ne zamandır görünmüyo , onu merak ettim, belkide akşam giriyodur ben girmediğim için görmiyorumdur, haberi olan var mı
Yeni bir kelime öğrendim: anatidaephobia. Anlamı da şuymuş: Her an bir yerde bir şekilde bir ördek tarafından izlendiğiniz korkusu.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet ya benim de aklıma geldi Pınar dün hatta Aslı yı da göremiyorum ne zamandır?Nerdeler acaba yoksa giriyorlarda ben mi görmüyorum?Özlemcim (soho)sen genelde buradasın geliyorlar mı?
ayh neceymiş bu kelıme.. ılk defa duyuroum kendıde anlamıda ılgınc geldı bayaa:dance: nerden ogrendın:))
MERHABA sersuma benmde dıkaktımı cektr.gorunmuyorr bu aralar yazmıyor . ınsallah bı sorun yoktur kendsıyle yada bebegıyle..
Merhaba arkadaşlar hep okuyup yazmaya ffırsatım olmadan çıkıyorum. Allaha şükür herşey yolunda herkes güzel haberler veriyo. Benimde normalde ayın 13.de randevum ama dayanamayıp başka bi hastaneden randevu aldım cumartesi için. Bide ben çok kaşınıyorum arkadaşlar ellerim özxellikle böle kırmızı kırmızı oldu ve kaşınıyo sizlerde de var mı kaşıntı? Bulantılarum azaldı ama hala 2 güne 1 yediğimi çıkardığım oluyo vee bende hissetmek istiyorum artık bebişimin hareketlerini![]()
Kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın bişeyler yiyelim bakalım daha akşam yemeğine çoook vakit var.Sonra da yemek yaparım akşam için byyyyyyyyhihoyyyt
tatlım bende kasınıyodum bır hafta oncesıne kadar sımdı kendılıgınden gectı... Alt komsum dedıkı bana.. hamılelık kadının ya yuzune vurur lekeler olusur yada vucuduna vurur kaşınır dedi.. hatta senınde vucuduna vurmus dedı...
Hadi kızlar ben de çıkıyorum. Kendinize iyi bakın...
Merhaba arkadaşlar hep okuyup yazmaya ffırsatım olmadan çıkıyorum. Allaha şükür herşey yolunda herkes güzel haberler veriyo. Benimde normalde ayın 13.de randevum ama dayanamayıp başka bi hastaneden randevu aldım cumartesi için. Bide ben çok kaşınıyorum arkadaşlar ellerim özxellikle böle kırmızı kırmızı oldu ve kaşınıyo sizlerde de var mı kaşıntı? Bulantılarum azaldı ama hala 2 güne 1 yediğimi çıkardığım oluyo vee bende hissetmek istiyorum artık bebişimin hareketlerini![]()
Merhaba hoşgeldin...doktoruna bi danış derim canım benimde ilk doğumumda kaşıntılarım olmuştu ama 6 aydan sonra başladı ve sırf bu nedenden dolayı 36 hafta bittiğinde sezaryen olmak zorunda kaldım... gebelikte en ufak sorunlar bile sıkıntı doğurabiliyor bu nedenle ufak önemsiz gördüğün konuları bile doktoruna danışmaktan çekinme derim
Merhaba hoşgeldin...doktoruna bi danış derim canım benimde ilk doğumumda kaşıntılarım olmuştu ama 6 aydan sonra başladı ve sırf bu nedenden dolayı 36 hafta bittiğinde sezaryen olmak zorunda kaldım... gebelikte en ufak sorunlar bile sıkıntı doğurabiliyor bu nedenle ufak önemsiz gördüğün konuları bile doktoruna danışmaktan çekinme derim
en son ayın 22 sinde girmiş Pınar...