Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özlemmm napıyosun kıs.. yogunmusun bugun?
eğer beni soruyorsan canım fena haldeyiiimm.... müdürümde yok anam ağlıyor... önümde bir sürü evrak var işin içinden de çıkamıyorum uğraş babam uğraş... iş emirleri geliyor onları sisteme giricem sonra faturalarını kestiricem sonra dosyalıcam sonra burdan hiç ayrılmicam :))) tabi bu arada saat 3 olmuş ben hiç farkında değilim :))
merhaba biz deeldiikopuyorumnanaktan
evet doğru sölüyosun aslında 2 gün önce başladı bu kakao yağı almıştım çatlaklara iyi geldiğini duyduğum için ellerime sürdüm önce o gün bu gündür ellerim resmen kabardı böle kızardı bi kaç gün daha bekliyim eğer alerji falansa geçer heralde geçmezse zaten cumartesi gidicem o zaman konuşurum teşekkrüler
hosgeldınız..
nasılsın canım. göbişin ne alemdekaydirigubbakcemile3
ıyıyım cok sukur ttalım... gobüste ıyıdır herhal pek hareket yok bugun benımkınde bı ıkı kıpırdandı okadar senın gobus nasıl :1hug:
senin kaşıntı sebebin neymiş?
ben kıpırtımı gaz mı anlayamıyorum bi türlü. bazen sanki biri içimde ittiriyo gibi bişiy kayıyo gibi hissediyorum ama. hareket ediyo diyemiyorum. çünkü biliyorum kendimi gazsa eğer bu sefer hareket olmayınca bebeğim hareket etmiyo diye yerim kafayı
göbişim bu günlerde daha belirgin olmaya başladı kilo almıyorum pek ama şişkinim artıkhihoyyyt :CüvCüv:
ben geldim kıslarrr
bugün acayip yoğun nedense:)
neler yaptınız cicişlerrrr
selam kızlar. peki kullanığınız çatlak kreminin kokusu varmı benim kokuya alerjim varda
benim kremim normal bi el kremi nasıl kokuyosa öyle kokuyo tatlım. kokusu yok gibi denilebilir.
ama neden kimse bana cevap vermediiiiiii mafoldumben
Merhaba arkadaşlar hep okuyup yazmaya ffırsatım olmadan çıkıyorum. Allaha şükür herşey yolunda herkes güzel haberler veriyo. Benimde normalde ayın 13.de randevum ama dayanamayıp başka bi hastaneden randevu aldım cumartesi için. Bide ben çok kaşınıyorum arkadaşlar ellerim özxellikle böle kırmızı kırmızı oldu ve kaşınıyo sizlerde de var mı kaşıntı? Bulantılarum azaldı ama hala 2 güne 1 yediğimi çıkardığım oluyo vee bende hissetmek istiyorum artık bebişimin hareketlerini![]()
ama hareket olabılır canım...
hosgeldın canım..
hoşbulduk canımın içi
nbr?