• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

özlemmm napıyosun kıs.. yogunmusun bugun?

eğer beni soruyorsan canım fena haldeyiiimm.... müdürümde yok anam ağlıyor... önümde bir sürü evrak var işin içinden de çıkamıyorum uğraş babam uğraş... iş emirleri geliyor onları sisteme giricem sonra faturalarını kestiricem sonra dosyalıcam sonra burdan hiç ayrılmicam :))) tabi bu arada saat 3 olmuş ben hiç farkında değilim :))

eğer beni soruyorsan canım fena haldeyiiimm.... müdürümde yok anam ağlıyor... önümde bir sürü evrak var işin içinden de çıkamıyorum uğraş babam uğraş... iş emirleri geliyor onları sisteme giricem sonra faturalarını kestiricem sonra dosyalıcam sonra burdan hiç ayrılmicam :))) tabi bu arada saat 3 olmuş ben hiç farkında değilim :))

senı sordum tatlım pek sesın cıkmıyo cunku de senın basın baya kalabalıkmıs zaten canım benım... Allahım guc kuvvet versın cabucak bıtır ıslerını ıns...

evet doğru sölüyosun aslında 2 gün önce başladı bu kakao yağı almıştım çatlaklara iyi geldiğini duyduğum için ellerime sürdüm önce o gün bu gündür ellerim resmen kabardı böle kızardı bi kaç gün daha bekliyim eğer alerji falansa geçer heralde geçmezse zaten cumartesi gidicem o zaman konuşurum teşekkrüler

öncelikle geçmiş olsun tatlım. kakao yağı yazınca dikkatimi çekti. ben de bir çok yerde okudum bi çok hamişten duydum kakao yağı çatlaklara iyi geliyo diye.geçenlerde bi avm de böyle kremler yağlar satan kozmetik dükkanına sordum hamileyim kakao yağı duydum tavsiye eder misiniz sizin satışlarınız ne yönde başka yağ tavsiye eder misiniz falan dedim.
kız çok satıyoruz herkes birbirinden duyup geliyor ama bişiy diyemem. biz yağından çok kremini tavsiye ediyoruz yağ direkt cilt tarafından emiliyor çünkü dedi. dükkanın tam karşısında bi de eczane vardı oraya sordum eczacı herkes herşeyi kullanamaz. kakao yağı çatlaklara iyi gelir ama hamilelerde sakıncalıdır. siz hiç reçeteye yazan doktor gördünüz mü? olsa biz satardık. kakao yağı farklı enzimler içerir kendine has asidi vardır. hamilelikte cilt daha hassastır gerildikçe daha savunmasız hale gelir. kakao yağı alerji yapar ve deriyi karartır dedi. aklım karıştı doğrusu :S

ben eczaneden hamilelere özel çatlak kremi aldım tamamen bitkisel. belki senin de cildin hassassa alerji yapmış olabilir canım.

ıyıyım cok sukur ttalım... gobüste ıyıdır herhal pek hareket yok bugun benımkınde bı ıkı kıpırdandı okadar senın gobus nasıl :1hug:

ben kıpırtımı gaz mı anlayamıyorum bi türlü. bazen sanki biri içimde ittiriyo gibi bişiy kayıyo gibi hissediyorum ama. hareket ediyo diyemiyorum. çünkü biliyorum kendimi gazsa eğer bu sefer hareket olmayınca bebeğim hareket etmiyo diye yerim kafayı:emir_bebek:

göbişim bu günlerde daha belirgin olmaya başladı kilo almıyorum pek ama şişkinim artıkhihoyyyt :CüvCüv:

ben kıpırtımı gaz mı anlayamıyorum bi türlü. bazen sanki biri içimde ittiriyo gibi bişiy kayıyo gibi hissediyorum ama. hareket ediyo diyemiyorum. çünkü biliyorum kendimi gazsa eğer bu sefer hareket olmayınca bebeğim hareket etmiyo diye yerim kafayı:emir_bebek:

göbişim bu günlerde daha belirgin olmaya başladı kilo almıyorum pek ama şişkinim artıkhihoyyyt :CüvCüv:

ama hareket olabılır canım...

ben geldim kıslarrr
bugün acayip yoğun nedense:)
neler yaptınız cicişlerrrr

hosgeldın canım..

ama neden kimse bana cevap vermediiiiiii mafoldumben

hıııhh :dilcikar: siz bana cevap vermezseniz ben kendim bularım böyleeeee... :dilcikar: :) sanırım benim rahim göbek deliği hizama ulaştı :)

Rahiminiz göbek deliği seviyesine ulaşmak üzere ve bunu elinizle hissedebilirsiniz. Bebeğiniz bu haftadan itibaren önceki haftalara göre daha hızlı kilo almaya ve gelişmeye başladığından muhtemelen siz de biraz daha hızlı kilo almaya başlayacaksınız. Bu döneme kadar anne adayları ortalama ortalama olarak 2.5-5 kilo alırlar. Bazı anne adaylarının "karınları" kendi "haftadaşlarına" göre daha büyük olabilir. Bunun en muhtemel nedeni bağırsaklar içinde biriken gazdır. "Karnı" daha küçük gösteren anne adaylarında ise muhtemel neden karın ciltlerinin sıkı olmasıdır.

Merhaba arkadaşlar hep okuyup yazmaya ffırsatım olmadan çıkıyorum. Allaha şükür herşey yolunda herkes güzel haberler veriyo. Benimde normalde ayın 13.de randevum ama dayanamayıp başka bi hastaneden randevu aldım cumartesi için. Bide ben çok kaşınıyorum arkadaşlar ellerim özxellikle böle kırmızı kırmızı oldu ve kaşınıyo sizlerde de var mı kaşıntı? Bulantılarum azaldı ama hala 2 güne 1 yediğimi çıkardığım oluyo vee bende hissetmek istiyorum artık bebişimin hareketlerini:emir_bebek:

ama hareket olabılır canım...

hosgeldın canım..

hoşbulduk canımın içi
nbr?

merhaba arkadaşlar, bu akşam pek rahat uyuyamadım sabaha doğru dalmışım 11.30'da kalktım. Annem 6 aydan önce birşey almamı istemiyor. Ben de daha hiçbirşey almadım minnoşuma. Ben de şimdiden yazın ne yapacağımı düşünüyorum, Bizim eve gelen kadını aylık olarak ayarlamayı düşünüyorum, temiz iyi birisi yaptığı yenilir, gelene gidene hizmet eder v.s. annemler yemek yaparsa yapar onlar gittikten sonra yemekleri de yapar v.s. Biz de bebişle ilgileniriz diye düşünüyorum.

Hepinizin kandili mübarek olsun, Sevgiler

Back
X