Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar.kandiliniz mübarek olsun .bütün dualarınız kabul olsun.hallisna gelmemiş daha bugün 3 lü testi vardı.bebişin cinsiyeti belli olcaktı çok merak ediyorum.
benım annem 37 kayınvalıdem 41 yasında benım hıc ıhtıyacım yok...:)
Şeymacım bu arada hep sorcam unutuyorum... ogretmensın demı sen tatlım?
benım annem 37 kayınvalıdem 41 yasında benım hıc ıhtıyacım yok...:)
Şeymacım bu arada hep sorcam unutuyorum... ogretmensın demı sen tatlım?
hey maşallah annen ne kadar gençmiş. bn de annemi genç sanırdım. benim annem de 42 yaşında aramızda 17 yaş var.
evet canım öğretmenim. edebiyat öğretmeni ama görev yapmıyorum şuan başörtüsünden dolayı:umursamaz:
anlıyorum tatlım bende senın gıbıyım basortusu maduru :umursamaz: :umursamaz:
annemlerın ıkısıde cok gencler masllah bende henc anne olcam bakalım zemuszemus zemuszemus zemuszemus
senin mesleğin ne tatlım?
18 yasında ya 38 olmus annem pardon... zemuszemus kayınvalıdemde 16 yasında kalmıs hamıle 17de dogum yapmıs...
tatlım acıkogretım ılahıyat sırf basortusu ıcın unv sınavına gırmedım bende
Kızlar bence böyle hassas şeyleri özelde konuşun bence haklısınız ama şimdi desteklemeyen biri çıkar bu konuda da tartışma yaşanmasın malum hassas mevzular
hassasiyetin için saol canım ama siyasi anlamda fikir belirtmiyoruz ki..artık kanıksadığımız bi mevzu. ama yine de haklısın boşuna tadımız kaçmasın.:1hug:
Benim evim de büyük , zaten bizim halimiz olmayacak büyük bir ihtimalle sezeryanlı olacağımızdan. Yatılı almayı düşünmüyorum, tavsiye etmem zor oluyor. Sabah gelsin akşam gitsin, gelene gidene hizmet etsin evi derlesin toparlasın v.s. Çünkü kayınvalidemler gelse yaşlılar zaten benim onlara koşturmam lazım ne yemek pişirebilirler , ne ortalığı toplayabilirler onların peşine adam lazım bana pek yardımları olmaz. Tek korkum kayınvalidem kadını çeneye tutmasın, bir başladı mı saatlerce konuşabiliyor :)) Annemlere de evi süpürtemem , yemek yaparlarsa yaparlar hep beraber yeriz, zaten ramazana geliyor tahminen doğumlarımız (sağlık nedenleri ile bir tek kayınvalidem oruç tutuyor gerçi bu sene tutarmı bilmyorum) 400'e falan anlaşırım herhalde haftada 2 gün gelse yeter.. Bir gününü cumartesiye getiririm gelen giden olur diye...