• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

arkadaşlar merhaba bende varım, bende geldim:) bebişimiz 14+4 günlük cinsiyetimizi dr. Söylemedi yanılma olmasın diye ama bnm içimden kız geçiyor. Üstelik sivilcelendim çok fazla kız bebek annelerinde genelde olurmuş böyle duymuştm:) bu arada tahmini tarihimiz 22 sat 24 ağustos.

Hoşgeldin canım, inşallah ne istiyorsan o olsun, hayırlı evlat olsunlar. Benim de kızım olacak ama ne bulantım var ne de sivilcem herzaman tutmuyor anlıyacağım. Eşim kız olduğunu öğrenince rahatladın diyor... Hayırlı olsun tekrar

Hoşgeldin canım, inşallah ne istiyorsan o olsun, hayırlı evlat olsunlar. Benim de kızım olacak ama ne bulantım var ne de sivilcem herzaman tutmuyor anlıyacağım. Eşim kız olduğunu öğrenince rahatladın diyor... Hayırlı olsun tekrar

Teşekkür ederim canım. Benimde hiç bulantım olmadı kilo almadım rahat geçiyor çok şükür. Hayırlısıyla alalım kucağımıza inş. Kız rrkek hiç fark etmez;)

Çok sanslısın ya bnmde kızım olucak inş.onunla alakalı mı bilmiorum ama hala bi istifar b, mide bulantısı hersey yiememe...mide yanması şimdiden valla senin ne gsL.

h.geldin canım bende yeni sayılırım grupta alışmaya çalışıyorum ama okurken bile keyif alıorumm doğrusu...Bebişin hayırlı olsun inş. mşL.ona
arkadaşlar merhaba bende varım, bende geldim:) bebişimiz 14+4 günlük cinsiyetimizi dr. Söylemedi yanılma olmasın diye ama bnm içimden kız geçiyor. Üstelik sivilcelendim çok fazla kız bebek annelerinde genelde olurmuş böyle duymuştm:) bu arada tahmini tarihimiz 22 sat 24 ağustos.

iyi akşamlar kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.Allah hepimize çok güzel hamilelikler kolay doğumlar ve hayırlı sağlıklı çok güzel bebişler nasib eder inşallah.

buarada benim göbiş baya büyüdü artık görenler hamile olduğumu anlıyorlar.hatta bi kaç kişi yer bile verdi kaydirigubbakcemile2

canım benim eve de vakitli geliyorum ama işler bir türlü bitmiyor fırsat olmuyor ama çok özledim laflamayı çok keyifli oluyor burda sohbet herkes birbirini anlıyor dışarda ne anlatsan havada kalıyor sen nasılsın şekerim bebiş nasıl

evet canım ya dünya telaşına düşüyor insan ne yaptığımızı zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyoruz çoğu zaman:)
ben iyiyim canım arada baş ve sırt ağrılarım oluyor ama çok şükür diyorum ben bebeğimde iyidir inşallah teyzesi:)) şimdilik bir sıkıntı yok 3 hafta sonra göreceğim inşallah:)

hoşgeldin canım sende aramıza keyifli sohbetlerebayanssulusmile
hayırlı ne ise gönlünden geçen ne ise o olsun canım inşallah ama en önemlisi sağlık olsun opuyorumnanaktan

günaydın canımmmm
nasılsınn
bebişin nasıl bakalımm

iyi diyeyim iyi olayım canım... şükür bugünkü halimize :)
bebişimde iyidir inş. yarın onunla randevumuz var... görelim bakalım büyümüş mü ne kadar büyümüş :)) babasına el sallayacak mı? :)
sen nasılsın? gece rahat uyuyup sabah rahat kalkabildin mi? benim artık sabahları hiç kalkasım gelmiyor... yarın da hastaneye erken saatte gideceğim off :(

Son düzenleme:
nasılsın tatlım
bebişin nasıl??:emir_bebek:

bebısm ıyı canım oglen esım gelcek yemege onunla ugraısyordum cevap yzmam gec oldu kusura bakma senın bebısn nasıl benım sıpam gecelerı uyutmuyor pek saga donuyorum sola donuyorm uykumda gelmıyor:( gün içerisindede uyukluyorum:)

talım ıyıyım cok sukur... ama tatlım gogusumde hırıltı var korkuyorum....

öyle durumlarda annem bana hep ballı sıcak su içirirdi.. sen de bir dene istersen? şurup falan içmiyorsan o iyi gelecektir. doğal bişey hem de :) ama korkma kendine dikkat et ilerlemesin...

Back
X