• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

gösterirse pıtıyı inş. öğrenicez teyzesi... ee göstermezse doktor kesin kız diyecek :D:D
yok canım benimki de beni taşıyamaz zaten taşımasında bir de onunla uğraşmayalım... kolumdan tuttu kaldırdı ama ben hala uyuyorum yorganı açtıı içine yerleştirdi... ben uykulu uykulu ne yaptığının farkına varamamışım :))
sormaa sabahı da bekleyemedim gece wc ye kalktım attım hemen hepsini :D:D kaydirigubbakcemile3

hmm
sen diyorsun ki ya kız olacak ya kız olacak:)))
hayırlısı tatlışım
evet bende hep ölem oluyorum bazen kocişe uyku arasında sayıyormuşum niye kaldırıyosun uykum var sen hep bölesin elleme dokunma diyekaydirigubbakcemile3
adam diyor kaldıracağıma pişman ettin diye:kedi:

hımmm evet canım bulantın yok mu nekadar guzel ya masallah... ınan cok sevındım... gobek bende de yok tatlım yarın doktora sorcam... sadece belımde kalınlasma var.. ama ıc karnım genıs galıba senınde ole herhalde

canım ya bende hiç bulantı olmadı hele sabhaları hiç bazen akşamları oluyor baş ağrısıyla birlikte o zaman kötü oluyorum işte sersem gibi yatıyorum:))
arkadaşlarımın hep 4.aydan sonra çıktı canım ya benimde çok azcık var ama belli değil hayırlısı bakalım hem iş açısından iyi oluyor daha kimse anlamadı patroncuklarda dahilll:kedi:

eeee burcu ne zaman söyleyeceksin iş yerine :))) zamanı gelmedi mi dersin? :)

yok ya gerek yok özlemcim:)
yanımdaki arkadaş ve birkaç kişi biliyor hani dr falan gidiyorum ya söyledim mecbur
ama patroncuklar ancak karnım çıkınca öğrenecekler :))))

kızlar bıraz once randevumnuzu aldık doktor teyzemızden... yarın 9:30 bbuyuk gun buyuk zaman...

eşime diyorum ki topikimizde 18 kız 31 erkek oldu... belki bizimki de erkektir diyorum.. ağzı kulaklarına varıp inş. diyor kaydirigubbakcemile3.. çok fazla erkek olsun istiyor yaa.. kızsa hayal kırıklığı yaşayacak canım kocamm :))

eşime diyorum ki topikimizde 18 kız 31 erkek oldu... belki bizimki de erkektir diyorum.. ağzı kulaklarına varıp inş. diyor kaydirigubbakcemile3.. çok fazla erkek olsun istiyor yaa.. kızsa hayal kırıklığı yaşayacak canım kocamm :))

sızde erkek bebıs yok mu pek datlım... cunku bızde kız yok oyuzden ben cok ıstıyorum kızımın olmasını... ama benım kocıste erkek dıyodu... doktor kıza benzıyodu dıyınce artık sesı cıkmıyo pek arada kız deme belkı erkektır dıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizimki de 9:15 de canım :))) eve gelince hemen detaylı yazarım size :)))

tatlım okadar heycanlıyım kı anlatamam hem bebgımı gorcem hem cınsıyetını... bu ay bıde ayrıntılı utrasyon olcak renklı usg... cok merak edıyorum
eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

sızde erkek bebıs yok mu pek datlım... cunku bızde kız yok oyuzden ben cok ıstıyorum kızımın olmasını... ama benım kocıste erkek dıyodu... doktor kıza benzıyodu dıyınce artık sesı cıkmıyo pek arada kız deme belkı erkektır dıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlım okadar heycanlıyım kı anlatamam hem bebgımı gorcem hem cınsıyetını... bu ay bıde ayrıntılı utrasyon olcak renklı usg... cok merak edıyorum
eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

hepsinden var canım... aslında kız daha az :)) ama o öyle istiyor pek bir nedeni de yok yani :))

ben de çok merak ediyorum yaaa yarın olsada hemen görsek... yatcaz kalkcazzz bebişimiizzzzz opuyorumnanaktan

ayy erkekler öle diyor
ama kızları olunca çok mutlu oluyor canımm
benim dayımın bir kızı var kucağından inmiyor aşık babasına:)
hayranım onlara
bebekkende öleydi dayımın kucağında uyurdu:)
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun tatlımm

bizimki de 9:15 de canım :))) eve gelince hemen detaylı yazarım size :)))

ayyyy yaaaa bende istiyorummmm:emir_bebek::emir_bebek:

zemuszemuszemuszemuszemuszemus
yaşasın hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz

sence neyin olcak?cicim
içine ne doğuyor:kedi:

tatlım kız gıbı gelıyo bana tum belırtıler bu yonde cın takvımıde kız dıyo..yuzumde su anda 3 tane kocaman sancılı sıvılce var...kalcam ve goguslerım kocaman..ttalıyla pek aram yok herhalde kız doktorda kıza benzıyo dedı.. yaaaaaaaaaaa cok heycanlıyım....

tatlım kız gıbı gelıyo bana tum belırtıler bu yonde cın takvımıde kız dıyo..yuzumde su anda 3 tane kocaman sancılı sıvılce var...kalcam ve goguslerım kocaman..ttalıyla pek aram yok herhalde kız doktorda kıza benzıyo dedı.. yaaaaaaaaaaa cok heycanlıyım....

canım ben de belirtiler çok farklı... ben ne düşüneyim.. doktorda şimdiye kadar bir yorum yapmadı... ben hepten merak içindeyim :)

ehh hadi bakalım hayırlısı
inşallah yarın kesinleşirropuyorumnanaktan

Günaydın kızalar nasılsınız.Ya ben hala bişey hissetmiyorum nasıl bir şey bu bebek hareketi heycanla bekliyorum..

slm kızlar hepinize günaydın bakıyorumda yarın kont gideceklerin sayısı baya artmış benimde yarın kont var bende bebişimi göreceğim doktor ayrıntılı ultrasyon için gün verecek gerçi 20.haftadan önce olmadığını duydum ama hadi hayırlısı

merhaba arkadaşlar cinsiyet konusunda sanırım çin rus takvimleri ve hcg sonuclarına pek güvenmemeliyiz bir arkadaşım dün doğum yaptı bütün testler erkek bebeği gösteriyordu ultrosonda öyle amaaa gele gele bir kız geldi aile ve bizler şoktayız...

Günaydın kızalar nasılsınız.Ya ben hala bişey hissetmiyorum nasıl bir şey bu bebek hareketi heycanla bekliyorum..

selam canım hoşgeldin
ben de hissetmiyorum canım ama benimki sana göre daha küçük:))
o yüsden bilemiyorum bendee

slm kızlar hepinize günaydın bakıyorumda yarın kont gideceklerin sayısı baya artmış benimde yarın kont var bende bebişimi göreceğim doktor ayrıntılı ultrasyon için gün verecek gerçi 20.haftadan önce olmadığını duydum ama hadi hayırlısı

selam tatlışım hoşgeldin
senin hakkındada hayırlısı olsun tatlımopuyorumnanaktan

Günaydıııııın ben geldiiiimopuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsınız:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar cinsiyet konusunda sanırım çin rus takvimleri ve hcg sonuclarına pek güvenmemeliyiz bir arkadaşım dün doğum yaptı bütün testler erkek bebeği gösteriyordu ultrosonda öyle amaaa gele gele bir kız geldi aile ve bizler şoktayız...

aaa yani doğum anına kadar erkekti doğunca kızmı oldu :)
vay anasını tam bir şokkk

Günaydıııııın ben geldiiiimopuyorumnanaktan

Günaydııııınnn Günaydııınn Canlar.. hoşgeldinizz opuyorumnanaktan

anaaaamm doktorlarda mı yanılmış... ben de şok oldum şuan :akannehir

sağol angel nasılsın hayatım
bu arada cpyrus hakikaten tam bir şok duru valla şimdi ne tuafına gider ailenin

Back
X