• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

merhaba arkadaşlar cinsiyet konusunda sanırım çin rus takvimleri ve hcg sonuclarına pek güvenmemeliyiz bir arkadaşım dün doğum yaptı bütün testler erkek bebeği gösteriyordu ultrosonda öyle amaaa gele gele bir kız geldi aile ve bizler şoktayız...

Canım ben şu çin takvimine rus takvimine hcg sonucuna falan zaten hiiiiç inanmıyorum.Ama şu cinsiyetini bir türlü anlayamayan doktorlara çoooook kızıyorum:oklava: Hadi ilk aylarda anlamadın da 9 ncu aya doğru her hafta gidiyorsun renkli usg ye falan giriyorsun hiç mi birinde doğru düzgün görmüyor bebişin bacak arasını yaaaa.Ama bana böyle şeyler kolay kolay olmaz gibi geliyor yaaa.Ya dr.a pek gitmiyor anne.Ya da şöyle oluyor dr.3.5 4 aylıkken söylüyor cinsiyetini örneğin kız diyor bidahaki geldiğinde erkek olduğunu görüyor ama cinsiyetini tekrarlamıyor aile de hep kız biliyor.Yani başka çaresi olamaz bunun 9 aya kadar kocamaaaaaan bebek oluyorlar.Nasıl görmezler.Ben ayrıntılı usg ye girdiğimde dr.uma diycem zaten pipiyi bana da gösterin diye:roflol:

arkadaşlar bana aşılama veya tüp bebek için iyi bir merkez tavsiye edebilirmisniz. aşılama yaptıracam medipole giidyordum ama pek emin değilim orda mı yaptırsam daha bir profesyonel bir yer mi bulsam? bu konuda bilgisi olan veya sizin gittiğiniz bir yer varsa bilgi verirseniz seviniirm. özellikle bu yollarla hamile kalanların deneyimlerini istiyorum. saygılar

Canım ben şu çin takvimine rus takvimine hcg sonucuna falan zaten hiiiiç inanmıyorum.Ama şu cinsiyetini bir türlü anlayamayan doktorlara çoooook kızıyorum:oklava: Hadi ilk aylarda anlamadın da 9 ncu aya doğru her hafta gidiyorsun renkli usg ye falan giriyorsun hiç mi birinde doğru düzgün görmüyor bebişin bacak arasını yaaaa.Ama bana böyle şeyler kolay kolay olmaz gibi geliyor yaaa.Ya dr.a pek gitmiyor anne.Ya da şöyle oluyor dr.3.5 4 aylıkken söylüyor cinsiyetini örneğin kız diyor bidahaki geldiğinde erkek olduğunu görüyor ama cinsiyetini tekrarlamıyor aile de hep kız biliyor.Yani başka çaresi olamaz bunun 9 aya kadar kocamaaaaaan bebek oluyorlar.Nasıl görmezler.Ben ayrıntılı usg ye girdiğimde dr.uma diycem zaten pipiyi bana da gösterin diye:roflol:

katılıyorum sana canım 9 ay boyunca farkedilmemesi imkansız gibi geliyor :S

selamlar canlarım herkesler iyiler maşallah yarın kontrole gidecek baya arkadaşımız var inşallah hayırlı haberler alırlar cinsiyetlerde belli olur bizde iyiyiz allahaımıza şükürler olsun

Günaydın kızalar nasılsınız.Ya ben hala bişey hissetmiyorum nasıl bir şey bu bebek hareketi heycanla bekliyorum..

İnşallah en yakın zamanda hissedersin canım inan ÇOOOOOOK GÜZEL BİRŞEY 2 gecedir sürekli uyanıyorum kıpırtılardan ama inanki hemen yüzümde bi gülümseme oluveriyor içime bir huzur doluyor ki anlatamam.Beni hep şaşırttı bu bebiş zaten ben diyordum buaradki herkesten sonra öğrenicem cinsiyetini diyordum ama benimki daha 13 haftalıkken gösterdi.Ben kolay kola hissedemem hareketlerini diyordum ama 2 hafta önce seyirmeler başladı.Hatta seyiriken bile diyordum yok canım bunlar gaz hareketleridir falan diye ama anladım ki değilmiş.İnşallah herkese en yakın zamanda kısmet olur hissetmek.

sağol angel nasılsın hayatım
bu arada cpyrus hakikaten tam bir şok duru valla şimdi ne tuafına gider ailenin

iyiyim canımcım bende
karnım acıktı yemek saatini bekliyorum:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eh en sağlamı kendi gözünle görmen dimi amaaopuyorumnanaktan

selamlar canlarım herkesler iyiler maşallah yarın kontrole gidecek baya arkadaşımız var inşallah hayırlı haberler alırlar cinsiyetlerde belli olur bizde iyiyiz allahaımıza şükürler olsun

selam canım hoşgeldin bisler iyiyiz çok şükür sende iyiymişisn maşallah canım
işte burda hep beraber gün dolduruyoruz
hemen geçsin günler aylar diye dua ediyoruzz:hulya:

evet arkadaşlar hakikaten şok ailelenin bir kızları vardı erkek diye baya heveslenmişlerdi ama dünkü şoku atlattılar iki tane prensesimiz oldu işte diyorlar ve bebişi maviş maviş giydiriyorlar oğlan diye tüm kıyafetleri maviş almışlardı ....bende kontrollerimi arkadaşımın gittiği hastaneye yaptırıyorum bendede bir güvensizlik oldu hastanemi değiştiririm herhalde ben nasıl inanayım şimdi bana denilen cinsiyetede demi ama hoş dahada bir şey söylemediler ama bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar cinsiyet konusunda sanırım çin rus takvimleri ve hcg sonuclarına pek güvenmemeliyiz bir arkadaşım dün doğum yaptı bütün testler erkek bebeği gösteriyordu ultrosonda öyle amaaa gele gele bir kız geldi aile ve bizler şoktayız...

ayyy allahım ya bende bir iki tane böyle olay duymuştum bende şaşırıp kalıyorum allahım hayırlı evlat nasip etsin

Yaaa kızlar ben hiç kilo almadım yarım kilo bile.Her sabah tuvalete çıktıktan sonra pijamalarımla kahvaltıdan önce tartılıyorum:roflol:Aldığım gramı bile göreyim diye her sabah not ediyorum.56.5 ile hamile kaldım ilk 3 ayda 54.0 a düştüm.4.ayım dolacak bir hafta sonra ve ben her sabah 54.2 54.0 çıkıyorum hiiiç almadım yani annem de telaşlandırdı beni en azından 3 4 kilo almış olman lazım diyor bebişte normal diyor dr.ama acaba doğru mu benim arkadaşım da almadı kendisi de bebişte gelişmemiş 2 kilo bişey doğdu geçen yaz parmak çocuk yani resmen.Ben de korkuyorum öyle olacak diye bir yandan da diyorum ileriki aylarda belli olur heralde bebişin gelişip gelişmediği.

selam canım hoşgeldin bisler iyiyiz çok şükür sende iyiymişisn maşallah canım
işte burda hep beraber gün dolduruyoruz
hemen geçsin günler aylar diye dua ediyoruzz:hulya:

evet allahım iyiki hep birlikteyiz vakit zaman çabuk geçiyor evde nasıl duracağımı düşünürken şimdilik vakit hızlıca geçiyor valla canım sizlerin sayesinde ama sanırım havalar düzelince kimseyi bulamayabiliriz topikte herkesler koca göbişlerle alışverişe parka gezmeye giderler

kimse yok mu bilgisi olan tüp bebek merkezleri hakkında:(

Canım ben doğal yolla hamile kaldım çok şükür. hiç te bilgim yok.Bence senin aradğın sorunun cevabı bu topikte değil bilen arkadaşlar yardımcı olsun yine de ama tüp bebeik merkezleri diye bir araştırsan daha iyi olur bence.Neyse allah yardımcın olsun en yakın zamanda bebeğine kavuşrsun inşallah senin için dua edicem:Saruboceq:

Yaaa kızlar ben hiç kilo almadım yarım kilo bile.Her sabah tuvalete çıktıktan sonra pijamalarımla kahvaltıdan önce tartılıyorum:roflol:Aldığım gramı bile göreyim diye her sabah not ediyorum.56.5 ile hamile kaldım ilk 3 ayda 54.0 a düştüm.4.ayım dolacak bir hafta sonra ve ben her sabah 54.2 54.0 çıkıyorum hiiiç almadım yani annem de telaşlandırdı beni en azından 3 4 kilo almış olman lazım diyor bebişte normal diyor dr.ama acaba doğru mu benim arkadaşım da almadı kendisi de bebişte gelişmemiş 2 kilo bişey doğdu geçen yaz parmak çocuk yani resmen.Ben de korkuyorum öyle olacak diye bir yandan da diyorum ileriki aylarda belli olur heralde bebişin gelişip gelişmediği.

yemiyormusun canım yoksa yediğin haldemi kilo almıyorsun canım eğer yaralı oln gıdalarda yiyerek kilo almıyorsan ne güzel canım doktorun normal diyorsa normaldir canım kafanı takma lütfen canım 4.aya kadar hiç kilo alınmayabilir şimdi almaya başlarsın tatlım

Selam kızlarrr, kızım oluyo büyük ihtimal.Çooook mutluyummmm. bu arada bende 62,5 la başladım. Sonra 58,5 a düştüm.Sonra tekrar 60 oldum 2 hafta önce.Bugün yine kilo vermişim 59 kiloyum şu an.Bebeğimiz 100 gr olmuş. 2 hafta önce 67 gr dı. Ben kilo almıyorum ama bebeğimiz alıyo. :))

Valla benim de kayınvalidem şehir dışından gelecek en az 2-3 ay kalır son ay gelip yandım valla. Her şeye karışır. Annem desen o ne derse o olur ee ben kendi düzenime alışmışım yandım valla. Kayınvalidem bayılır kocakarı yöntemlerine annem nefret eder. Kayınvalidem düğün zamanı da olay çıkartmıştı oğlunu kıskanıp 2-3 ay önce geldi beni kıskandı kavga çıkardı(annemi daha çok seviyormuşum diye-lafa bak)şimdi de annesinin dediklerini yapıyor benim dediklerimi yapmıyor diye olay çıkacak yandım valla ama bu sefer kararlıyım tavrımı koyacağım yeter her mutlu günümğ burnmmdan getiriyor. En son doğuma ben geliyim yanında dedi yok aman istemem dedim herşeyin içinde yaaa. Ama anlıyor artık yanş ben anlaması için herşeyi yapıyorum ama zorlu bir süreç var önümde

ayy serdemcım nedır bu k.valıdelerden çektıgımız benımkısı 7aydır bendeydı benı delı ettı şimdi gıtcek ama doguma gelmek ister ne temızlık bilir ne yemek ne de bebegı tutar dogumdan 2gün soorada kalk işini yap der krizlere gırerım heralde oooffff oofffff:((((:sinifsinif:

ya kızlar halisna gelmedi daha merak etteim acaba birşeymi oldu yahu dün kontrolü vardı inşallah iyidir

ya kızlar halisna gelmedi daha merak etteim acaba birşeymi oldu yahu dün kontrolü vardı inşallah iyidir

inş. bişeyi yoktur canım... vakti olmamıştır girmek için bence...yarın ki doktor randevum saat 8 e çekildi... :)) uykumdan fedakarlık edeceğim hem de kavaltı edemeyeceğim... aç gidicem mecbur.. ya bebeğim oynamazsa aç olduğum için :( pıtısını da göstermez ozaman oofff yaaa...

inş. bişeyi yoktur canım... vakti olmamıştır girmek için bence...yarın ki doktor randevum saat 8 e çekildi... :)) uykumdan fedakarlık edeceğim hem de kavaltı edemeyeceğim... aç gidicem mecbur.. ya bebeğim oynamazsa aç olduğum için :( pıtısını da göstermez ozaman oofff yaaa...

bak sen 6.30 da kalk kahvaltını et bence öyle git, garantile durumu, çocuk uyanmazsa dönerse poposunu benimki gibi hiçbişey göremezsin valla

bak sen 6.30 da kalk kahvaltını et bence öyle git, garantile durumu, çocuk uyanmazsa dönerse poposunu benimki gibi hiçbişey göremezsin valla

anaaam şekerim naptın sen:)) ben normalde hiç kalkmam ki 6:30 da kalkamam yanii.. :)) ki o saatte kalksamda canım bişey yemek istemez... ama tabi yine o saatten önce kalkıp.. bişiler yemem lazım.. olmadı tost falan yaparım portakal suyu falan içerim... bulucaz artık bir çaresini...

Back
X