• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kaydirigubbakcemile3 Bende de olyor ama daha çok yanlışlıkla karnımı sıkıştırıyorum bugün bacağımı kendime çekerken karnıma çarptı çok acıdı eşime diyorum daha bebiş doğmadan dövmeye başladım bebişi gülüo bana :D

ya ben hala karnımda bebişi hissetmiyorum ne zaman hissetmeeye baslayaam cok merak ediyorum.artık tepiklesin.:emir_bebek:

canım ben 18 haftalığım 16 haftalıklar bile hissetti ben hala hissetmedim üzülüyorum tabi aklıma türlü şeyler geliyo moralimi bozmamaya çalışıyorum

aynen bende öyleyim canım daha geçenlerde pıtlama gibi bişiler vardı şimdi yok sancı gibi oluyor ama ayırt edemiyorum kendimmi uyduruyorum ne acaba diye düşünüyorum şöyle hatur hutur tekme yemeden rahat edemeyeceğim heralde...

ayy kızlar tam başka birşeye nakıyordum birkaç saniye önce 2 kere aynı yere pıtlama geldi pıtlamadan daha sertti bisim bebişti ayy innanmıyorum ilk defa bu kadar net hissettim "heyy ben burdayım tekme atıyorum duymuyor musun".mu dedi ne...

Gunaydın Arkadaslar :)
Istanbul yine kapalı ve yagmurlu havalar ısınsa ne guzel olcak dime

Gunaydın Arkadaslar :)
Istanbul yine kapalı ve yagmurlu havalar ısınsa ne guzel olcak dime

günaydınnnopuyorumnanaktan

Günaydın kıslar nasılsınız?

günaydın canım
ben iyiyim dün annemlerde kaldım çok güzeldi:)
annem bebeğime 2 takım almış atlet ve külottan oluşan o kadar tatlı ki birisinde filler var diğerinde de sarı şekiller ama çok sevindim bölece bebeğimin ilk kıyafeti gelmiş oldu ve ben heycandan ağladımopuyorumnanaktan
çok güzeldi Allah ım sağlıkla gelsin bebeklerimiz , hayırlı güzel günlerde giydirelim hepimiz inşallah:Saruboceq:

günaydın canlaaarrrr

günaydınnnopuyorumnanaktan

Sana da günaydın arkadaşım:)))
günaydın canım
ben iyiyim dün annemlerde kaldım çok güzeldi:)
annem bebeğime 2 takım almış atlet ve külottan oluşan o kadar tatlı ki birisinde filler var diğerinde de sarı şekiller ama çok sevindim bölece bebeğimin ilk kıyafeti gelmiş oldu ve ben heycandan ağladımopuyorumnanaktan
çok güzeldi Allah ım sağlıkla gelsin bebeklerimiz , hayırlı güzel günlerde giydirelim hepimiz inşallah:Saruboceq:

Ayyyy ne güzel yaaa çok duygulanıyor insan biliyorum ben de ama kendim
almıştım ordan biliyorum.
Haftalardır cinsiyetini bildiğim halde daha bişey almadım bebişe.
Tek bir tane alttan çıtçıtlı zıbın aldım onu aldığım gün sarılıp ağlamıştım.
Ben babaannem dışında kimseden hediye almadım:(((( O da çok güzel 2 tane hırka bir de yelek örmüş.Çok tatlılar.
Hediye gelsin diye değil ama birilerinin benimle aynı sevinci yaşadığını
görmek istyorum.

Ayyyy ne güzel yaaa çok duygulanıyor insan biliyorum ben de ama kendim
almıştım ordan biliyorum.
Haftalardır cinsiyetini bildiğim halde daha bişey almadım bebişe.
Tek bir tane alttan çıtçıtlı zıbın aldım onu aldığım gün sarılıp ağlamıştım.
Ben babaannem dışında kimseden hediye almadım:(((( O da çok güzel 2 tane hırka bir de yelek örmüş.Çok tatlılar.
Hediye gelsin diye değil ama birilerinin benimle aynı sevinci yaşadığını
görmek istyorum.

ben daha cinsiyet bilmiyorum canım salı öğrenicez inşallah:) ama hiçbişey almadım kimseyede aldırmadım:) ama dün annem alınca dedim ki vakit gelmiş yavaştan başlamalı:)
16.haftadayız artık hepsi de bi araya yığılırsa daha zor olur diye düşündüm:)
bende çıtçıtlı badilerden çorap bide hastane çıkışı vs. bakıcam:) çok almıcam zaten:)

seninkilerde alırlar canım merak etme belkide alıyolardır gizlice ben çünkü çok sıkı tembihledim annemleri falan 5.aya kadar almayın sakın diye ama annem alınca saklayamamış:)

ben daha cinsiyet bilmiyorum canım salı öğrenicez inşallah:) ama hiçbişey almadım kimseyede aldırmadım:) ama dün annem alınca dedim ki vakit gelmiş yavaştan başlamalı:)
16.haftadayız artık hepsi de bi araya yığılırsa daha zor olur diye düşündüm:)
bende çıtçıtlı badilerden çorap bide hastane çıkışı vs. bakıcam:) çok almıcam zaten:)

seninkilerde alırlar canım merak etme belkide alıyolardır gizlice ben çünkü çok sıkı tembihledim annemleri falan 5.aya kadar almayın sakın diye ama annem alınca saklayamamış:)

Vallahi doğru zamanı geliyor yavaş yavaş akşam bir liste yaptım.
Eşime okurken gözleri çıktı yuvalarından:1shok:
Ne kadar çok şey var alınacak diyor.
Minik minik incik cincik dünya kadar şey.
Eşime dedim biz bu işi hiiiiç sıcaklara bırakmayalım.
O zaman daha da şişicem gezemem sıcaklarda dedim.
Benimkilere gelince ben kimseden bişey beklemiyorum
ama kimsenin bişey alacağıda yokkaydirigubbakcemile3
Neyse önemli de değil o kadar ben oğluşumun hiiiiç
birşeyini eksik bırakmam

Günaydın canlar bir kez daha :)) çoook şükür bugünkü halimeee :))) bugün sağ salim sağlıcakla iş yerime gelebildim :))) sizler nasılsınızzzzz???

Çok iyiyim allaha şükür birasdan evden çıkıcam.
Hastaneye gidip 4 lü test sonuçlarımı alıcam.
Bakalım ne diyecek doktor??????,
Doğumla ilgili konuşmak istiyorum doktorumla ama
daha erken mi acaba:uhm:

herkese günaydınnnnnn
bebiş kıyafetlerine ben bakamıyorum ağlıyorum hemen:) bir iki tane hediye geldii hele iki tane badi varki eşim bunlar çok küçükk diyip durdu. ben ağlarkennnn tabii. çok bakmadan kaldırdım hepsini. bizimde cinsyetimiz belli olsun başlarız yavaş yavaş.
bugün 16. haftam doluyor hala inanamıyorum. ne kadar şükretsem az. sağlıklı olsun benimki sizin ki bütün bebek bekleyenlerinki inş.
hepiniz mutlu bir gün diliyorummmm

Back
X