2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[

canım allah yardımcın olsun ben iki çocuğu idare edemiyorum birde canı sağolsun kızım beş çocuğa bedel yaramaz erkek çocukları gibi..[/QUOTE]
benimkiler çok usluydu. kardeşten sonra biraz hareketlendiler
 
bebişlere bi şeyler dinletiyormusunuz. Ben büyük oğluma bebekken kuran-ı kerim dinletmiştim. maşallah ezberi çok kuvvetli. bu oğlumada dinletiyorm. özellikle yasin suresini. Fatih Sultan Mehmede o kadar çok okumuşlarki Yasin le konuşmaya başlaamış diye duymuştum.

benim oğlumda ağlayınca eşim yasin suresini açıyor hemen sakinleşiyor.dinletmeye devam edelim ozaman
 
selam kızlar :)

ben 1 taneyi büyütürken canım çıkıo Allah yardımcınız olsun sizin 2 tane 3 tane büyütmek ne zordur düşünemiorum :KK43:

benim oğlum 20. gününe kadar çok sakin bir bebekti.. emzir yatır isterse kendi kendine uyurdu isterse etrafa bakınır dururdu.. ama 20.günden sonra gündüz uykusunu kesti :KK43: sabah 9 gibi bir uyanıor akşam 9a kadar asker :) hiç uyumuor sadece emzirirken şekerleme yapior ve buda yetior ona.. saatlerce uyumuşcasına cin gibi oluor.. ve bütün gün uyumadığı gibi hepo ilgi istior.. oyna gezdir konuş bütün günümüz böyle geç.ior.. hiç birşey yapamıorum onhu bırakıp çünkü çıldırıor.. akşam 9da gece uykusuna geçior bende rahat bir nefes alıorum ama dinlenemiorum -ki bu seferde 9 dan sonra iş güç yemek ne varsa yap işte..

şu kışı bi atlatsak bu arada baya bi ayaklanırlar sanırım ya da emeklerler ve kucak istemezler ama asıl herşey o zmaan başlıcak :) ay düşmesin bozmasın dur gitme elleme koşturcaz peşlerinde :)

çocuk büyütmek çok zormuş..
 
Son düzenleme:
emziğe alıştıramıyorum bizimkini yaaaa.....mafoldumben nasıl alıştırdınız söyleyin bakim....varmı bir formülü?...akannehirakannehir
 
X