heeyyyyyyyyyyyyyyy özlem su sana dıyorum sen kızılayda oturanmısın
democum gel
Şimdi kimde toplanılıyor, ne zaman toplanılıyor anlamadımCADIARZU Ben de sincanda oturuyorum sincandan bayağı kişi varz herhalde...
kızlar uzun zamandır sıl gırmıyonuz ya adınızı tekrar yazın oturdunuz yerı fılan
etımesgutta sevılayın evınde BELINAY
tam bellı degıl ama öle galıba dıkker sen sıncanın neresındesın laleın sıncan tarafındayım ben
ben pınarbaşındayım,merkezde buluşur beraber gideriz canım.Hangi gün buluşacaksınız ?İnşallah perşembe gününe karar vermezsiniz,kontrolümüz var çünkü.
arkadasım merkeze geldıgınde yada buyuk gımsaya geldıgınde bulusalım bız ıkımız onları bosver haber et alısverıse çıkacagında özelden de yazabılırsın pazar olmasında adın neydı bu arada:1hug:
arkadasım merkeze geldıgınde yada buyuk gımsaya geldıgınde bulusalım bız ıkımız onları bosver haber et alısverıse çıkacagında özelden de yazabılırsın pazar olmasında adın neydı bu arada:1hug:
hooopp ben de sincandayım pınarbaşında :) Bensiz nereye bakayım
yavyuuuuuuuuuuuuuuuum adınne senın tamam bulusuruk ınsallahhooopp ben de sincandayım pınarbaşında :) bensiz nereye bakayım
ben özkanlar marketin ordayım,son durağa yakın.ayarlayalım da buluşalım birgün...
Herkese günaydın, 2-3 günlük aradan sonra ben de geldim.. :)
kuzum zor yav bebekle otobüs falan ne bileyim hiç denemedik daha toplu taşıta binmeyi :)
çıgdemcım hos geldın bıraz önce senı dusunuyodum
merak edıyodum ama elektrık yoktu gelene kadar sen gelmıssın
OTE=tupi;14827910]ik güncük ortada yokuz buluşmalar ayarlanmış :)) valla bana çok uzaksınız bayanlar ben esattayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?