2010 Ankara anneleri

peki kendisi eşini büyütürken bastırmış mı acep merak ettim ???

valla şekerim hiç sormadım hatta benim bebeğim doğar doğmaz ameliyathaneden çıktığı zaman gözünün rengi ne acaba deyip zorla gözlerni açmaya çalışmıştı ben ogün şok olmuştumyasakkelimeyasakkelime istediğin kadar uyar aman yine canım sıkıldı bak

yuh ya tuhafmış biraz allah allah
zor bi durum ne diyim bi şey desen bi türlü demesen bi türlü

selam kızlaaar uzuuun zamandır bakmıyodum buraya mart anneleri topiğine bakmaktan unutuyorum burayı özür :utangac: herkes iyidir inşallah

dlkkcr bebişin nasıl oldu çok geçmiş olsun geçenlerde de benim oğlum düştü yataktan ama çok korktum yaa elim ayağım titredi o da çok ağladı yavrum ama bişey olmadı çok şükür

geçen hafta ist'a gittim geldim annemler taşındı bakırköye off ne sıcak öyle yaa sırtımın teri kurumadı hiç, valla ankara'nın havası çok güzel oraya bakarak hele bizim ev klimalı kalır
sevilaaay ne zaman buluşcaz ayy görüşemiyoruz bayadır

slm canımm nasılsın sende ortalarda yoktun facedede hiç gözükmüyosun istanbulamı gittin şu aralar ramazan nedeniyle davet filan işleri var ama bayramdan sonra bekliyorum kahveye aslında şimdide buluşabiliriz ama oruç tuttugum için biraz zor olur ee sen gelince hazırlık filan yapmam lazım :içelim: b

bi şi daha sorcam size bebekleri ne zaman oturtmaya başlamalıyız bizim doktor başlayabilirsiniz dedi ama sanki erken gibi geliyor bana siz ne dersiniz

anam benimki şubat 28 dogumlu oturtuyorum yastıkla filan destek vererek gün içinde 5 er dakikada yürütece bindiriyorumm ama seninki daha küçük gibi

valla şekerim hiç sormadım hatta benim bebeğim doğar doğmaz ameliyathaneden çıktığı zaman gözünün rengi ne acaba deyip zorla gözlerni açmaya çalışmıştı ben ogün şok olmuştumyasakkelimeyasakkelime istediğin kadar uyar aman yine canım sıkıldı bak

:1::1:kız gerçektende öylemi yaptı ayy allahım neler var neler biz şükredelim hı

evt kızlarr bana gelince 2 gündür bizde çağnın dişleriyle ugraşıyoruz ama bi türlü patlatamadı boyna ağlayıp duruyo herzamanki gbi aman tam onu susturuyorum bu sefer öbür oğlanlar birbirine giriyo onları yatıştırıırken çağan tekrar uyanıyo anlıyacagınız evin içinden ağlama sesi hiç eksik olmuyo ben desen kafayı yimiş duruma geldim bu sene bunaldıgım kadar hiç bi zaman bunaldıgımı hatırlamıyorum iyi bir tatile ihtiyacım var ama eminimki ordada rezil olacam şuanda bile birbirlerini yiyolar yanımda adı güreş yapıyolarmış ha kızlar bu arada bayramdan sonra eylül yada ekimde bi buluşma yapalım olmazmı ha bide facebook kullanan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler sevilşay şahin diye facede 2010 mart anneleri grubu var oradan bulabilirler şimdilik bu kadar kıslarrr hepinizi öpüyorum bebişlerinizide mis gibi kokluyorummma.s.a.s.

ya meltem ne profilime nede buraya resim yüklemeyi beceremiyorum bi türlü hep sorun gider diyo nasıl yüklüyorsunuz yaa

evt kızlarr bana gelince 2 gündür bizde çağnın dişleriyle ugraşıyoruz ama bi türlü patlatamadı boyna ağlayıp duruyo herzamanki gbi aman tam onu susturuyorum bu sefer öbür oğlanlar birbirine giriyo onları yatıştırıırken çağan tekrar uyanıyo anlıyacagınız evin içinden ağlama sesi hiç eksik olmuyo ben desen kafayı yimiş duruma geldim bu sene bunaldıgım kadar hiç bi zaman bunaldıgımı hatırlamıyorum iyi bir tatile ihtiyacım var ama eminimki ordada rezil olacam şuanda bile birbirlerini yiyolar yanımda adı güreş yapıyolarmış ha kızlar bu arada bayramdan sonra eylül yada ekimde bi buluşma yapalım olmazmı ha bide facebook kullanan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler sevilşay şahin diye facede 2010 mart anneleri grubu var oradan bulabilirler şimdilik bu kadar kıslarrr hepinizi öpüyorum bebişlerinizide mis gibi kokluyorummma.s.a.s.

canım allah kolaylık versin ben tek bebişle zor uğraşıyorum valla sana ne deyim evet ya buluşalım hem bebişlerimizde tanışmış olurlar bende senin bebişlerini öpüyorum canım hepinize iyi geceler

evet meltemcim çaganıma düşünüyorum....çok şirin maşallah...görümcemde hamileymiş kızım olursa ogluna veririm diyor allah yazdıysa bozsun...almam onun kızınıda hiçbişeyinide...
öle deme he he de buyuk konusm ayuzune karsı allah yazarda kısmet de gıtsın
valla canım gecen hafta eşim geldi yazlıga büütn düzenimiz degişti...o gelmeden önce bizim bi yemek düzeni falan vardı şimdi gelip gidip acık hava deniz acıktırıyo galiba ne yiycez ne yesek deyip duruyo annem garibimde onun gönlü olsun diye mutfaktan cıkmıyo kadın...bu tavşanlarda bakıcıyla bana kalıyo artık eskisi gibide uzun süre uyumuyolar pek giremiyorum girincede hemen cıkmak zorunda kalıyorum....
1 tanemı bakıcı gece napıyon

mrblar kızlar bende oğluşumda 5,5 aylık ben oturtuyorum basmaya gelince ben bastırmıyorum ama kaynanam sağolsun çok bastırıyo hatta yürütmeye bile çalışıyo ya bebekten dolayı arada girebiliyorum
ben bastırıyorumda oturtuyorumda hatta babası yere oturttu ellerıyle desteklıyo yuz ustu dusmeyım dıye 5 dakka fılan oturdu yurutuyorum bıle 5 6 adım
bazen bu büyükler pek bi işgüzar oluyor....bence uyarmalıısn sonuçta yaptıgı iyi bişey degil...
uyar anlamazkı cahıl sen ne anlıyon ben senın kocanı bılmem kac bebeyı buyuttum bak onlar bastılar oturdular bısey oldumu cevap hazır

peki kendisi eşini büyütürken bastırmış mı acep merak ettim ???
kesın bastırmıstır
normaldır garıbım ne bılsın ılerıde rengının degıscenı
slm canımm nasılsın sende ortalarda yoktun facedede hiç gözükmüyosun istanbulamı gittin şu aralar ramazan nedeniyle davet filan işleri var ama bayramdan sonra bekliyorum kahveye aslında şimdide buluşabiliriz ama oruç tuttugum için biraz zor olur ee sen gelince hazırlık filan yapmam lazım :içelim: b
hop hop kım kıme kave ıcmeye gıdıyo ben anlamadım
ben orucu bozar gelırım
amanın noldunuz beşik kertmesimi yaptınız ayoll anam bi kızım olmadıki şöyle istemeye gelsinler üçtane oğlan hepside benden ev araba istiyo kızları olanlarrr bide ben isteyeydimya senağlama
dogur benım gıbı kısırmı kaldın
allah yardımcın olsun senı burda bulamıyoz face de nasıl bulak arada buraya ugra yeter
özletme kendını
ya meltem ne profilime nede buraya resim yüklemeyi beceremiyorum bi türlü hep sorun gider diyo nasıl yüklüyorsunuz yaa

msn acılmadımı hala özelden msn nı yaz anlatarım ben sana yada kave ıcmeye gelınce göstererem tabı cagırırsan
ya kızlar ya hergun bole olsun yazalım ın cın top oynuyo
sık sık gelın hhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugunede masallah bı çıgdem yok çıgdem mesa koruda oturuyomus özlem sana yakın degılmı

ha kızlar herkes baktı heral bennuya
tesekkurler yorumlarınıza
bennuya hergun yogurt seftalı muz uzum incır vs yedırıyorum
sız yedırıyonuzmu bebeklerınıze
hadı byby:enbuyukkk::enbuyukkk::nazar::nazar::nazar:

ben dün şeftali suyu denedim,2.kaşıkta oğlum ağzını kilitledi :çok üzgünüm: sevmedi galiba yarında elma suyu denicem,inşallah sever :Saruboceq:

ahada burdayım kız meltem sabaha kadar çıkmıyacam dermişim msn mi yolluyorum sana özelden oda pek açık degildir benim büyük oğlan biraz fırlamadırda kendileri kızlarla filan pekbi görüşür ondan sonrada öbürü oturur oyun oynamaya yani anlıyacagın benim bilgisayar kullanmaya bile hakkım yokta bakma işte biz jaleyle buluşacaktık oda etimesguttaymışta bana gelecek o bigün ayarlarız olmazsa bi gün bende buluşuruz hem bebişler dışarda rahat edemez ev ortamı daha iyi olur onlar ve bizler için gelmek isteyen herkezide beklerim ha şu kız dogurma meselesine gelince anam hadi 1 çocugu dogurduk erkek oldu 2.dogurduk kız olur diye oda erkek hadi üçüncü oldu kaza kurbanı aman bunda öbürlerinde ölebi farklıydıki kesin bu kız dedik ama ultrasyona girdiğimde dr çocuklara eşime bi baktı ve bana döndü dediki sizede bi kızz çok yakışırmış ama buda erkek dedi allah can beden sağlığı versinde çocuklarıma hayırlısı böleymiş valla 28 yaşındayım ilk çocugumu 18 yaşında dogurdum bu yaşıma kadarda hep çocukların derdinden yani pekbi gençlik yüzü göremedim rabbim olmayanlara nasip etsin benden bu kadar artık oğluşum birazda büyüsünde kendime bakacam artık pekbi yaşayamadıgım gençliğimi yaşadım anam pekbi isyan etmiş gibi oldum ama eşim sağolsun bişeydende geri bırakmadı adamın hakkını yemeyim .

benimde oğlan emmediği için zaten 3.5 aylıkken başlamıştık ek gıdalara bütün meyveleri oda bayılarak yiyo seçmediği pekbişey yok anası gibi boğaızna pekbi düşkün ve tombul aynı ben kız pek bi uzun yazmışım birazdaha otursam hayat hikayemi anlatacam heral.

ahada burdayım kız meltem sabaha kadar çıkmıyacam dermişim msn mi yolluyorum sana özelden oda pek açık degildir benim büyük oğlan biraz fırlamadırda kendileri kızlarla filan pekbi görüşür ondan sonrada öbürü oturur oyun oynamaya yani anlıyacagın benim bilgisayar kullanmaya bile hakkım yokta bakma işte biz jaleyle buluşacaktık oda etimesguttaymışta bana gelecek o bigün ayarlarız olmazsa bi gün bende buluşuruz hem bebişler dışarda rahat edemez ev ortamı daha iyi olur onlar ve bizler için gelmek isteyen herkezide beklerim ha şu kız dogurma meselesine gelince anam hadi 1 çocugu dogurduk erkek oldu 2.dogurduk kız olur diye oda erkek hadi üçüncü oldu kaza kurbanı aman bunda öbürlerinde ölebi farklıydıki kesin bu kız dedik ama ultrasyona girdiğimde dr çocuklara eşime bi baktı ve bana döndü dediki sizede bi kızz çok yakışırmış ama buda erkek dedi allah can beden sağlığı versinde çocuklarıma hayırlısı böleymiş valla 28 yaşındayım ilk çocugumu 18 yaşında dogurdum bu yaşıma kadarda hep çocukların derdinden yani pekbi gençlik yüzü göremedim rabbim olmayanlara nasip etsin benden bu kadar artık oğluşum birazda büyüsünde kendime bakacam artık pekbi yaşayamadıgım gençliğimi yaşadım anam pekbi isyan etmiş gibi oldum ama eşim sağolsun bişeydende geri bırakmadı adamın hakkını yemeyim .

benimde oğlan emmediği için zaten 3.5 aylıkken başlamıştık ek gıdalara bütün meyveleri oda bayılarak yiyo seçmediği pekbişey yok anası gibi boğaızna pekbi düşkün ve tombul aynı ben kız pek bi uzun yazmışım birazdaha otursam hayat hikayemi anlatacam heral.

ankara annelerı topıgı bu kadar uzun yazı görmedı hıc bende gelerım insallah kısmet
bende baglattım oglanlardan bırını yollakı acık olduklarında ananı caaaagır derım yegenım benı engellemıs bu yuzden hala senden kurtulamıyom kızlarla konusuyom dıyo
sahurumu yedım yatacam bırazdan sabahın körunde uanır zıllı by by:enbuyukkk:

ha bu arada akşam üstü burda sizin yazdıklarınızı okurken başımıza gelenleri anlatayım size gülüyümmü ağlayayımmı size yazmıştımya oğlanlarda yanımda güreşiyolar diye çağanında altını açmıştı biraz yuvarlansın dedim yerde bide baktımki benim büyük oğlan kanepenin tepesine çıkmış bagırıyo ben çok marifetliyim gibi bide el işi yapıyorum bu kadar bebeyle:hulya::hulya:kanepenin en köşesine koydugum el işimde 5 numara kalın tığı vardı dogukan beyde sen git üstüne otur kanepenin tepesinde ne işi varda tığıda poposuna batmışmı allahım çıkaramıyomuyuz komşuya götürdüm çağanı eve bırakıp hemen yan daireye neyse adam çağız baya uğraşlar sonucu tığıyı çıkardı hastaneye götürelimmi diyo ama nasıl götürecez ortanca oğlanda çağanın yanındaydı meraklı melehat kapıyı bebeğin üstüne örtüp oda yanımıza gelmesinmi çağan içerde ağlamaktan çatladı eşimi aradım gelip anahtar getirsin diye ama bebk içerde çatladı bütün bina bizim kapıya toplandı kapıyı açmaya çalışıyolarmı kartla filan ben kapıyı tekmeliyorum belki kırılıp açılır diye ama kırılmadı o sadece türk filimlerinde oluyormuş onu anladım:1:neyseki kartla açıldı kapı çağanıda kucagıma alınca hemen sustu dogukanda hiç tıgı sanki onun kıçına girmemiş gibi kuduruklanmaya devam etti bütün binanında maskarası oldu olanda çağan kuzuma oldu boşyere okadar ağladı anlıyacagınız olaysız bi gün yok bende amma uzattım he sahura kadar vakit var gerçi meltem kız şimdi sen dermişin :1:yaz dediysek bu kadarda deil diye

Back
X