2010 Aralık Anneleri

kızlar slm ben 2009 aralık annesiydim
reglim 9 gün geçince dra gittim 2010 aralık annesi olacakmışım 2. meleğime hamileyim 5+4günlükmüş keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını dinlemeye gitçem

evet doktor dün de benden bir sürü tahlil istedi.rutin testlermiş.bu haftalarda yapılması gerekiyormuş.aynen toxoplazma,rubella,şeker,idrar tahlili,kan sayımı falan var.
ben 2 doktora birden gidiyorum.biri devlete bağlı old.için raporlarımı yazıyor,diğeri de kendi özel doktorum,o özel old.için yazdığı raporlar geçmiyor ama asıl ona güveniyorum.devletteki doktor bu testlerin hiçbirini istemedi.bilmiyorum belki o da önümüzdeki aylarda isteyecek.

ilk bebeğim ne olduğunu bilmiyorum ama benim hcg değerlerim hepatit tokoplazma şeker gibi ölçümleri istedi kağıtta bunları ve birkaç tane daha gördüm.

tamam TORCH istemiş senden. bide hepatitleri istemiş. benim gebeliğim planlı bi gebelik olduğu için önceden yaptırmıştım bunları. yani erken değil aslında gebelikten önce yapılması en doğru bunları ama gebeliğin başlarında da yapılabiliniyor. o yüzden yaptır bir an önce canım

Allah yardımcın olsun myocean, hayırlı da olsun ayrıca.. diğeri daha çok küçükmüş ama. inşAllah senin içinde bebeklerin içinde zor olmaz

slm kizlar nbr?
ya benim aklima bisey takildi, doktoruma sormam lazim ama belki sizlerde yardimci olabilirsiniz...
benim esim hepatit b tasiyicisi, bense daha onunla tanismadan once hepatit a ve b asilarimi olmustum ama bebegime bisey olurmuki?

slm kizlar nbr?
ya benim aklima bisey takildi, doktoruma sormam lazim ama belki sizlerde yardimci olabilirsiniz...
benim esim hepatit b tasiyicisi, bense daha onunla tanismadan once hepatit a ve b asilarimi olmustum ama bebegime bisey olurmuki?

dilem, sanmıyorum canım. hepatit aşılarını 6 ay arayla 2 doz yapılıyor diye biliyorum eğer bunları yaptırdıysan %100 koruma sağlar. bebeğinde şu an senin bağışıklığını kullanıyor. yani virus vücuduna girdiğinde senin zaten bu virüse yeterli antikorun olacağından virusü yok edecektir. e tabii yinede doktoruna danışman en iyisi. ama içini ferah tut emi

sagol canim, kan tahlilerini konustugunuzu gorunce aklima geldi, benim doktorumda hepatit b filan baktirdi...
sali gunu tekrardan gidecem o zaman sorarim hem belki tahlillerimde gelmis olur o zamana

mrb arkadaşlar....
ben yazdıktan sonra epey ilerlemiş sayfa...
ben bugün itibarıyla 4+6 haftalık hamişim...
benimle aynı durumda olup bebeğini ultrasonda gören var mı?
adetim 3 gün gecikince gitmiştim doktora,hcg 224 çıkmıştı,doktor doğru düzgün hamilesin bile demedi,daha çok küçük ,bir hafta on gün sonra gel demişti....
ben haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum doktora..5+5 olunca kısmetse....

dene bakalim canimm,senin yönteminde ilgincmis,ama bana sökmezzz kaydirigubbakcemile3
canim hosgeldin aramizaa :lepi:
canim benim hosgeldin..az önce bi sekerleme yapalim dedik bebisle,rüyamiza bile girdin kaydirigubbakcemile3
cok cok coook sevindim meleginin pitpitlarini duymana
arkadasin icinde cok üzüldüm,cok iyi anliyorum seni..
insallah bundan sonra saglikli bi hamilelik gecirir :Saruboceq:

canimm gözün aydinnn :lepi:
gunaydin arkadaslar
gizemli bebeginin ve senin iyi olmana sevindim sabah sabaha.s.
pzt bende kontrole gidicem cok merak ediyorum keseyi gorebilecekmiyiz acaba diyeeyvahedigeldismile
simdi kahvalti yapalim gurul gurul sesleriyle uyandim bu sabah
oh oh az kalmis kontrole delikafadulden
hadi bakalim insallah sag salim görürsünüz keseyi canimm :Saruboceq:
ay yaa bende sabahlari büyük bir gurultuyla uyaniyorumm :kedi:
oburik olcak bizim bebisler sanirim kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar, ben dün çok kötü geçirdim.Acayip bir yorgnluk geçirdim.Elim kolum kalkmadı.Sürekli yattım.yemek bile yiyemedim.İnşallah bugün daha iyi geçiririm.
ay canimm kiyamam..yorgunluk bebisin artik organlari olustugundan ona daha cok kan pompalamamiz gerektiginden oluyormus canimm..
icini rahat tut,melegin büyüyor demekki annesii,senin enerjini kullaniyor minigin :1rolleyes:
insallah bundan sonra cok dinc olursunnn...bu arada kan sayimida yaptirmayi ihmal etme canim,kansizliktanda yorgunluk derecen artabilir belki yerimseniben

kızlar merabalar,bugün bebişim tam beş haftalık olduk,daha kese görmeye gitmedim,doktorum 10 mayısta bakıcak,ama sizce daha erken görme şansım olabilirmi?...
çatlıycam nerdeyse...
canimm hosgeldin aramizaa :lepi:
eger alttan bakilirsa görülebilir canimm..
bazi arkadaslar göremediler,bazilari daha erken gördüler,insallah sende görürsün meleginii :Saruboceq:

kızlar bugün ilk defa miğde bulantım var sürekli öğürseyesim gelio çok kötüyüm yaa sizce başlıomu dersiniz miyde bulantıları 6+ 5 oldum artıksenağlama
canimm maalesef baslamis bulantilar :sinifsinif:
ama insallah erkendende biter..bak sen benim gibi olmussun,cok gec basladi hemende bitti benimki..2 hafta falan sürdü..insallah sende o kadar bile sürmez..

Merhabaaaa ben de doktordan geliyorum kesemizi gördük şimdilik bir problem yok
2 hafta sonra da bebeği görmek ve kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor
canimm gözünüz aydinn :lepi:
2 hafta sonra büyük gün yanii,hadi bakalimm saglikla gelsin melegin :Saruboceq:

fistigimmm iyilikk,sen nasilsin?
canimm ayni durum bizdede var..aynen yaa bak bendede cikmaya basladi sanki,esim oo anne oluyorsun sen,yüzünden seni hic tanimayan biri bile farkedebilir diyip duruoo :kedi:
birde farkinda olmadan karnimin üzerine yatarsam sanki tam bebisin oldugu yerde yorgan falan bükülmüste üzerinde yatiyorum gibi siskinlik oluyor..yani büyüdügünü cok bariz hissediyorumm :CüvCüv:
bu günümüze sükür canimm :Saruboceq:

canimm hosgeldinn :lepi:
ne güzell üst üste olmus bebislerin,Allah bagislasin ikisinide :Saruboceq:
yakin zamanda anne oldugun icin tecrübelerini bizimlede paylasirsin ne güzel :lepi:

slm kizlar nbr?
canimm savunma sistemini bebisinle ortak kullaniyorsun..
esin sadece tasiyici oldugu icin sana gecmez diye biliyorum..ki su ana kadar girmemiste zaten..icin rahat olsun annesi...

sende benim gibi bisi goremeden eve donmussun canim ya
benimde hcg 275 ti iki gun sonra dra gittim minik bi nokta vardi sadece:CüvCüv:
pzt gidicem bakalim ne olmus bizim noktaya ogunden beri pek hamile gibi hissetmiyorum bende
dr bana hamile muamelesi yapmadigi icin galbaCADIARZU

bu kadar olur yaa aynen canım...aynı şekilde gittiğim doktor bana da hamile muamelesi yapmadı...en son ısrarla sorunca evet gebelik var görünüyo dedi.....
niye böyle yapıyo bu doktorlar yaa...benim de moralim bozuldu,daha ailelere hiçbişey söylemedik o yüzden...aslında içim kıpır kıpır bi yandan söylemek istiyorum ama bi yandan da en azından keseyi göreyim diyorum....
hataya gidicem işte ben de doktora...adetimi 16 gün geçmiş olacakk...5+5 olcam Allah kısmet ederse....başka doktora gitcem...inşallah bişey görür ve doğru düzgün hamilesin,şunları şunları yapman gerekiyo,bunlardan kaçınman gerekiyo vs. gibi doğru düzgün bilgiler verir.......

aslinda ben kendi druma iki ay once hamilelik dusundugum icin gittim o zaman bile daha cok bilgi vermisti saolsun. 2 ay once beylikduzune tasindik ve bahcelievlere gidip gelmiym diye bilmedigim bi dra gittim pzt keseyi gormeye gittigimde yine yetersiz bulursam kendi drma devam edicemboshayallersmile
normal dogum istedigim icin evime yakin olsun diye dusunmustum ya
bilmiyorumkismile
sen hangi dra gidiyorsun bu arada?

kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur :kedi:
bebegimin kalp atislarini iki gun once siddetli bel agrim oldugu icin gittigimde duyduk muthis bi duygu ya
allahim herkese nasip etsin tekrar tekrar yasamayi amin bu benim ikinci hamileligim ilki normal olmustu bu tup bebek bunda hersey farkli allahim kucagima almamida nasip etsin amin hepimize guzel ve hayirli hamilelik nasip olur ins hepinizi optum opuyorumnanaktan

Merhaba soğuk Aralık ayının, sıcacık ve güzel anne adaylarıa.s..
İnşallah ileride, bu listemize bebişlerin doğum tarihlerini de ekleriz.:Saruboceq:

Liste Topiğimiz : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html

Bilgilerinizi yukarı da linki bulunan liste topiğine veya bana özelden mesaj olarak yazarsanız güncellerim.
Herkese Sevgilerimle,

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|

1|özüm|31|17 Şubat|5 Aralık|48 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi
2|Yenicherry|27|24 Şubat|1 Aralık|57 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi |
3|ylmznrmn|30|25 Şubat|4 Aralık|68 kg|?|?|kese görüldü |
4|orays|27|25 Şubat|2 Aralık|60 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi
5|alabama|38|26 Şubat|3 Aralık|67 kg|?|?|kese görüldü |
6|names|29|27 Şubat|7 Aralık|52 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi |
7|tooba |26 |27 Şubat |4 Aralık |53 kg |? |? |pıt pıt atıyor kalbi
8|esra_37|25|28 Şubat|5 Aralık|50 kg|?|?|kese görüldü |
9|akrep83|26|28 Şubat|5 Aralık|60 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi
10|Karabiber01|32| 1 Mart | 6 Aralık |74 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi
11|sefa83|26|1 Mart|6 Aralık|70 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi |
12|CaglayanCicek|?|2 Mart|?|?||?|?|
13|d.e.s.i.r.e|24|2 Mart|7 Aralık|52 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi |
14|misivam|25|2 Mart|7 Aralık|53 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi
15|sezen10|34|2 Mart|7 Aralık|60 kg|?|?|kese görüldü |
16|himhim|29|2 Mart|7 Aralık|?|?|
17|bennubeyza|41|2 Mart|7 Aralık|?|?|?|kese görüldü
18|ERSU|24|3 Mart|8 Aralık|55 kg|?|?|
19|DamlaUmut|33|3 Mart|7 Aralık|?|?|?|kese görüldü
20|LaBianca|32|4 Mart|9 Aralık|62 kg|?|?|kese görüldü |
21|Erkil |22 |5 MART |10 ARALIK |54 kg |?|?|kese görüldü
22|mc2704|27|5 Mart|10 Aralık|62 kg|?|?|
23|astar|27 |6 Mart|11 Aralık|68kg|?|?|
24|burxhan|27|7 Mart|13 Aralık|63 kg|?|?|kese görüldü
25|cucu|24|8 Mart|9 Aralık|68 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi
26|pandamm|24|8 Mart|13 Aralık|60 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi |
27|agelofsky74|35|9 Mart|14 Aralık|59kg|?|?|
28|g_sevil14|26|9 Mart|25 Aralık|60 kg|?|?|
29|ayselasir|34|11 Mart|?|72|?|?|kese görüldü
30|kelebaklikuzu| 26| 11 Mart| 16 Aralık| 59 kg|?|?|
31|kaymaklim|24|11 Mart|16 Aralık|76 kg|?|?|
32|AskMelegi |23 |11 Mart | 16 Aralık |70 kg |? |? |kese görüldü
33| damlasezer|22 |11 Mart |17 Aralık |54 kg|? |? |pıt pıt atıyor kalbi |
34|dilem|29|12 Mart|17 Aralık|80 kg|?|?|kese görüldü |
35|julyet|29|13 Mart|?|75 kg|?|?|
36|Sportstar |27 |13 Mart |18 Aralık |52 kg|?|?|
37|hsuren|26|13 Mart|18 Aralık|65 kg|?|?|kese görüldü
38|2yengec|28|13 Mart|18 Aralık|80 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi |
39| shiny_|29 |14 Mart |? |60 kg |? |? |
40|cibeldemiroğlu|24|16 Mart |21 Aralık|52 kg|?|?|pıt pıt atıyor kalbi
41|gizemli83|27|17 Mart|22 Aralık|53 kg|?|?|
42|gsenol|?|18 Mart|25 Aralık|?|?|?|kese görüldü
43|Sibelcimcime|28|19 Mart|24 Aralık|55 kg|?|?|kese görüldü
44|ersasu|29|19 Mart|24 Aralık|55 kg|?|?|kese görüldü
45|elfrkn|25|19 Mart|24 Aralık|59 kg|?|?|
46|sweethome|28|20 Mart|25 Aralık|63 kg|?|?|kese görüldü
47|eda80|30|20 Mart|25 Aralık|54 kg|?|?|
48|Sirius06|26|23 Mart|28 Aralık|56 kg|?|?|
49|Carna81 |29 | ?|29 Aralık |52 kg | ?|? |
50|nevetna|31|26 Mart|?|58 kg|?|?|
51|hapsuruk|?|27 Mart|31 Aralık|60 kg|?|?|
52| Estamp|27 |27 Mart |31 Aralık |56 kg|? |? |kese görüldü
53|zeytin1007 |27 | 27 Mart|31 Aralık |70 kg| ?|? |kese görüldü
54|Denizim16|27|28 Mart|2 Ocak|66 kg|?|?|kese görüldü
55|Seyra|27|?|17 Aralık|63 kg|?|?|
56| | | | | | | |

[/table]

ALLAH IM HEPSİ SANA EMANET.. SEN KORU ONLARI

DUYDUNUZ DEMEKK ANNESİİ SİZDE PITPITLARII DARIISI DİĞER ARKADAŞLARA

hoşgeldin canım sende aramıza

canım bebişinle sen iyisinn ya çokk sevindimm
evet bizde bebeişkoma çokk üzüldükk inşallah yinee hamile kalırrrr

esra 24 müydüü canım ya bu sorun yüzünden gitti acabaa ona özel mesah çeksek gelirmii yine
çok kırılmıştı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…